Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

yok canım bakalım yarın dr sonucları bir soylesinde yazarım burda

bende cok akıntı oluyor aynen şüphelendim iltıhap varmı dıye ismini aldım :) sağol
gerçekten çok iyi ama devlet hastanesinde önemsemiyorlar ..kötü kokulu akıntım var dediğim halde bitanecik ilaç yazmadı manyak asistan doktorama bu doktorum op.dr.ben ankarada oturuyorum .doktorum eryamanda asg tıp merkezinde...o yazdı hemen ve hiç bişey kalmadı ..

geçmiş olsun cnm acil şifalar inşallah önemli birşey çıkmaz dopplerde.

ne kadar masum bir ilaç gibi gözüksede yan etkileride çok heralde .

bebetommm yeni topik açılsın cnm sen açabilirsin ilk sayfaya liste yapılır yoksa sayfa aralarında listeyi bulmak zorlaşıyor.eğer konu açılırsa burayada atarsınız linki.
benimde klomenle ilk ayım iğne den bahsetmedi henüz dr.

Tsk edrm cnm.çok sagolun

tatlım bende çankırı şabanözünde oturuyrm her ay 3.4 kere ankaraya gidiyorum gaziye

ooooo asagısı cok kalabalık ama kimse yazmıyor gecmisi okuyolar galibaa

cnaım yeni konu nerden açılıyor bilmiyorum söylermisin?

evet masum gözüksede mahvediyor insanı altüst oldum ben bu ayvalla bir ara okadar bunaldımki acile gitmeyi düşündüm ..şiştim ateş bastı ..kabız oldum..söylemesi ayıptır..ama nihayet geçti derken bugünde çatlatma iğnesi oldum ..yine aynı şeyler yaşıyorum .ama burası çok iyi geliyor kafamızı dağıtıyoruz paylaşıyoruz..

ana sayfa.......infertilite/kısırlık............yeni konu aç (yukarıda solda )onu tıklıyorsun ve konu başlığını yazıp konuyu açıyorsun

kıslarrr ben kaçar yarın görüşürüz ..malüm bugün bizde çalışma var haydi bismillah ..sizi kocaman öpüyorum byss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…