• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

aa çok güzel birbirimize uzak olsak da bile sorularımızla yardım bulabiliyoruz.:.) :D

bir şey daha sormak istiyorum bundan 3 ay önce ultrasonla bakıldığında sağ over 41x28x22mm (13cc) sol over46x22x25mm(13cc) boyutlarda deniyor.bu nedir o zamanki yumurtanın boyutumu

canım ya benim klomen ve ovitrelle den sonra adet beş gün geçti.dün evde test yaptım ve tek çizgi çıktı.yarın kontrolum var ve çok heyecanlıyim. ama bu aydan umudum yok.göğüslerim çok aciyor belirti olabilir mi acaba

canım sakın olmazsada üzülme tamammı?? herşeyde vardır bi hayır ben bu ay aşılama yaptırdım ama içimde his var yine olmadı bakalım gerçekten herşeyin hayırlısı olsun artık ara vericem doktora gitmicem bi süre yoruldum yaniiii:31:
:31::31:

ilk defa klomen kullandım.adetimin 5.günü başladım günde bir tane olmak üzere 5 gün içtm.doktor bir gün ara ver ve ertesi gün gel yumurtan oluşmuş mu oluşmuşsa capına bakalım dedi.ovit.iğnede verdi ama ne zaman vurulacağına ben karar vercem dedi.yarın gitcem bakalım aşırı heyecanlıyım.belirti falan olmadı,bugün sadece yok denecek kadar ara ara sancı olur gibi oldu o kadar.belki oda yoktur kendimi çok dinlediğimde öyle hissediyorumdur.dua edin lütfen

selam hoşgeldin nedir bu heyacanın:9: sakin olmalısın bak heyecandan stresten uzak dur yarın doktorun dediğise bizede söyle sor doktra kaç mm olmuş dıye yumurtan büyümüştür kesin hadi inşallah bebiş geliir :16:

kafamdan atmaya çalışıyorum ama olmuyor...tamam inşallah güzel haberlerle dönerim buraya..dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

bende bu 3. ayım klomende

ilk ay sadcee klomen
ıkıncı ay klomen + ovıtrelle(1 tane)
ucuncu ayımda ıse klomen +monogon (5 tane ıgne 5 gun vurulcam)

insallh bu ay tutar Allhım her ısteyene versın bir kızm var benım 3.5 yaşında Alllh saglık versın evladıma bize bagıslasın insalllhhh

burayı okyunca ne kadar farklı uygulama var

ben klomenı hep adetın 3. gunu baslayıp 5 gun gunde 2 tene içtim sonra 6 gun bekledım 7. gun kontrole gıttım . bakıyorum klomenden bır gun sonra cagıran doktorlar bıle var

eger bu ayda tutmazsa doktor mu degıstırsem bir sorun söylemıyor doktor yumurtam olusuyor ılışkı gunu verıyor ama tutmuyor sebeb dıyorum yok

bebetommmm bir şey sorcam bundan bir kaç yorum önce bi tahlil sonucumdan bahsetmiştim bu konu hakkında bi bilgin var mı

bi de bi haftadır keçiboynuzu özünü sulandırıp içtim.evde hazırldığım karışımdan sabah akşam bir tatlı kaşıgı yedim

bundan 3 ay önce ultrasonla bakıldığında sağ over 41x28x22mm (13cc) sol over46x22x25mm(13cc) boyutlarda deniyor.bu nedir o zamanki yumurtanın boyutumu ...bunu öğrenmek istemiştim

klomen ilk aydan beri muthıs göz agrısı böle basınc gıbı bişi ve boyun kaslarım tutulmus gıbı oluyor agrıyor yan etkısıymıs sızlerdede oluyormuu buu

bundan 3 ay önce ultrasonla bakıldığında sağ over 41x28x22mm (13cc) sol over46x22x25mm(13cc) boyutlarda deniyor.bu nedir o zamanki yumurtanın boyutumu ...bunu öğrenmek istemiştim

canım tam olarak bilmiyorum ama kacıncı gun bakıldı yumurtana sankı biri 22mm biri de 25mm demek istenmıs ama emin degilim kacıncı gundu o önemli

Back