• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

doktora dedim iğneyi atacam o zaman diye,o da niye atıyorsun eczacıya götür o muhafaza etsin dedi.bende reçetesinde 1ay içerisinde kullanılmayan iğneler atılmalıdır diye yazıyor dedim.bana eczacıyla görüş dedi..

canım cevap yazarken alıntılı cevap yaz

klomeni kullandığım zamanlar hiç belirtim yoktu dün akşam ve bugün yürürken sağ kasığımda acayip batmalar oldu.otururken bir şey yok ama yürüdügüm zaman iğne batıyormuş gibi oluyor

evet buyuyolar ve 11 gun 12 mm iyi bence bır arkadas vardı 18 gun catlattı ve hamile kaldı dr ona gelme demiş ama o gitti :9: benimde 17 gun catlatmıstık tutmadı ama buyudu yani sen incir ye ve birkac gun sonra tekrar git rica et acaba buyudumu bir bakın falan şirinlik yap gittigin yer devlet galiba bir daha gelme dedigine göre

kızlar bir şey sorcam doktor bana klomenle brlikte ovitrelle iğneside verdi bende aldım ama 12mm çatlamaz iğneyi vurmayacağız dedi ben bu iğneyi atcam mı yani.buzdolabında muhafaza ettim ama reçetede 1ay kullanılmayan iğne atılmalı yazıyordu.bosuna mı para verdim yani:(

canım benim de bi önceki ay doktor kendiliğinden çatlamış..iğnenini buzdolabında muhafaza et, olmazsa bidaha ki aya kullanırız demişti...Ve ben o iğneyi bi sonraki ay kullanmıştım...bence atma...

evet buyuyolar ve 11 gun 12 mm iyi bence bır arkadas vardı 18 gun catlattı ve hamile kaldı dr ona gelme demiş ama o gitti :9: benimde 17 gun catlatmıstık tutmadı ama buyudu yani sen incir ye ve birkac gun sonra tekrar git rica et acaba buyudumu bir bakın falan şirinlik yap gittigin yer devlet galiba bir daha gelme dedigine göre

ya ne güzel konuştun öyle.bi anda yüzüm güldü içim hoş oldu ya.Allah razı olsun..acaba 3 4 gün sonra başka hastaneye gidip baktırsam olur mu?gittiğim doktorada desem doktor 3 gün sonra tekrar gel dedi ama uzak olduğu için gidemedim.ben ankarada yaşıyorum ama kazan ilçesindeyim.hastane 1saat uzaklıkta bana.

canım benim de bi önceki ay doktor kendiliğinden çatlamış..iğnenini buzdolabında muhafaza et, olmazsa bidaha ki aya kullanırız demişti...Ve ben o iğneyi bi sonraki ay kullanmıştım...bence atma...

yosun zaten dr tekrar cagırıp bakması lazım buyudumu diye bu ay kullanır bile yanlısım varsa düzelt sende eskisin bu konularda :9: :9:
ne yaptın durumun ne ?

Allah razı olsun bilgilendirdiğin için.şimdi hamile misin?

yosun zaten dr tekrar cagırıp bakması lazım buyudumu diye bu ay kullanır bile yanlısım varsa düzelt sende eskisin bu konularda :9: :9:
ne yaptın durumun ne ?

klomende 3.günüm canım...aynen devam;) hayırlısı bakalım önümüzdeki ay tutarsa ocak doğumlu olacak ve benim doğum günümle aynı gün:) bir topikte silkeleme yöntemini okumuştum...baya hamiş kalan var bu ay onu deneyeceğiz canım;)

klomende 3.günüm canım...aynen devam;) hayırlısı bakalım önümüzdeki ay tutarsa ocak doğumlu olacak ve benim doğum günümle aynı gün:) bir topikte silkeleme yöntemini okumuştum...baya hamiş kalan var bu ay onu deneyeceğiz canım;)

hıı ben denedim olmadı canım ama sende dene silkeleten coookkk .... :9: :9: :9:

ya ne güzel konuştun öyle.bi anda yüzüm güldü içim hoş oldu ya.Allah razı olsun..acaba 3 4 gün sonra başka hastaneye gidip baktırsam olur mu?gittiğim doktorada desem doktor 3 gün sonra tekrar gel dedi ama uzak olduğu için gidemedim.ben ankarada yaşıyorum ama kazan ilçesindeyim.hastane 1saat uzaklıkta bana.

canım sen incir ye gunde 10 tane ve gun soylemek ıstemıyorum ama 14-15 gun bir tane dr git anlat ignemde var de :9: :9: :9: zaten 18 mm sonra catlatıyolar birz gıt gel yapabilirsin o dr degiştir devletmıyddiiii

Kızlar nasılsınız. Hamile kalabilen varmı? Taşındığım için tedavim yarım kaldı klomen
İncir kürü yaptım çok şiddetli apırım oldu 11 tane inciri kaynattım ılığı zaman içtim şimdi kasıklarımds ağrılar var
Klomen kullansım bu kadar ağrım olmamıştı.

evet devlet cnm.

tamam sen baska bır dr dene bu ay bosa gitmesin 11 gun daha cok erken ben kont.hep 12 gun giderim ve buyumedıyse buyuyene kadar 2-3 gunde bır giderım ve ignemı olurum :1: ki igneyi sana erken aldırmıs.hem bu yeni gittigin dr bir dahaki aya ilaccı yükseltebilir.günde 1 tane az bence bu arada incir kilo yapıyor ee gunde 10tane şekerin yok dimi?

Kızlar nasılsınız. Hamile kalabilen varmı? Taşındığım için tedavim yarım kaldı klomen
İncir kürü yaptım çok şiddetli apırım oldu 11 tane inciri kaynattım ılığı zaman içtim şimdi kasıklarımds ağrılar var
Klomen kullansım bu kadar ağrım olmamıştı.

ben kalamadım hamile ilac içmiyomusun bu ayy

tamam sen baska bır dr dene bu ay bosa gitmesin 11 gun daha cok erken ben kont.hep 12 gun giderim ve buyumedıyse buyuyene kadar 2-3 gunde bır giderım ve ignemı olurum :1: ki igneyi sana erken aldırmıs.hem bu yeni gittigin dr bir dahaki aya ilaccı yükseltebilir.günde 1 tane az bence bu arada incir kilo yapıyor ee gunde 10tane şekerin yok dimi?

şekerim yok ama pco luyum kilodan uzak durmak gerek..bu gittiğim doktoru çok övüyorlardı .bende anlamadım neden klomenin dozunu arttırmadı.ya evimin burdaki doktora gitmiştim daha 5 aylık evliyken yok daha erken pco lu olup kendi haliyle hamile kalan çok 1 sene böyle devam et olmazsa o zaman tedaviye başlarız dedi.şimdi bu doktora gideyim diyorum evim yakın ama oda derse ben sana demedim mi bekle diye:)

Back