insallah canim benide uzdun bugun
yaa ben pco dan suphe ediyorum canim hormon testleri falan normal ama gene kafama takildi simdi adetin 4 gunu 9-10 folikul yazdi yaa acaba pco demekmi? aslinda burdaki dr birine yazdim o da yumurtaliklarin normal oldugu dedi ama benim icimdeki suphe hic gecmedi.sali gunu kendi dr sorucam direk ben pcolumuyum diye
anne adayları aşılamam tutmadı reglimi gördüm yani vatan kan ağlıyordu
manyaq gibi bişey oldum sapıttım galiba anlamadım bende neyse mayısı beklicez artık ikinci aşılama için 1 ay ara vermemiz lazımmışşşşş
görduysen gördun ne üzülüyonsanki herkezin ilk asılaması tuttuyorda zaten sabah dan beri yakalayamadım seni bir yakalıyım.
kız zaten ben üzülüyorum da olan kocama oldu cok umutlandı adetim dewam edıy dedim az önce öğlen yemeğine gelmiyecek yoksa bu anlarda birbirmizi üzgün görünce daha cok yıkılıyoruz sanki hayrlısı deniz
arkadaşlarında dediği gibi önümüzdeki maçlara bakıcz
slm kızlarrrr sabah sabah gittim çatlatma iğnemi oldum 5000 lik pregnyl bu gün ve yarın çalışma var hayırlısı bakalım .benim gibi olanlar varmı aramızda:)acil cevap
yaa sen burdamısın bende öbur tarafdan yazıyom.
a.selam arkadaşım ben oviretl iğnesi bi kere vuruldu aşılamadan önce ama tutmadı bugün adetim başladı..... yumurtaların kaç mm olmuştu inşallah dahada büyürler bebişin senin olur
canım bu hareketli gifleri nereden yapıyoruz :) yeniyimde burada bulamadımsen üzülme cnm ya zaten bugün dewam etti hatta gecen ayki gibi aynı saatte başladı reglim. .dünküde galiba başlangıçtı bide aşılamanın vermiş olduğu stresden kaynaklandı galiba neyse ikinci aşılama için
mayısı beklicem artık 1 ay içindede ne kadar rejim yapabilirsemmmm iradem çok zayıf deniz ya ne halt yicem ben
Hosbuldm cnm.tesekkür edrm.sen nerden katiliyrsun?
anne adayları aşılamam tutmadı reglimi gördüm yani vatan kan ağlıyordu
manyaq gibi bişey oldum sapıttım galiba anlamadım bende neyse mayısı beklicez artık ikinci aşılama için 1 ay ara vermemiz lazımmışşşşş
Bende hastalandım cnm sil baştan başlayacağız yine
klomen devri benim için bitti... bende yarın gideceğim dr aşılamaya geçeceğiz
sabır sabır sabır diyorum sil baştan diyorum hayırlısı diyorum..................
bende seni merak ediyodum ınan neyse uzulme ıns.bir sonrakı ay tutar canım.
Bende hastalandım cnm sil baştan başlayacağız yine
klomen devri benim için bitti... bende yarın gideceğim dr aşılamaya geçeceğiz
sabır sabır sabır diyorum sil baştan diyorum hayırlısı diyorum..................
canım bu hareketli gifleri nereden yapıyoruz :) yeniyimde burada bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?