• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

adet günüm geçmişti doktor bu ultrasondan sonra polikistikover teshisi koydu.adetımı 10 gün geçmişti 10gündaha gecerse sökrürücü kullan demişti

kızlar çıkıyorum ben şimdi.birazdan eşim gelir çıkarız.annemgile gideceğim ordanda yarın sabah doktor.dua edin.ALLAH a emanet olun

adet günüm geçmişti doktor bu ultrasondan sonra polikistikover teshisi koydu.adetımı 10 gün geçmişti 10gündaha gecerse sökrürücü kullan demişti

tamam adet tarihin gecince soyledi yani pco teshisi koydu zaten bana boyutları buyuk geldi o yuzden sordum kacıncı gun dedi diye pco da cok buyuyolarmıs sen sadece klomen ictin dimi neyse dr onun tozunu ayarlarlar bir adet olda gerisi kolay :1:

Son düzenleme:
canım merhaba seninle daha önce de yazışmıştık ben de günde iki tane kullandım malesef benimde büyümedi benimde yumurtalıklarımda hiç bi sorun yok dr bana dirençli çıktı dedi normalda şişmalarda olur sende neden oldu anlamadım dedi. şeker ilacı verdi bu seni zayıflatır zaten zayıfsın vermek istemiyorum ama direncini kırmak için günde 1 tane al dedi şuan kullanıyorum 4 gün oldu bende çok üzüldüm ağladım klomende 4 e kadar çıkacağız dedi yarın bi dr ye daha gideceğim senin kilon normal mi nerede yaşıyorsun

skyapusuz, sen adetinin kaçıncı günü gtmiştin ve kaç mm di yumurtaların? şimdi bi yerde okudum 10mmye kadar ihtimal var yazıyo

canım simdi gördum yazılarını valla o dr tanımıyorum ama sizin orda unlu anladıgım kadarıyla bosver sende onerdigine git belki o ondan daha ıyı anlıyodur canım.sence önerdigi dr gitmeni para içinmi yoksa o dr daha iyi diyemı gitmeni istedi merak ettim.bazen bize döner sermaye diye bakmıyor degiller.

mrb.cnm. uzun bir aradan sonra tekrar geldim, her zaman aklımdasınız ama bizim evde internet olmadığı için her zaman giremiyorum.

önerdiği doktor tamamen özel muayenehane cnm.

ben bu ay kendi haline bıraktım, hiç birşey düşünmek istemiyorum, doktora falanda gitmiyorum. bu ay öyle...

kendinize iyi bakın, ben yine ara ara gelirim, gelişmeleri bildiriririm.. :3:

Benim tek yumurta olusmus oda 12mm.doktor 16mm olmasi gerek ki igneyi vuralım dedi.catlamasi icin kücük ama bır hafta boyunca iliskiye girin dedi belli olmaz bu zaman diliminde catlayabilir dedi.ama olmazsa yine adtin 5.günü günde yine 1tane 5gün kullanip gelirsn dedi.

canım canını sıkma allah büyüktür.kafana takıp da sıkıntı yapma vardır bunda da bir hayır de gitsin :)

Doktorun yanina girdgmde asiri heycnlydm ama ciktgmda. . .doktra sordum tek yumurta olmasi kötümü diye,oda hayir dedi sonucta yumurtn olusmus bizim icin bitanesi önemliki dedi.kizlar sizce 12mm olan gelisme göstreblr mi?

canım sen bugün doktora gidecektin ne oldu doktorun ne dedi inşallah ii şeyler demiştir . :)

inşallah gösterir canım.sonuç da yumoşun var.o büyür merak etme :) bak bide korkuyordun yumoşlarım olmadı mı die olmuş işte bir tane :)

Back