Kızlar ilk batımızdan haber var mı yosun ne yaptın canım ?
Kirmiziyi gormeden inanmam hasta olcaginaolsun canim subat kalsa sakin benim gibi hayata kusme akisina birak kafan at ben mesela subat hasta olursam uzulmicem artik kafamda ara verdim akisina biraktim
hayırlı geceler kızlar hamilelik belirtisi hissetmiyorum dediğim andan itibaren başıma ağrı girdi kasıklarım sancılanıyor adet olacak gibi karnımdada ağrı var..gögüs uclarımın acıdıgını fark ettimm ama yiende Rabbim hayırlısını versin psikolojkte olabilir
Kzlar ya ben dün aksam merakmdan test yaptm eve geldgmde gölge gbi varla yok arasi bi bizgi.. Hayalmi görüyorm derken esm bakti orda bse belrms sanki dedi.. Aslnda testler on dakikadan snra gecersiz biliyorm ama bol bebs topignde ayseninde böyleydi ve hams oldgunu ögrendi.. Ynede umut baglamak istemyorm..
Canımmmmm hayırlısı inşallah :) göğüs ağrısı gebelikte oluyor inşallah senin ağrında bebeğinin habercisidir
hayırlı geceler kızlar hamilelik belirtisi hissetmiyorum dediğim andan itibaren başıma ağrı girdi kasıklarım sancılanıyor adet olacak gibi karnımdada ağrı var..gögüs uclarımın acıdıgını fark ettimm ama yiende Rabbim hayırlısını versin psikolojkte olabilir
canım ya çok sevindim fazla varsa elinde mutlaka sabahta yap aynsı cıkarsa hamilesin bende bi kere yaptım akşma cok hafifdi cizgi sabah yaptım hiç bişi cıkmamıştı hamile değilmişim yani ama sabahta yap cıkarsa hamilesindir eminim...
daha önce böyle bişi yaşamamıştım farklı bi ağrı hafif dokunuyorum cok ağrıyor hayırlısı inşallah bakalım
Testin makasını hatırlıyor musun cnm ?
Bebetom nasilsin karsilasmiyoduk hanidirçok oldu 1 sene oldu o testi yapalı hatırlamıyrum ismini
yok cnm klomende ilk aym catlatma ignesi vurulmadm.. Ama kuzum daha cok erken sanki yedi gün vaq olmadi pazartesi ilk idrarla yapcam bde hayrlisi dilerm rabbmdn hepimz hemen hamis olalm..
İgne vurulmadan 7 gun once idrarda gormen biraz daha sevindirdi beni igne vurulsaydin onun etkisi olabilir diyeeee
İgnede bhg midir nedir ondan varmis 15 gun oncekiler yaniltiyomus diye biliyorum amaan neyse sen dikkat et kendine agir falan kaldirma
Canim cok erken daha dkkat edcem kendme yne de..
Canım sanırım regl olucam... Yarın son durumu mutlaka haber vereceğim...
Yosun krmzilari cagrma ltfen..
Daha zaman var bekleyelm..
Hadi kuzum ins bebismi geliyor ne
canım ya çok sevindim fazla varsa elinde mutlaka sabahta yap aynsı cıkarsa hamilesin bende bi kere yaptım akşma cok hafifdi cizgi sabah yaptım hiç bişi cıkmamıştı hamile değilmişim yani ama sabahta yap cıkarsa hamilesindir eminim...
Kuzum pazartesi yapcm artk daha cok erken merakmdan yaptm iste öle..
Sen kesin gebesin bak yarin kan testi yaptir idrarda cikmis senin belirtiler adet belirtisinden farkli cunkuCanim cok erken daha dkkat edcem kendme yne de..
Yosun krmzilari cagrma ltfen..
Daha zaman var bekleyelm..
Hadi kuzum ins bebismi geliyor ne
Kuzum pazartesi yapcm artk daha cok erken merakmdan yaptm iste öle..
evet canım çarşamba yaptırdım sen yaptırdınmı
canım sağolasın valla çokca tedirginim eşim bu ay çektirelim dedi
yok dedim bir sonraki aya erteledim sen anestezilimi çektirdin birde
çektirdikten sonra ilaç verdimi? birde hsg çektirdiğin ay gebelik durumu erteleniyormu
sanki oy sıkıntı olacağı için bir sonraki aya erteleniyor diye duydum doğrumu acaba?
Kzlar test yaptm hemen iknci czgi ckti silik ve pembe aglyorm suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?