• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

fatmacım ben cok bekliyordum hatta hamilelik belirtisi bile hissetim karnım sancı vardı belime vuran sürekli dedim kesin hamileyım ama olmadı sakın belirtilere kanmayın hepsi aldatıcı biz ne istıyor ve kafaya takıyorsak beynımızde vucudumuzda hamielelik belirtileri cıkartıyor.... bugün cok mahvoldum ama ayaktayım ALLAH tan dün dip bucak temızliği yaptım begun boş boş oturuyorum ne yapsam keyıf alamıyorum facede oyun oynuyorum kendimi öyle sakinleştiriyorm...aşılamanın olmayacagını değilde hep olacagını düşündük eşim ilk kez yıkıldı eve gelmedi öğle arası düşün yani bu topik kimseye uğurlu gelmedi ya yeni topik acalım yada ben bida buraya yazmıcam gercekkten deep topiği actı hamile kaldı megersem oda boş gebelik gecrimiş daha sürekli buraaya yaznlardada cıt yok en iyisi yeni topik açılsın hatta bat listesi yapalım....:31::31::31::31:

açalım cnm
10 kişi olmasa da açalım sonra gelirler bende çok sıkıldım artık

kızlar merhaba...bugün kontrole gidicem ..klomenim cumratesi bitti...sanırım yumurtlama günüm cuma günü...bakalım kaç mm olmuş yumoşlar...umarım hakkımızıda hayırlısı olur:16:

kısmet cnm
haftasonu lekelenme başladı hala leke şeklinde.. bugün akşama doğru yada akşam başlar herhalde
o zmn 1. günüm yarın oluyor dimi
1. gün gel demişti dr.

evet canım yarın git bakalım ne dicek yaa bu rapor ısınıde sor dr ılaclar ıgneler daha uygun oluyor.

yeni topik açallımmııı gercelten burası uğursuz bi yer :14::14::14:

:28::28::28::28::28:kızlar yeni topik açmayı düşünüyoruz ve en önemlisi liste oluşturmayı istiyoruz eğer en az 10 kişi batlarını yazarsa topik açılacak yoksa burdan dewam.....

bu kendi görüşümdür bu topik uğursuz geldi bana...... :31::31:

ac canım ac benım bi tane topik var ama sıfırdan yenı olsun .ac ac ac ac
zd86 5.5 yıldır evliyım 3.5 yıldır bebek ıstıyorum ist.katılıyorum.bat 12 nisan 27 yasındayım :1: (dusuk ve cocugu olanlarda ayrıntıları yazsın) böyle yapalımmı? ya

Son düzenleme:
canım hemen yukarıda forum ayarlarına tıklıyorsun tekrardan forum ayarlarına bida tıklıyorsun aşağı dogru in in orda gelişmiiş düzenleyici var onu secıyorsun
kız ben bu yontemi bilmiyodum :29:bana niye soylemedin o kadar ugrastım :37:

canım hemen yukarıda forum ayarlarına tıklıyorsun tekrardan forum ayarlarına bida tıklıyorsun aşağı dogru in in orda gelişmiiş düzenleyici var onu secıyorsun
tşkederim bebetoooom ..buldum:emir_bebek:.birde bu bebişleri bulabilsek:44:buarada ben iğnemi yaptırdım ama acayip bir halsizlik oldu ve başımda ağırlık var uykumda geliyor hiç tadım yok:50:

:28::28::28::28::28:kızlar yeni topik açmayı düşünüyoruz ve en önemlisi liste oluşturmayı istiyoruz eğer en az 10 kişi batlarını yazarsa topik açılacak yoksa burdan dewam.....

bu kendi görüşümdür bu topik uğursuz geldi bana...... :31::31:
açın vala benim bat 11 nisan:13:

evet belli canım benim .pregnyl ama 5000 lik ama zor bulunuyor .iyice araman lazım oluyor..yarın pazartesi sabah yaptırcam bakalım inşallah bu ay tutar..gerçi eşim çalışmaları görev gibi hissediyor artık ama napcam bilmiyorum hayırlısı bakalım ...eğer buda olmazsa artık ya aşılama yada tüp bebek düşünüyoruz

ben geçen ay başladım klomene dr pregnly 5000 lik verdi 2 adet (10000 olacaktı) iğneyi bulamadık çevre illere de sordurduk üretimden kalkmış yok.bu siteden buldum tedaviden kalan aldım.ama aldığımda zaman geçmişti o ay kaçtı olmadı :( bugün klomene başlayalı 3.günüm.5 gün içip usg yapacak ve iğne olucam.inşallah hakkımızda hayırlısı olsunn psikolojik olarak zor bi süreç.

12 silme tatlı kasığı çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 2 tatlı kaşığı adetin 2. günü başlayıp 12. güne kadar sabah akşam yenir.çörekotunu dişlerimizle iyice çiğnemeliyiz. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu Çörek Otu

Hamiş kalmak için:
bunuda denemek lazım kıslarrrrrrrrr:emir_bebek::49:

slm kızlar bende aranızdayım artık klomen +pregneyl çatlatma iğnesi kullanıyorum .dün doktora gittim adetimin 12. günü yumurtam 16 mm olmuş pazartesi iğne yaptırcam sabah doktor iğne yaptırdığım gün ve ertesi gün çalışma önerdi:)öyle yapan varmı acele yardım.hangi saatlerde çalışma yapıcamki?

benim doktorum iğneden 36 saat sonra mutlaka ilişki önerdi ama iğnede olduğun gün dahil her gün yap derim.1 hafta yapanlar varmış :(

bebetom bu cok guzelmıs oleyy keske onceden sorsaydım sana ben eve geldım yemek yaptım camasırları astım kocişin gelmesine az kaldııı
:12::12::12::12::12: :32::32::32::32::32::32:

bebetom bende aranıza katılmak istiyorum.senin dediğini yaptım.bundan sonraki aşama ne peki.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[TD]kac yasında[/TD]
[TD]kac yıldır istiyor[/TD]
[TD]hastalıgı ne ve not[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

eee bugun dr gitcek bir arkadas vardı yumoslar için ne yaptın bakım:20:
muhammedomer sensin ne yaptın gittinmi dr ???

Son düzenleme:
zd86 12 nisan
gamzeilhan 11 nisan
nimet06 ?
fatmaaaa ?
baska kımler var önden isimleri yazalım:46::46:

Back