rapor çıkardım cnm rapora da 40 tl para verdim
ilaca da yine raporlu olduğu halde 130 tl verdim
ayrıntılı yazarım yine şuan müsait değilim cnm :))
gonal f iğne
evet cnm tevekkül etmekten başka şansımız yok ne yazık ki
o dr hangi hastanede cnm
fiyat iyi bence lüks bi yere göre
26 martta adet oldum ama nisanda erken gelir bi kaç gün.. inşallah gelmez ben bu ay aşılama yapıyorum çokkkkkkkkkkk heyecanlıyım bi o kdr da korkuyorum
liv hospital de canım ulusta evet yere göre normal sen nerde yaşıyorsun
fatmacım seni öbür topiğe davet ediyorum senide listeye alıyorum haıylır olur inşallah aşılaman
Mrb kızlar hangi topic kızlar ben de gelmek istiyorum
mrb arkadaşlar bu ayda klomene başladım yumurtalıklar büyüyo çatlıyo ama tutmuyo onun için yapmam gereken bişey varsa lütfen yardım edin artık ne yapıcagımı bilmiyorum dr göre bi sorun yok ama bebekte yok klomen kullanalı bugün 3.günüm ara ara sancı yapıyo ama bilmiyorum bişey söyleyin ne biliyim hani bunuda yap ii olur gibi
Arkadaşım senin durumunda olanlar için rahim filmi ve sperm testi istiyor dr. Belki de bir faydasını görürsünmrb arkadaşlar bu ayda klomene başladım yumurtalıklar büyüyo çatlıyo ama tutmuyo onun için yapmam gereken bişey varsa lütfen yardım edin artık ne yapıcagımı bilmiyorum dr göre bi sorun yok ama bebekte yok klomen kullanalı bugün 3.günüm ara ara sancı yapıyo ama bilmiyorum bişey söyleyin ne biliyim hani bunuda yap ii olur gibi
Merhaba ,,size bir konuda danışmak isterimMerhaba arkadaşlarrr gelin hep beraber bekleyelim bebişleirmizi..
klomenin kacıncı ayındasınız .. neler yaşıyosunuz ilaçla ilgili..
heycanlarımızı.. belirtilerimizi .. sorularımızı.. birlikte paylaşalımmm .. beraber bilinçlenelim..
Bu arada kendimi yazayım anlatayım..
Ben klomene bu ay başladım ve 6 aydır bebek istiyoruz ..
öncesinde pregaston kullandım bir kutu adetten beş gün sonra ara kananmam olduğu için başka bir doktor
bu ilacı verdi.. sonrasında hemen regl oldum ve iyi bi doktora gittim hemen klomene başladı..
klomeni günde iki defa içtim aslında doktor yanlış vermiş ilkten bir taneyle başlanırmış..
neyse dedik vardır bundada bi hayır..
günde 2 tane klomen sonucu bir sürü yumurtam olmuştu adetimin 12. günü iki tanesi güzel ve olgundu..
biri 21 mm diğeri 18,9 mm olmuş.. biri sağda biri solda ..
doktor sancımın olabilceğini söyledi yumurta çatlarken..
ve benim ogün sağ tarafımda ertesi günde sol tarafımda belmede vuran bir sancım oldu..
Şimdi ise adetime 14 gün var bekliyoruz bakalım.. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?