- 23 Mart 2013
- 557
- 69
- 118
- 43
(üzüldm cnm.Her seyin hayirlisi cnm.klomen mi kullanmistn.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
(üzüldm cnm.Her seyin hayirlisi cnm.klomen mi kullanmistn.
arkadaşlar iyi akşamlar uzun zamandır yazamamıştım geçmişi okudum herkeste yeni umutlar :)
arkadaşlar iyi akşamlar uzun zamandır yazamamıştım geçmişi okudum herkeste yeni umutlar :)
Klomenle ilk ayımda yumurtalarım gelişmemişti 15 ünlük soğan kürüne başlamıştım bitmek üzere sonrada bal-tarçın-çörekotuna başladım bakalım verim alan çok bu kürden
Bende yaptm hamile dglm ama faydasi oldu mu vücuduma bilmyrm.
ne zaman yaptın ve kaç gün yaptın inşallah allah bu ay yüzümüzü güldürür
Bende yaptm hamile dglm ama faydasi oldu mu vücuduma bilmyrm.
3Ay sogan kürünü uyguladm.pco var ya bende onun icn.bu ayda ilk defa klomen kullandm günde 1defa ,bununla birlikte bal,cörekotu,tarcın,karanfl,keten tohum,ceviz karisimi yedim.adetimin 11.günü gttm tek yumurta olmus boyutu 12mm.düsn o kadar takviyeye ragmen( adt olursm tekrar klomen kullancm
Cnm o zaman sende bu karisimdan yap,sabh aksam 1tatli kasigi ye.süt ic,yogurt ye ve bunlara ek ben günd 2brdak keciboynuzu özünü sulandrip ictmbenim ilk ayımda tek klomen bir tane bile gelişme yoktu bende de pco var bu ay 2 tane verdi bende yüklendim küre bakalım eğer gelişim olmazsa göbekten iğne dedi .Bu arada adetim gelsin diye primolut kullandım.
Spermı enjektore cekıp POPOYU IYICEEE kaldırıp ıcerı hızlı yolluyorsun ben enjektörle degılde şurup olcegını aldım daha mantıklıEnjektor yöntemi ne oluyor
İlk defa duydum değişik bir yöntemmiş
4 sene olacak bende yenı ogrendım azımsanmayacak kadar kışı var bu yöntemle HAMILE kalan :) bende bu ay denıyorum BAKALIM kendıne bır nevi AŞILAMA yapıyorsun ASLINDA :)