Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet günüm geçmişti doktor bu ultrasondan sonra polikistikover teshisi koydu.adetımı 10 gün geçmişti 10gündaha gecerse sökrürücü kullan demişti
canım merhaba seninle daha önce de yazışmıştık ben de günde iki tane kullandım malesef benimde büyümedi benimde yumurtalıklarımda hiç bi sorun yok dr bana dirençli çıktı dedi normalda şişmalarda olur sende neden oldu anlamadım dedi. şeker ilacı verdi bu seni zayıflatır zaten zayıfsın vermek istemiyorum ama direncini kırmak için günde 1 tane al dedi şuan kullanıyorum 4 gün oldu bende çok üzüldüm ağladım klomende 4 e kadar çıkacağız dedi yarın bi dr ye daha gideceğim senin kilon normal mi nerede yaşıyorsun
canım simdi gördum yazılarını valla o dr tanımıyorum ama sizin orda unlu anladıgım kadarıyla bosver sende onerdigine git belki o ondan daha ıyı anlıyodur canım.sence önerdigi dr gitmeni para içinmi yoksa o dr daha iyi diyemı gitmeni istedi merak ettim.bazen bize döner sermaye diye bakmıyor degiller.
Kimse yok galiba.ben hastneye geldm ama doktr amelyata girms.11e dogru gelirms,bekleycm
Kızlar aşılama sonucum negatif çok ama çok mutsuzum şaun
Kızlar aşılama sonucum negatif çok ama çok mutsuzum şaun
canım canını sıkma allah büyüktür.kafana takıp da sıkıntı yapma vardır bunda da bir hayır de gitsin :)
canım canını sıkma allah büyüktür.kafana takıp da sıkıntı yapma vardır bunda da bir hayır de gitsin :)
canım sen bugün doktora gidecektin ne oldu doktorun ne dedi inşallah ii şeyler demiştir . :)