fatmacım ben cok bekliyordum hatta hamilelik belirtisi bile hissetim karnım sancı vardı belime vuran sürekli dedim kesin hamileyım ama olmadı sakın belirtilere kanmayın hepsi aldatıcı biz ne istıyor ve kafaya takıyorsak beynımızde vucudumuzda hamielelik belirtileri cıkartıyor.... bugün cok mahvoldum ama ayaktayım ALLAH tan dün dip bucak temızliği yaptım begun boş boş oturuyorum ne yapsam keyıf alamıyorum facede oyun oynuyorum kendimi öyle sakinleştiriyorm...aşılamanın olmayacagını değilde hep olacagını düşündük eşim ilk kez yıkıldı eve gelmedi öğle arası düşün yani bu topik kimseye uğurlu gelmedi ya yeni topik acalım yada ben bida buraya yazmıcam gercekkten deep topiği actı hamile kaldı megersem oda boş gebelik gecrimiş daha sürekli buraaya yaznlardada cıt yok en iyisi yeni topik açılsın hatta bat listesi yapalım....
kısmet cnm
haftasonu lekelenme başladı hala leke şeklinde.. bugün akşama doğru yada akşam başlar herhalde
o zmn 1. günüm yarın oluyor dimi
1. gün gel demişti dr.
yeni topik açallımmııı gercelten burası uğursuz bi yer
kızlar yeni topik açmayı düşünüyoruz ve en önemlisi liste oluşturmayı istiyoruz eğer en az 10 kişi batlarını yazarsa topik açılacak yoksa burdan dewam.....
bu kendi görüşümdür bu topik uğursuz geldi bana......
kız ben bu yontemi bilmiyodumcanım hemen yukarıda forum ayarlarına tıklıyorsun tekrardan forum ayarlarına bida tıklıyorsun aşağı dogru in in orda gelişmiiş düzenleyici var onu secıyorsun
tşkederim bebetoooom ..buldumcanım hemen yukarıda forum ayarlarına tıklıyorsun tekrardan forum ayarlarına bida tıklıyorsun aşağı dogru in in orda gelişmiiş düzenleyici var onu secıyorsun
açın vala benim bat 11 nisan:13:kızlar yeni topik açmayı düşünüyoruz ve en önemlisi liste oluşturmayı istiyoruz eğer en az 10 kişi batlarını yazarsa topik açılacak yoksa burdan dewam.....
bu kendi görüşümdür bu topik uğursuz geldi bana......
evet belli canım benim .pregnyl ama 5000 lik ama zor bulunuyor .iyice araman lazım oluyor..yarın pazartesi sabah yaptırcam bakalım inşallah bu ay tutar..gerçi eşim çalışmaları görev gibi hissediyor artık ama napcam bilmiyorum hayırlısı bakalım ...eğer buda olmazsa artık ya aşılama yada tüp bebek düşünüyoruz
slm kızlar bende aranızdayım artık klomen +pregneyl çatlatma iğnesi kullanıyorum .dün doktora gittim adetimin 12. günü yumurtam 16 mm olmuş pazartesi iğne yaptırcam sabah doktor iğne yaptırdığım gün ve ertesi gün çalışma önerdi:)öyle yapan varmı acele yardım.hangi saatlerde çalışma yapıcamki?
yok biz ayrım yapmıyoz yaa liste için denemeler yapıyom ama olmadı neyse bebetom gelsındedenizcim ben 6 aylık evliyim siz herhalde aylık olanları almıyorsunuz
bekleyelim bebetomm gelsin şimdio zman bekliyelim mi ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?