Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda ben en erken belirti adet gecikmesi diye dusunuyorum cunku digerleri adet belirtileriyle ayni ama hic hamile kalmadim benim dusuncem
kızlar bugun saat 10 bucukda kan tahlıllerımı yaptırıcam düşüğe ney neden olmuş öğrenicem... umarım ciddi bişey deıldır ... ve bıdahakı gebelıgımde bana zorluk yasatmaz işallah.... su sonuclar bı bellı olsun hemen adet olur olmaz bende baslıcam yumurtlama takıbıne ... gelsın klomenler gelsın catlatma iğnelerıı.... hadi bakalım dualarınızı esırgemeyın ....
bugünü yarını anladım da niye perşembe geç değil mi??
Aslanda haklisn tatlm tamam belirti yok adet belirtisde olblr bata son bir hafta var naslsa..
Canim ins güzel seler duyarsn..
benide yaz arkadaşım çarşamba yunurta takıbıne gıttım klomenden sonra 3 yumurtam var 2 si 20mm diğeri 18mm bat 4 şubat inşallah güzel haberler alırız ya Allah Bismillah hadi bakalım
kızlar bugun saat 10 bucukda kan tahlıllerımı yaptırıcam düşüğe ney neden olmuş öğrenicem... umarım ciddi bişey deıldır ... ve bıdahakı gebelıgımde bana zorluk yasatmaz işallah.... su sonuclar bı bellı olsun hemen adet olur olmaz bende baslıcam yumurtlama takıbıne ... gelsın klomenler gelsın catlatma iğnelerıı.... hadi bakalım dualarınızı esırgemeyın ....
saol :) iyi dileklerin için...Canim ins güzel seler duyarsn..
Allah razı olsun arkadasım guzel haberler aldım saolun... bebegım ben hamıleyken ateslenmısdım hasta olmusdum 39 derce atesle hastaneye gıtmısdım o ara tutmus haylaz ama hasta oldugum ıcın gelısememıs ondan dusmus testlerım normal cıktı allaha sukur...Mübarek günün, yere düşen yağmur damlalarının yüzü suyu hürmetine Allahım hepimize bütün isteyenlere tez zamanda evlat versin inşallah.
Kimseyi evlat sevgisiyle imtihan etmesin.
Hadi bakalım hayırlısı inşalah güzel haberler bekliyoruz senden
saol :) iyi dileklerin için...
Allah razı olsun arkadasım guzel haberler aldım saolun... bebegım ben hamıleyken ateslenmısdım hasta olmusdum 39 derce atesle hastaneye gıtmısdım o ara tutmus haylaz ama hasta oldugum ıcın gelısememıs ondan dusmus testlerım normal cıktı allaha sukur...
İns cnm hepmzdn gelsn güzel haberler..Demek ki cok dkkat etmek lazm cnm kendini iyi koru.. Bzde tabi yarn evi dp buck grm dyodm vazgectm belli olana kadar agr is yapmim bare..
slm cnm
inşallah allahım hepimize nasip eder
çatlatma iğnesi yaptırdın mı sen ??
kesınlıkleee bidahakı sefere yanı onumuzdekı ayyy ısallahhhh ne bi işe dokundurcam elımı ne soguga maruz kalcamm kat kat patik giycem tutunsun bitanem bana
dusugum yenı bıttıı doktor muayıne ettı gulduu dedıkı bakk seeen hemen bı yumurtanm olusmaya baslamıs bıle dedı daha tazecık korpecik1m yerım ben onuuuuu bu ay cok dıkkatlı ol dedı hastalanma agır kaldırma sakın dedııı doktorumu cok sevıyorum oyle guzel konsuyokı mesela dıyokıı bı hastam gelmıs benımle pazarlık yapıyo 1 kıloluk seyden bısey olurmu dıye kaldırmıcaksın kardesım dıyoo yatt ısın ne cocuk ıstıyosan yat sırt ustuu sonra uzulmekdense .... sigaranın s sını bıle duymıcam dıyoo bıldıgın kızıyo ablam gıbı mubarek
[ı]klomenı aldım adetımı beklıyorum şimdi [/ı]oh oh ne güzel cnm masallah mingn tutnsn ins annecgne..
kızlar listemizi yapmaya başlıyorum inşallh becerrrm konun açıldığı itibaren tek tek okuyup kaçırdıgımız varsa yazacam
bu arada m ali brand ölmüş çok üzüldük ya inşşş mekanı cennet olur
Kızlar yumurtalarım catlamiss kendi kendınee çok mutluyummm bakalım batı beklicezz 29 Ocak deep beni eklemeyi unutma dua edin bana miniğim , meleğim sıkı sıkı tutunsun bana inşallah hayırlısı ise
off ewt yaaa resmen ağladım dün öldüğünü duyunca
Günaydn hayirli cumalar canlar..
Yosun ilk batmz olrak haber bekliyorz senden..
Mübarek günün, yere düşen yağmur damlalarının yüzü suyu hürmetine Allahım hepimize bütün isteyenlere tez zamanda evlat versin inşallah.
Kimseyi evlat sevgisiyle imtihan etmesin.