son bir sorum var canım burya nasıl kopya edıyorsun linki
son bir sorum var canım burya nasıl kopya edıyorsun linki
yeni topik kızlar buyrun burdan devam edelim
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...n-birbirimize-yoldas-olalim.html#post29539330
amin...inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan bebişin sana gelir canım...benim çok arkadaşım öyle oldu...herşey bitti dediği an kendiliğinden hamile kaldı...
zeynep kamil e gidiyorum canim
kizlar cok kötüyüm.klomen bacgmda toplar damari tıkattı.yarın dopler çekilcek.asla yürüyemiyorum.sag bacgm kas katıömrü hayatmda östrojen iceren ilaç icemeyecekmism.damarımın kendini toparlaması 1yılı aşack.yumurtayı unuttm (
dr bana iğne yaptırdığım gün ve ertesi gün ilişki önerdi tatlımbugün çalışma başlıyor yarında sonra gün aşırı bakalım ...sende durumlar nasıl:96:
inşallah canım benim ağzından bal damlıyorvalahi ben seni takip ediyorum durumumuz aynı aramızda az bi gün var.inşalah bu ay hamile kalırız hayırlısıyla.ben çarşamba son kez klomen alıcam perşembe cuma ara veriliyor.cumartesi dr ultrason için çağıracak yumurtanın gelişimine göre iğne vurdurma saatini söyleyecek.inşallah herşey yolunda gider de bu ay tutar.sen iğneyi yaptırdın galiba dimi?
valahi ben seni takip ediyorum durumumuz aynı aramızda az bi gün var.inşalah bu ay hamile kalırız hayırlısıyla.ben çarşamba son kez klomen alıcam perşembe cuma ara veriliyor.cumartesi dr ultrason için çağıracak yumurtanın gelişimine göre iğne vurdurma saatini söyleyecek.inşallah herşey yolunda gider de bu ay tutar.sen iğneyi yaptırdın galiba dimi?[/ bu sayfadayız canım gel aramıza .bat tarihinide yazdır artık oradayız biz .yeni açtık dünbütün kızlar toplandık http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/kadin-...l#post29539330 (klomen+iğne+aşılama kullanan anne adayları gelin birbirimize yoldaş olalım....)
Bende bu ay klomen kullandım ancak yumurtam ıstedıgı gıbı buyumedı doktorun 16mm olursa ancak ıgne yapabılırmısız, ama benım kı 14mmde kaldı. ılk bebegımıde rahım agzı yetmezlıgınden kaybetmıstım aralık ayında sonra serklaj dıye bırsey yapıp rahım agzımı dıktıler... Suan canım cok sıkkın yarın sabah tekrar doktora gıdıcem bakalım ne dıyecek...Allah hepımıze sabır versın...
zd86 12 nisan
gamzeilhan 11 nisan
nimet06 ?
fatmaaaa ?
baska kımler var önden isimleri yazalım
evet canım yarın git bakalım ne dicek yaa bu rapor ısınıde sor dr ılaclar ıgneler daha uygun oluyor.
merhaba kızlar ben aytuğ kolonkaya ya gideceğimi söylemiştim gittim bna tek şansımın tüp bebek olduğunu söyledi eşinin spermleri düşük ve yapısı bozuk dedi ve 6500 tl fatura çıkardılar tabi o hastaneye de o fiyat yakışır gerçekten tek kelime ile mükemmel bi hastane tabi biz oranın yükünn altından kalkamayız diğer dr bana bu sayı ilede hamile kalınır demişti yani benim bi kaç dr ye daha gidip öyle karar vermem gerekiyor sabır herşeyin ilacıdır ve tevekkülüm yalnızca Allah adır rabbim sesimizi duyar dualarımızı kabul eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?