Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kızlar tanımadıgım bi kadın bana fal baktı bugun topac gibi bi erkek cocugu görnyo dedi hamile msn yoksa dedi inşallah da öledir.

kızlar tanımadıgım bi kadın bana fal baktı bugun topac gibi bi erkek cocugu görnyo dedi hamile msn yoksa dedi inşallah da öledir.
canım fal haramdır sakın inanma o nerden görecek sakın öyle şeyleri inanma olurki çıkmadı büyük hayal kırıklığı yaşarsın istihareye yat gece Rabbim göstersin rüyandan doğruyu ynlışı... kafanı karıştırma sennn...

insan umutlanıyr iişte canım inandıgımdan degil.

canım sen nerdesin hangi hast hangi dr :))

Kizlar slm nasilsiniz bakim yosun yok mutlu haberi aldi bize vermeyimi unuttu.bende bugun gittim yumoslar buyuyolar sali bir daha gel dedi dr mm soylemedi sen oyle seylere takilma sanane dedi:) bide cok pozitif gormus beni yuzum guluyomus cok sevinmis eger pozitif olursam bebis gelirmis :) iyiki uye olmusum topik dr bile fark etti degisimi :)

Kzlar ya ben dün aksam merakmdan test yaptm eve geldgmde gölge gbi varla yok arasi bi bizgi.. Hayalmi görüyorm derken esm bakti orda bse belrms sanki dedi.. Aslnda testler on dakikadan snra gecersiz biliyorm ama bol bebs topignde ayseninde böyleydi ve hams oldgunu ögrendi.. Ynede umut baglamak istemyorm..

adetime 7 gün kaldı ve ben hiç bişi hissetmiyorum cnm üzülüyorum ama elden bişey gelmez galiba ben hamile değilim RABBİM bilir yinede..

Allah bilir canim kirmzlar gelmdn böle konusma..

canım elhamdülillah biz müslümanız ve bir müslüman rabbinden asla ümidini kesmez eğeer umut bağlamak istemiyorum diye düşünürsen senin ümitsiz ve aciz olduğunu gösterir ama bilki insan sadece rabbi karşısında acizdir ben acizliği sevmem aciz takılanıda... bu testten sonra dua istemen senin için hayırlı olandır ben seni ne ümitsiz ne de aciz olarak görüyorum..
sen için dua edicem ama sende pozitif düşün rabbim ol dediyse testlerin hepsi bahane inş. güzel haberini alırım umarım sözcüklerim seni incitmemiştir seni ve burdaki tüm kardeslerimi duaya davet ediyorum rabbim yalnz bırakmasn sağlkklı hayırlı çocuklar nasip etsin amin.

yok tatlm yanls anlamadm.. Ama umut baglamak istemyormdan kastm testn yanls sonuc vermesndn veya gecersz sayldgndan.. Allahtan umudmu kessem yedi gün öncdn test yapmaya kalkmazdm.. Cnkü blyorm ki o en yücedr istdkten snra zamani gelmsse bildrir.. Belrtilerm hala dvam ediyo üstmdn tr gecms gbi hssdyorm kendmi .. Hakkmda hayrlisi ne ise o olsn umudm hep var olackta.. Bende dua edicem sana tatlm allah razi olsun senden..

Mesaj tekrarı..

Son düzenleme:

canım rabbim cümlemizden razı olsun inş. belirtiler hamilelik belirtileridir inan senin gebe olman beni çok mutlu eder dün bi hadis okudum efendimiz buyuruyor ki kimin bir sıkıntısı var ise ya kurban kessin ya oruç tutsun ya da sadaka versin bu hadisi sizlerle paylaşayım dedim çarşamba mevlit kandili inş. o gün ve perşmbe oruç tutup sadaka verelim bebişimiz olunca o zamnda kurban keselim tabi rabbim izin verirse umarm en kısa zamnda rabbim hepimzn duasını kabul eder mevla yüreğimize inşirah serinliği versin amin.

Amin canim amin.. Oruc tutmak cok isterm tabi ama bu ara sk acikyorm ve dayanamyorm aclga aksam isten geldm baylcm sandm acliktan.. Elim ayagm brbirne grdi resmen.. Esmin suan isi yok gbi bse oyüzdn kurbn adayamiyorm.. Ama sadaka vereblrm hc olmazsa nyet önemli olan zaten..

Ayyy ayyy geliyomuymus bebek kesin daha once sormusumdur yine soruyim dedim igne vuruldunmuki ama valla icime dogdu kiz bebis orda cunku ac duramiyorum diyosun yaa idrarda ciktiysa kandada cikar yarin test yapsan

tabi önemli olan niyet inş. güzel haberlerini alırm inş. umrede sanada dua ederim canım sende duanı eksik etme

Ayyy ayyy geliyomuymus bebek kesin daha once sormusumdur yine soruyim dedim igne vuruldunmuki ama valla icime dogdu kiz bebis orda cunku ac duramiyorum diyosun yaa idrarda ciktiysa kandada cikar yarin test yapsan

yok cnm klomende ilk aym catlatma ignesi vurulmadm.. Ama kuzum daha cok erken sanki yedi gün vaq olmadi pazartesi ilk idrarla yapcam bde hayrlisi dilerm rabbmdn hepimz hemen hamis olalm..

tabi önemli olan niyet inş. güzel haberlerini alırm inş. umrede sanada dua ederim canım sende duanı eksik etme

Allah o güzel gönlüne evlat sevgsini tez zamanda yasatsn canim insallah..
Sendn bi ricam olck esimin is bulablmesi icnde dua edeblr msn o kutsal topraklrda..

Kızlar merhaba...karneler yaklaşıyor biraz yoğundum ve giremedim... Perşembe sabah test yaptım hafif çizgi belirdi..öğleye doğru yaptığımda tek çizgiydi... Sanırım hormonlar benle dalga geçiyor... Bugün de regl belirtisi başladı,sanırım yarın regl olucam:*) kısmet Şubat'a kaldı..ama sizi Mutlaka haberdar edicem:*) benden sonraki arkadaşlar dilerim bu ay mutlu sona ulaşır ...Rabbim bizimle...

Kirmiziyi gormeden inanmam hasta olcagina olsun canim subat kalsa sakin benim gibi hayata kusme akisina birak kafan at ben mesela subat hasta olursam uzulmicem artik kafamda ara verdim akisina biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…