• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canım inşallah hakkın da hayırlısı olur.inşallah ona rağmen yumurtalıkların oluşmuştur.fazla canıı sıkma stres yapıp da kafana takma olur mu .

ben 6 aylık evliyim canım evlendiğim günden beridir bebiş istedim. sonra doktora gittim acaba bişiyim falan var mı die kan testi yaptırdım çok şükür herşey normal çıktı bende adetim beşinci günü klomen kullandım günde iki kez içtim.ve on gün sonra tekrar kontrole gittiğimdee doktorum 3,4 tane yumurtamın geliştiğini söyledi ve gün aşırı ilşki önerdi bizde uyguladık şimdi ise bekliyoruz bebişimizi inşallah gelir die :)

canım kusura bakma bağlantım koptu.en kısa zamanda mutlu olacağın hayırlı haberi alırsın Allahın izniyle .adet tarihin ne zaman?

canım merhaba aramıza hoşgeldin. benimde şu an ara ra sancım oluyo ama çok şiddetli deil.bzde bekliyoruz bakalım :) bebişlerimizi inşallah senin hakkında da hayırlısı olu bebişin tutunur canım benim .)

Merhaba bir şey sormak istiyorum hamile kaldıktan ne kadar süre sonra ıdrar testinde gebelik belli olur

bende 7aylık evliyim ve ilk günden bebek istedik ama nasip olmadı.1martta doktora gittim farlutal verdi 11martta adet oldum ve 5.günü klomene başladım.

canım gebe kaldıktan iki hafta sonra bir gebelik hormonu kana geçer ve gebelik bu tarihten herhangi bir zamanda yapılacak idrar testiyle doğrulanabilir .

nşlah canım o hayırlı haberi hepimiz alırız :) benim adet tarihim 6 nisan daha çok var

yok canım vurulmadım daha doğrusu doktor um hiç bahsetmedi ondan :)

Son düzenleme:
vallahi benim doktorum biraz acayipti hiç bişi söylemedi bana sadece dediği şu " 3,4 tane yumurtan oluşmuş eşinle beraber gün aşırı ilişki yaşayacaksınız dedi. adet olursan gel olmazsanda gel bakarız bebişin var mı die" :) dedi hepsi bu ben soracaktımda erkek die biraz çekindim bu gittiğimde sorularımı soracağım tek tek :) sende aklına takılan bütün soruları sor en azından kafan rahatlar canım :)

yok canım ne demek. kafana takılan sorular varsa sorabilirsin elimden geldiğnce yardımcı olmya çalışırım. :)

kızlar bakalım bende cuma dr.a gidiyorum dr. ne önericek ne ilaç vericek.hiç kullanmadım şimdiye kadar klomen yada başka bişey.
birde klomen ve çatlatma iğnesiyle ikiz gebelik oluşma ihtimali varmı onu merak ediyorum.benim zaten kızım var bir tane

Back