Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

insallah canim benide uzdun bugun

sen üzülme cnm ya zaten bugün dewam etti hatta gecen ayki gibi aynı saatte başladı reglim..dünküde galiba başlangıçtı bide aşılamanın vermiş olduğu stresden kaynaklandı galiba neyse ikinci aşılama için

mayısı beklicem artık 1 ay içindede ne kadar rejim yapabilirsemmmm iradem çok zayıf deniz ya ne halt yicem ben

kız deli folikul demek yumurtanın içinde spermle buluşup bebiş olana deni folikul olmasa nasıl hamiş kalırız töbe töbe dert ettiği şeye bakın pco falan yok sende

anne adayları aşılamam tutmadı reglimi gördüm yani vatan kan ağlıyordu

manyaq gibi bişey oldum sapıttım galiba anlamadım bende neyse mayısı beklicez artık ikinci aşılama için 1 ay ara vermemiz lazımmışşşşş

görduysen gördun ne üzülüyon sanki herkezin ilk asılaması tuttuyorda zaten sabah dan beri yakalayamadım seni bir yakalıyım.

görduysen gördun ne üzülüyon sanki herkezin ilk asılaması tuttuyorda zaten sabah dan beri yakalayamadım seni bir yakalıyım.

kız zaten ben üzülüyorum da olan kocama oldu cok umutlandı adetim dewam edıy dedim az önce öğlen yemeğine gelmiyecek yoksa bu anlarda birbirmizi üzgün görünce daha cok yıkılıyoruz sanki hayrlısı deniz

arkadaşlarında dediği gibi önümüzdeki maçlara bakıcz

yaa sen burdamısın bende öbur tarafdan yazıyom.

slm kızlarrrr sabah sabah gittim çatlatma iğnemi oldum 5000 lik pregnyl bu gün ve yarın çalışma var hayırlısı bakalım .benim gibi olanlar varmı aramızda:)acil cevap

slm kızlarrrr sabah sabah gittim çatlatma iğnemi oldum 5000 lik pregnyl bu gün ve yarın çalışma var hayırlısı bakalım .benim gibi olanlar varmı aramızda:)acil cevap

a.selam arkadaşım ben oviretl iğnesi bi kere vuruldu aşılamadan önce ama tutmadı bugün adetim başladı..... yumurtaların kaç mm olmuştu inşallah dahada büyürler bebişin senin olur

a.selam arkadaşım ben oviretl iğnesi bi kere vuruldu aşılamadan önce ama tutmadı bugün adetim başladı..... yumurtaların kaç mm olmuştu inşallah dahada büyürler bebişin senin olur

a.s tatlım amin hepimizin olsun ... üzülme canım olucak inşallah RABBİM gönlümüze göre vericek bol dua ...benim yumurtam 12. gün 16mm oldu yani bu geçtiğimiz cuma pazartesi çatlatma iğneni yaptır dedi doktor bakalım hayırlısı bu gün ve yarın çalışmalar var bizim ...http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/620322ry1.gif

Son düzenleme:
canım bu hareketli gifleri nereden yapıyoruz :) yeniyimde burada bulamadım

Bende hastalandım cnm sil baştan başlayacağız yine
klomen devri benim için bitti... bende yarın gideceğim dr aşılamaya geçeceğiz
sabır sabır sabır diyorum sil baştan diyorum hayırlısı diyorum..................

bende seni merak ediyodum ınan neyse uzulme ıns.bir sonrakı ay tutar canım.

bende seni merak ediyodum ınan neyse uzulme ıns.bir sonrakı ay tutar canım.

kısmet cnm
haftasonu lekelenme başladı hala leke şeklinde.. bugün akşama doğru yada akşam başlar herhalde
o zmn 1. günüm yarın oluyor dimi
1. gün gel demişti dr.

fatmacım ben cok bekliyordum hatta hamilelik belirtisi bile hissetim karnım sancı vardı belime vuran sürekli dedim kesin hamileyım ama olmadı sakın belirtilere kanmayın hepsi aldatıcı biz ne istıyor ve kafaya takıyorsak beynımızde vucudumuzda hamielelik belirtileri cıkartıyor.... bugün cok mahvoldum ama ayaktayım ALLAH tan dün dip bucak temızliği yaptım begun boş boş oturuyorum ne yapsam keyıf alamıyorum facede oyun oynuyorum kendimi öyle sakinleştiriyorm...aşılamanın olmayacagını değilde hep olacagını düşündük eşim ilk kez yıkıldı eve gelmedi öğle arası düşün yani bu topik kimseye uğurlu gelmedi ya yeni topik acalım yada ben bida buraya yazmıcam gercekkten deep topiği actı hamile kaldı megersem oda boş gebelik gecrimiş daha sürekli buraaya yaznlardada cıt yok en iyisi yeni topik açılsın hatta bat listesi yapalım....

kızlar yeni topik açmayı düşünüyoruz ve en önemlisi liste oluşturmayı istiyoruz eğer en az 10 kişi batlarını yazarsa topik açılacak yoksa burdan dewam.....

bu kendi görüşümdür bu topik uğursuz geldi bana......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…