4 sene olacak bende yenı ogrendım azımsanmayacak kadar kışı var bu yöntemle HAMILE kalan :) bende bu ay denıyorum BAKALIM kendıne bır nevi AŞILAMA yapıyorsun ASLINDA :)
Spermı enjektore cekıp POPOYU IYICEEE kaldırıp ıcerı hızlı yolluyorsun ben enjektörle degılde şurup olcegını aldım daha mantıklı
Sen benden tecrübelisin birşey sorucam ben bu Ay tedaviye başladım yalnız yanlış ilaçla başladım yani şöyle bende pko var adet düzensizliği hat Safa'da adet olmam için içmem gereken ilacın yerine yanlışlıkla klomeni içtim adetin 12. Günü Dr gitmem gerekiyordu şimdi şöyle adet olmam gereken ilacı içmediğim için adet ne zaman olucam bilmiyorum fakat klomeni içtim bitirdim Dr bana adetin 3. Günü başla 5 gün akşaml iki tane dedi ben o ilacı karıştırdığım için klomeni 10 gün günde bir tane içtim bir hafta oldu biteli Dr gittim hemen anlattım durumu adet olmanı beklicez dedi ama ben cok sabırsızlanıyorum ve bugün kasıklarda değilde baya alt tarafda cok ağrı var sancı belirli aralıklarla giriyo sence bu neden olabilir ve ben bu ilaçla adet olabilir miyim beklemeli miyim ne yapmalıyım
tdrlar bir duysa çok şaırırlar eminmki bu duruma insanoğlu neler buluyor ....evde aşılama yöntemi.
kızlar klomen yumurtanın çok olmasınamı olgunlaşmasınamı yarıyor.benimde 3.günüm arada kasık ve bel ağrısı oluyor yumoşlar büyüyor sanırım
slm kızlarr daha neler duycaz ve yapıcaz :) farklı ve güzel bir yöntem ama ...çalışmalarda zaten aynı işlem olmuyormu?bu arada bende klomen veçatlatma iğnesi kullanıyorum 3. ayım ama 1 er ay aralıklı yarın sabah iğnemi olucam 2 gün çalışma var bakalım hayırlısı rabbim ol derse olur bol dua...
slm kızlarr daha neler duycaz ve yapıcaz :) farklı ve güzel bir yöntem ama ...çalışmalarda zaten aynı işlem olmuyormu?bu arada bende klomen veçatlatma iğnesi kullanıyorum 3. Ayım ama 1 er ay aralıklı yarın sabah iğnemi olucam 2 gün çalışma var bakalım hayırlısı rabbim ol derse olur bol dua...
Sen benden tecrübelisin birşey sorucam ben bu Ay tedaviye başladım yalnız yanlış ilaçla başladım yani şöyle bende pko var adet düzensizliği hat Safa'da adet olmam için içmem gereken ilacın yerine yanlışlıkla klomeni içtim adetin 12. Günü Dr gitmem gerekiyordu şimdi şöyle adet olmam gereken ilacı içmediğim için adet ne zaman olucam bilmiyorum fakat klomeni içtim bitirdim Dr bana adetin 3. Günü başla 5 gün akşaml iki tane dedi ben o ilacı karıştırdığım için klomeni 10 gün günde bir tane içtim bir hafta oldu biteli Dr gittim hemen anlattım durumu adet olmanı beklicez dedi ama ben cok sabırsızlanıyorum ve bugün kasıklarda değilde baya alt tarafda cok ağrı var sancı belirli aralıklarla giriyo sence bu neden olabilir ve ben bu ilaçla adet olabilir miyim beklemeli miyim ne yapmalıyım
canım aslında ona bakarsan aşılamada normal ılıskı gıbı :) ben bu sekılde spermın daha hızlı ve daha ılerı gıttıgını düşünüyorum ozellıkle sperm hareketı düşük olanlar denemelı srup olcegıyle cok daha ılerı gıdıyor
Bence sancının nedenı yumurtaların olgunlaşıyor çalısmalara DVAM et adet olman konusunda sana sunu tavsıye edebılırım kesınlıkle soğan suyunu yap ama ıhmal etme bence yap
Evet ilk.gunde 1 aliorum 50grlikIlk defa mi kullaniyrsn cnm?günde kac tane aliyrsn
Adet olmadan yumurtaların çatlamasıyla gebelik olunabilir mi yani ben bu halde gebe kalabilir miyim
siz adetlıyken ultrasyona girdınızmı? ve dr folikül lerin sayısını soyledimi?
ne oldu kuzum neden merak ettin
kız 10 dk bi mesaj atılıyo unutmuşum yokki evde yapmicam esas adet tarihim yarın belki önden biraz geldi dewamı yarındır beklemedeyım inşa gelmez
benimde klomende 2. ayım hangi iğneyi yapacaklar belli mi?
Öncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.
bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.
eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem. bu yontemıde yumurtlama tarıhlerımde uguladım yanı atıyorum yumurtlama tarıhınız ınternetten bakın mesela ayın 10 u ile 14 ü arası görünüyorsa ayın 8nde baslayın 8-10-12-14-16 şeklinde yapın ıkı gun arayla bu yontemı yapın yumurtlama tarıhınden 2 gun onceden baslayıp 2 gun sonrasında bıtırmıs olacaksınız.daha sonra gebelıgınızın olup olmadıgını ogrenene kadar ılıskıye gırmeyın fazla. ben bu sekılde hamıle kaldım ve ıkı uc arkadasımada anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar. ben evlat hasretıyle bırde evlat kaybetmısken bu yontemle hamıle kaldım dilerim yardımcı olmusumdur.ALINTIDIRRRRRR ARKADASLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?