• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

herkese merhabalar,

klomen konusunda sizlere birşey danışmak istiyorum kızlar, yardımce olabilirseniz çok sevinirim..
bende de PKO var ve bu ay klomene başlayacaktım.
adetim yine geç geldi.
doktor adetimin 5. günü sabah akşam içmemi, ilaç bittikten 3 gün sonra da yumurta kontrolüne gelmemi istedi.
bu şekilde uyguladığımda, yumurta takibinden birkaç gün sonra eşim yurtdışına gidecek ve bir ay kalacak malesef :(
sizce başlamalı mıyım ilaca ertelemeli miyim?
yumurtanın çatlaması ne kadar zaman alıyor?
yumurta takibinden sonra ancak üç günümüz olacak eşimle
üç günlük süre yetmez değil mi??

Merhaba :3:

Eger adetleriniz düzenliyse yumurta çatlamasi 12 ila 17 gün arasinda olusabiliyor, en güzeli ovülasyon testi alip yumurtlamanin ne zaman olusacagini ögrenmek olur, yada doktora gittiginizde o size söyler sanirim :26:

3 gün az bi zaman ama neden olmasin Rabbim istedikten sonra, bence denemeye deger bu ay :31:

Herkese selamlar..bende klomenliyim:)))arkadaslar..oncelikle soyle acikliyayim..ben evlendim ve 1 yil cocugum olmadi.bir yil sonra rabbim bana 1 evlat verdi..simdi cok saglikli.ikinciyi dudunuyorum.ama 6 ay oldu..olmadi ben turkiyede yasamiyorum ve.yasadigim bu ilkede doktorlarin klomen ilacini vermeleri imkansiz..bir turk eczanesi buldum.sagolsun turk turkun halinden anlar misali:)))klomeni aldim.verdi.ve suan gunde iki tane almak kastiyla..aldim.ozel gunume.14 gun var..ve cok sabirsizim dun sancidan olcektim.bugun hic bisey yok..beklemekteyim..

merhaba kızlar doktora gittim klomen verdi yarın başlayacağım inşallah sayfayı takip edeceğim bundan sonra hepimize başarılar :1:

merhaba kızlar doktora gittim klomen verdi yarın başlayacağım inşallah sayfayı takip edeceğim bundan sonra hepimize başarılar :1:
merabbaaa şekerr ben klomen kullandım veee hamıleyımmm ınsallah senın de hemen olur ılk kullanımda

Merhaba bende bu sitede yeniyim.. bende pko hastasıyım dr klomen verdi.adetin 5.gunu hergün 1 tane icicem. Sonra 3gun sonra gel yumurta oluşumuna bakıp igne vurulacaksin dedi. .inşallah olur allah herkesin gönlüne gore versin. Bikerede olan var mi?

Ilk kullanmadan sonrami hamile kaldin beyaztavsanim..tecrubelerini aktarirmisin?
ilk değil canım 2. kullanımda hamıle kaldım + 9 kılo vermıstım o sırada hamıle kalıyım dıyte çatlatma iğnesı de vurundum klomenle bırlıkte Allah nasıp ettı caanım sızede eder ınsalllllaaaahhhh
:16::16::16:

ilk değil canım 2. kullanımda hamıle kaldım + 9 kılo vermıstım o sırada hamıle kalıyım dıyte çatlatma iğnesı de vurundum klomenle bırlıkte Allah nasıp ettı caanım sızede eder ınsalllllaaaahhhh
:16::16::16:

Kilo konusunda sansliyim herhalde boyuma gore zayifim çünkü:) beni tek korkutan lh degerim 19 bu ne kadar engel olir bilmiyorum malesef dr de bisey demedi.. allah kucağına almayida nasip etsin inşallah darisi basimiza artik

Arkadaşlar bu ay klomen + çatlatma iğnesi deneyeceğiz inşlah olur şuan klomenin 3 . günündeyim.
Size bir sorum var.Doktorum bana klomeni akşamları 2 adet aynı anda iç dedi ve bende o şekilde içiyorum.Aranızda benim gibi içen var mı kafama takıldı ?

Kızlar selam ben klomeni 4.kez kullanıyorum bu ay da klomenle birlikte incir ve havuç kürünüde yapıyorum bu şekilde ikisini birden yapıp hamile kalan varmı aranız da yardımcı olurmusunuz 😞

Kızlar selam ben klomeni 4.kez kullanıyorum bu ay da klomenle birlikte incir ve havuç kürünüde yapıyorum bu şekilde ikisini birden yapıp hamile kalan varmı aranız da yardımcı olurmusunuz 😞

Merhaba Arkadaşlar;

ben adetimin 5. günü başlayarak 5 gün klomen kullandım. Doktorum ilaç bittikten sonra 5 gün ilişki önerdi. Onada uyduk.bugün için muyaneye gel demişti.Bugün gittim. 2 tane yumurtan var ama biri 40 mm digerinide suan hatırlamıyorum ama buna yakın bi rakam belirtti.Daha önce klomenle çatlamayan yumurtaların kiste dönüşbildiğini duyduğum için nağıcaz diye sordum bişi yapmıycaz siz ilişkiye devam dedi.Çatlamtma igneside vermicem şimdi çünkü 2 yumurtan yeteri oldunlukta kolemden beklediğimiz faydayı fazlası ile gördük ama birden fazla yumurta oluşumunda çatlatma iğnesi çoğul gebelilkere sebep olabiliyor dedi.

bende sakıncası yok gebe kalmama hala faydası olacaksa siz yazın iğne dedim. Benim talebim üzerine PREGNLY 5000 verdi. Normalde 2 tane veriyoruz ama sana 1 yeter dedi.Adet tarihine kadar bekleyelim bu arada ilişkiye devam. adet olursan da olmazsanda görüşeim dedi.

Şimdi benim aklıma takılanlar sunlar;

1- bu yumurtaların bu mm'lerde olması normal mi?
2- ben geçmi yumurtluyorum acaba ?
3- iğneyi neden tek verdi ?

Normanlde 21 ekimde regl olmam gerek. Artık beklicez biliyorum ama genede endişeleniyorum bu klomen sürecinde iğne için geç mi kaldım acaba ?

sonuçta bu hormon ve sürekli kullanılacak bişi değil. Sansımı ii degerlendirmek gerek. Çok endişeliyim ve sıkıntılıyım.

Bu ilaçları bu süreçleri geçiren arkadaşlar sizlerden bilgi bekliyorum.

slm arkadaşlar bendee yarın başlıyorum klomene inş meleğim çok bekletmez beniii...:emir_bebek:

Merhaba Arkadaşlar;

ben adetimin 5. günü başlayarak 5 gün klomen kullandım. Doktorum ilaç bittikten sonra 5 gün ilişki önerdi. Onada uyduk.bugün için muyaneye gel demişti.Bugün gittim. 2 tane yumurtan var ama biri 40 mm digerinide suan hatırlamıyorum ama buna yakın bi rakam belirtti.Daha önce klomenle çatlamayan yumurtaların kiste dönüşbildiğini duyduğum için nağıcaz diye sordum bişi yapmıycaz siz ilişkiye devam dedi.Çatlamtma igneside vermicem şimdi çünkü 2 yumurtan yeteri oldunlukta kolemden beklediğimiz faydayı fazlası ile gördük ama birden fazla yumurta oluşumunda çatlatma iğnesi çoğul gebelilkere sebep olabiliyor dedi.

bende sakıncası yok gebe kalmama hala faydası olacaksa siz yazın iğne dedim. Benim talebim üzerine PREGNLY 5000 verdi. Normalde 2 tane veriyoruz ama sana 1 yeter dedi.Adet tarihine kadar bekleyelim bu arada ilişkiye devam. adet olursan da olmazsanda görüşeim dedi.

Şimdi benim aklıma takılanlar sunlar;

1- bu yumurtaların bu mm'lerde olması normal mi?
2- ben geçmi yumurtluyorum acaba ?
3- iğneyi neden tek verdi ?

Normanlde 21 ekimde regl olmam gerek. Artık beklicez biliyorum ama genede endişeleniyorum bu klomen sürecinde iğne için geç mi kaldım acaba ?

sonuçta bu hormon ve sürekli kullanılacak bişi değil. Sansımı ii degerlendirmek gerek. Çok endişeliyim ve sıkıntılıyım.

Bu ilaçları bu süreçleri geçiren arkadaşlar sizlerden bilgi bekliyorum.

1)40 mm fazlasıyla büyük.ben hiç duymadım o kadar büyümüş yumurta.normal olan 17-25 arası civarlarıdır diye biliyorum ben.ben çatlatma iğnesini 18/19 ve 20 mm de vuruldum 3 kere.
2)yumurtlamak önemli ama asıl önemli olan kaliteli ve yeteri büyüklükte yumurta.onu yumurta takibi ile doktorun söyler.klomen sonrası yapılan yumurta takibiyle ne zamanları yumurtladığını öğrenebilirsin.
3)dozajı yeterli olacağından küçük dozda vermiştir.ona takılma.ama normalde tektir zaten.ben de tek vuruldum 2 ay pregnly

1)40 mm fazlasıyla büyük.ben hiç duymadım o kadar büyümüş yumurta.normal olan 17-25 arası civarlarıdır diye biliyorum ben.ben çatlatma iğnesini 18/19 ve 20 mm de vuruldum 3 kere.
2)yumurtlamak önemli ama asıl önemli olan kaliteli ve yeteri büyüklükte yumurta.onu yumurta takibi ile doktorun söyler.klomen sonrası yapılan yumurta takibiyle ne zamanları yumurtladığını öğrenebilirsin.
3)dozajı yeterli olacağından küçük dozda vermiştir.ona takılma.ama normalde tektir zaten.ben de tek vuruldum 2 ay pregnly
Off valla bende. O kadar arastiriyorum 40 mm duymadim anlamadim valla. Bu arada regl de olmadim hala bekliyorum
Sen hamile kaldinmi peki bu tedaviden

ben 2ay klomen kullandım ama 2.ayda ovitrelle vuruldum.36.saat sonra ilişki ve gün aşırı dedi ama biz hiç uymadık.zaten bnm 36 saat sonra değil iğneden 3 saat sonra çatladı.ateşler bastı ağrılar girdi.bnce o zaman çatladı.sat 16 eylül,bat ekim 13dü fakat gelmedi 15inde idrarda çift çizgi gördüm.kan değerimde yüksekti.doktoruma gittiğimde yüksek ihtimal çift kese gördüğünü söyledi.10 gün sonra çağırdı.inşallah hayırlısı olur hakkımızda.bi yardımım olmuştur

Off valla bende. O kadar arastiriyorum 40 mm duymadim anlamadim valla. Bu arada regl de olmadim hala bekliyorum
Sen hamile kaldinmi peki bu tedaviden

henüz kalamadım.ağustosta rahim filmi çektirmiştim.sol tüpüm tıkalıydı.onu açtı doktorum ve ondan sonra ilk kez bu ay serophene kullandım.ptesi çatlatma iğnemi oldum.artık gün sayıyorum.yumurtam 1 tane 20 mm sol tarafta oldu

Back