canım ya benim klomen ve ovitrelle den sonra adet beş gün geçti.dün evde test yaptım ve tek çizgi çıktı.yarın kontrolum var ve çok heyecanlıyim. ama bu aydan umudum yok.göğüslerim çok aciyor belirti olabilir mi acaba
ilk defa klomen kullandım.adetimin 5.günü başladım günde bir tane olmak üzere 5 gün içtm.doktor bir gün ara ver ve ertesi gün gel yumurtan oluşmuş mu oluşmuşsa capına bakalım dedi.ovit.iğnede verdi ama ne zaman vurulacağına ben karar vercem dedi.yarın gitcem bakalım aşırı heyecanlıyım.belirti falan olmadı,bugün sadece yok denecek kadar ara ara sancı olur gibi oldu o kadar.belki oda yoktur kendimi çok dinlediğimde öyle hissediyorumdur.dua edin lütfen
kafamdan atmaya çalışıyorum ama olmuyor...tamam inşallah güzel haberlerle dönerim buraya..dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
bebetommmm bir şey sorcam bundan bir kaç yorum önce bi tahlil sonucumdan bahsetmiştim bu konu hakkında bi bilgin var mı
bundan 3 ay önce ultrasonla bakıldığında sağ over 41x28x22mm (13cc) sol over46x22x25mm(13cc) boyutlarda deniyor.bu nedir o zamanki yumurtanın boyutumu ...bunu öğrenmek istemiştim
klomen ilk aydan beri muthıs göz agrısı böle basınc gıbı bişi ve boyun kaslarım tutulmus gıbı oluyor agrıyor yan etkısıymıs sızlerdede oluyormuu buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?