olurmu canım ben senden bugun baska haberler beklıyodum ama neyse vardır bununda bır caresı doktorlar bılırler seniyileş de bir
Insallah tez zamanda iyileşirm.ve insalah başka bi yöntmle hamile kalablrm.eger hormon ilacı kullanmdn olmazsa ben nasl yumurta olustrcm.
canım çok iyi bir fitil var iltihaba akıntıya çok iyi geliyor ben kullandım annem dahi kullanıyor istersen doktoruna sor ve bunu kullan adını vereyim....(gynomax) 7 gün kullanıyosun ama mütişdevlet hastanesinde umursamıyorlar ben bunu özel tıp merkezindeki doktoruma yazdırdım .yani o yazdı çok iyi geldi kokulu akıntımda vardı şimdi iyiyim ..hiç bişeyim kalmadı
gerçekten çok iyi ama devlet hastanesinde önemsemiyorlar ..kötü kokulu akıntım var dediğim halde bitanecik ilaç yazmadı manyak asistan doktorbende cok akıntı oluyor aynen şüphelendim iltıhap varmı dıye ismini aldım :) sağol
Insallah tez zamanda iyileşirm.ve insalah başka bi yöntmle hamile kalablrm.eger hormon ilacı kullanmdn olmazsa ben nasl yumurta olustrcm.
takma kafana dr biliyodur vardır yolu yaa bitkisellerde zararlımıdırkı sana neyse ayagın düzelsin bu arada moralını bozma rahat ol kendiliginden bıle buyur canım
Kızlar yeni topik açılmadı sanırım değil mi?
Kizlar cok kötüyüm.klomen bacgmda toplar damari tıkattı.yarın dopler çekilcek.asla yürüyemiyorum.sag bacgm kas katıömrü hayatmda östrojen iceren ilaç icemeyecekmism.damarımın kendini toparlaması 1yılı aşack.yumurtayı unuttm (
geçmiş olsun cnm acil şifalar inşallah önemli birşey çıkmaz dopplerde.
ne kadar masum bir ilaç gibi gözüksede yan etkileride çok heralde .
bebetommm yeni topik açılsın cnm sen açabilirsin ilk sayfaya liste yapılır yoksa sayfa aralarında listeyi bulmak zorlaşıyor.eğer konu açılırsa burayada atarsınız linki.
benimde klomenle ilk ayım iğne den bahsetmedi henüz dr.
gerçekten çok iyi ama devlet hastanesinde önemsemiyorlar ..kötü kokulu akıntım var dediğim halde bitanecik ilaç yazmadı manyak asistan doktorama bu doktorum op.dr.ben ankarada oturuyorum .doktorum eryamanda asg tıp merkezinde...o yazdı hemen ve hiç bişey kalmadı ..
geçmiş olsun cnm acil şifalar inşallah önemli birşey çıkmaz dopplerde.
bebetommm yeni topik açılsın cnm sen açabilirsin ilk sayfaya liste yapılır yoksa sayfa aralarında listeyi bulmak zorlaşıyor.eğer konu açılırsa burayada atarsınız linki.
geçmiş olsun canım! üzülme sen kim bilir başka daha asıl yolları vardır bizim bilmeyip doktorların bildiği.. hiç olmadı doğal yöntemler kullanırsın bir süre, soğan kürü, çörekotubal...faydasını görenler çok biliyorsun..kendini üzüp hormonlarını daha da zorlama..inşallah her şey yoluna girecek!!!
ooooo asagısı cok kalabalık ama kimse yazmıyor gecmisi okuyolar galibaa
evet masum gözüksede mahvediyor insanı altüst oldum ben bu ayvalla bir ara okadar bunaldımki acile gitmeyi düşündüm ..şiştim ateş bastı ..kabız oldum..söylemesi ayıptırgeçmiş olsun cnm acil şifalar inşallah önemli birşey çıkmaz dopplerde.
cnaım yeni konu nerden açılıyor bilmiyorum söylermisin?
yeni konu nerden acılıyor bulamıyorummm
kıslarrr ben kaçaryarın görüşürüz ..malüm bugün bizde çalışma var haydi bismillah ..sizi kocaman öpüyorum byss
geçmiş olsun canım! üzülme sen kim bilir başka daha asıl yolları vardır bizim bilmeyip doktorların bildiği.. hiç olmadı doğal yöntemler kullanırsın bir süre, soğan kürü, çörekotubal...faydasını görenler çok biliyorsun..kendini üzüp hormonlarını daha da zorlama..inşallah her şey yoluna girecek!!!
Allah razi olsun cnm.
ana sayfa.......infertilite/kısırlık............yeni konu aç (yukarıda solda )onu tıklıyorsun ve konu başlığını yazıp konuyu açıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?