• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

rapor çıkardım cnm rapora da 40 tl para verdim
ilaca da yine raporlu olduğu halde 130 tl verdim
ayrıntılı yazarım yine şuan müsait değilim cnm :))
gonal f iğne

mesajını yeni gördum canım dıger topikdeyiz yaa aa rapor için ugrasıyom sen ne cabuk cıkardın :9: kac tane igne aldın 130 tl valla soyle banada bende ona göre hazırlıyım kendimi galiba nisanda adet olunca asılama yapılcak banada diger topıkde konusuruz.:37:

evet cnm tevekkül etmekten başka şansımız yok ne yazık ki
o dr hangi hastanede cnm
fiyat iyi bence lüks bi yere göre

liv hospital de canım ulusta evet yere göre normal sen nerde yaşıyorsun

mrb arkadaşlar bu ayda klomene başladım yumurtalıklar büyüyo çatlıyo ama tutmuyo onun için yapmam gereken bişey varsa lütfen yardım edin artık ne yapıcagımı bilmiyorum dr göre bi sorun yok ama bebekte yok klomen kullanalı bugün 3.günüm ara ara sancı yapıyo ama bilmiyorum bişey söyleyin ne biliyim hani bunuda yap ii olur gibi :(

mrb arkadaşlar bu ayda klomene başladım yumurtalıklar büyüyo çatlıyo ama tutmuyo onun için yapmam gereken bişey varsa lütfen yardım edin artık ne yapıcagımı bilmiyorum dr göre bi sorun yok ama bebekte yok klomen kullanalı bugün 3.günüm ara ara sancı yapıyo ama bilmiyorum bişey söyleyin ne biliyim hani bunuda yap ii olur gibi :(

Bu topic terkedildi cnm :) artık aşağıdaki topicdeyiz oraya gel

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...ne-adaylarini-bekliyoruz-59.html#post29589928

KLOMENLE 2. AYIM. BUGÜN 11. GÜNÜM DR.a gittim ve yumurtamın 28 mm olduğunu çok fazla büyüdüğünü ve bu ay çatlatma iğnesini boşuna vermeyeceğini söyledi. Çok üzüldüm. Günde 2 yerine 1 verseydi o zaman. Yani bu ay da mı olmadı:((

Arkadaşım senin durumunda olanlar için rahim filmi ve sperm testi istiyor dr. Belki de bir faydasını görürsün

[B]selam arkadaşlarrr :6:
bende dün klomen ilacım bitti veee pazartesi muaneye gidiceemmmm :26: sabırsızlanıorummm resmenn evlendıkten 3 ay sonra ıstemeye başladım ama pkoyum veee bebeğim gelmediii...

hormon sonucları doktor normal dedı esımınde sperm testi iyi cıktı inş. bu ay kaalırııımmm :5: hemide evlilik yıl dönümü süprüzümüz olurrr ayyy ben cok stres oldummm amaaaa :18::18::37::37:
hormon sonuclarımada baksanıza

e2:75
tsh:2
lh:6,37
fsh:5,34
prolaktin:17,48

sizinkıler nasıldıııııı bana e2 düşük gibi gelioorr ama dr bişi demediii :26:[/B]

Selam bayanlar umarım en kısa zamanda bebeşlerimizi kucağımıza alırız...Bende bu ay klomen kullandım birde tutunsun diye duphaston verdi onuda adetimin 15 -25 arası kullanıcam şimdi 10.günündeyim...Benim işim sizlerden dahada zor eşimde orta derece varikosel çıktı onada provion-klomen-e vitamini verdi bakalım bu ay ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum 2 ay böyle devam edicez yinede olmazsa eşim artık ameliyat olacak başka çare yok gibi görünüyor ama yinede Allah tan umut kesilmez:)))) umudunuzu kaybetmeyin....

mrb kızlar ben bu ay çatlatma iğnesi oldum 9.gün beta hcg 7 çıktı.adetime 5gün var.. ne dersiniz iğnenin etkisi mi benm gibi 9.gün bir değer çıkpta sonra düşen oldumu

arkadaşlar merhaba, ben herşeyi başından anlatıyım isterseniz..
ben 7 senelik evliyim, bir senedir korunmuyoruz..ama hamile kalamadım.. 5 ay önce doktora gittim. doktorum prolaktin ve hormon testlerini yaptı ve herşey normal dedi.. 1 sene bekleyin olmassa tekrar bakarız dedi.. 2 ay sonra tekrar gittim.. bir sorun arıyorsunuz demek bulalım o zaman dedi.. eşime sen spermiyogram vericeksin, banada rahim röntgeni çekicez dedi.. eşim yaptı testini normal çıktı ama ben korktum herkes cok acıyor dedi.. 5 ay daha bekledim ama sonuç yine aynı.. ben de başka doktora gittim.. yeni doktorum adetlerimin nasıl oldugunu sordu. ben de nerdeyse saati tutacak dedim. düzenli yani.. ilk günlerim çok sancılı oluyor ama bir sürü hap içiyorum yada iğne vurduruyorum dedim.. muayene etti ve sol tarafında sıkıntı var dedi.. yani reglide rahimin duvarı kazınıptemizlenirmiş ben de ise bir kısmı sol tarafta birikiyor dedi. zaten sol tarafım çok agırır. benden tsh ,ca125 ve prolaktin tahlillerini yaptırmamı istedi ve tekrar sipermiyogram.. tahlillerimiz temiz çıktı.. bana bir çizelge hazırladı .. adetimin 3. günü klomen kullanıp 7 gün devam edicem 3 gün sonra 1 gün arayla ilişki, ve hergün içecegim folidoce diye bir ilaç var.. bunları 3 ay boyunca uygula eger gebelik olmazsa gel yanıma tekrar dedi.. rahim röntgenini ozaman çekeriz dedi. ama benim anlamadıgım klomeni kullananlar çatlatma iğnesi oluyorlarmış yoksa kistte dönüşürmüş.. bana doktor 3 ay sonra gel dedi.. bne yapmam lazım yardım lütfen:18::18::18:

slmm kızlarrrr yeni üyenizim lüffen bana yardımcı olunnn
bende 1 ay önce klomen kullanmaya başladım adetimin 5. günü sabah akşam olmak üzere 50mglık klomen kullanmaya başladım
fakat doktorum bana su gün gel bakalım bugün gel takip edelim şeklinde hiç birşey söylemedi sadece ilaç bittiğinde 10.gün gittim
sağ tarafında 2 yumurtalık olmuş şu günler ilişkiye gir ve adet olursanda olmazsan da gel dedi sadece bukadar ne bir takip
ne çatlatma iğnesi hiç birşey vermedi neyse aradan 10 gün geçti geçmediki bende bir kasık ağrısı gögüs ağrısı sıcakması başladıki
sancıdan kıvrandım dktora gittim hemen ultrasyonla baktı kii birsürü kistt ilaç tamamen yan etki yapmışş
gebelikten olabilir bu kistler dedi hemen kan tahliline yolladı sonuca bakarak şüpheli durum adetini bekleyelim gebelik olabilir dedi
aradan 2 gün geçti geçmedikii tekrar ağrılar ben tekrar gittim gene kan istedi bu kez değerlerim düşmüşşş
gebelik kesinlikle yok dedi.doktora çok kızdım başka doktora gittim kesinlikle yanlış tedavi uygulamış dedi
ve bugün adetimin üzerinden 5 gün geçti hala adet olamadım ve benim adetim hiç bir şekilde gecikmezdii mahvetti doktor beni çok kötü durumdayım
diğer doktr bekleyelim deyip duruyor anlam veremiyorum neyi bekliyoruz acabaaa neyin nesi bu olanlar baya uzun yazdım şimdiden affola kusura bakmayın ama
içim acıyooo çok beter durumdayımmmmmm

Merhaba arkadaşlarrr gelin hep beraber bekleyelim bebişleirmizi..
klomenin kacıncı ayındasınız .. neler yaşıyosunuz ilaçla ilgili..
heycanlarımızı.. belirtilerimizi .. sorularımızı.. birlikte paylaşalımmm .. beraber bilinçlenelim..

Bu arada kendimi yazayım anlatayım..
Ben klomene bu ay başladım ve 6 aydır bebek istiyoruz ..
öncesinde pregaston kullandım bir kutu adetten beş gün sonra ara kananmam olduğu için başka bir doktor
bu ilacı verdi.. sonrasında hemen regl oldum ve iyi bi doktora gittim hemen klomene başladı..
klomeni günde iki defa içtim aslında doktor yanlış vermiş ilkten bir taneyle başlanırmış..
neyse dedik vardır bundada bi hayır..
günde 2 tane klomen sonucu bir sürü yumurtam olmuştu adetimin 12. günü iki tanesi güzel ve olgundu..
biri 21 mm diğeri 18,9 mm olmuş.. biri sağda biri solda ..
doktor sancımın olabilceğini söyledi yumurta çatlarken..
ve benim ogün sağ tarafımda ertesi günde sol tarafımda belmede vuran bir sancım oldu..
Şimdi ise adetime 14 gün var bekliyoruz bakalım.. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur ..
Merhaba ,,size bir konuda danışmak isterim
Birden fazla yumurtam oldu demişsiniz 2 tanesi guzel ve olgunda pekı dıger yumurtalarınızda neoldu,ya onlarda Olgun olsaydı neolacaktı

Merhaba arkadaslar nasipse bir daha ki adetimin 3. günü kadin doktoruna kontrole gidicem bana klomen verecek.. Yumurtaliklarimda 2 cm kist var ama buna ragmen klomeni istedim.. Bir yil oldu ama cocugum olmuyor :( Insallah klomeni ilk denemede faydasini görürüm..

herkese merhabalar,

klomen konusunda sizlere birşey danışmak istiyorum kızlar, yardımce olabilirseniz çok sevinirim..
bende de PKO var ve bu ay klomene başlayacaktım.
adetim yine geç geldi.
doktor adetimin 5. günü sabah akşam içmemi, ilaç bittikten 3 gün sonra da yumurta kontrolüne gelmemi istedi.
bu şekilde uyguladığımda, yumurta takibinden birkaç gün sonra eşim yurtdışına gidecek ve bir ay kalacak malesef :(
sizce başlamalı mıyım ilaca ertelemeli miyim?
yumurtanın çatlaması ne kadar zaman alıyor?
yumurta takibinden sonra ancak üç günümüz olacak eşimle
üç günlük süre yetmez değil mi??

Back