sonrasindada devam et calismaya adet 5gun kalana kadar gun asiri git derim ben
son yazdığın kısmı anlamadım canım. ama anlamadığım nokta şu aslında bilen varsa yazarsa sevinirim. şimdi bana 13 mart 15 mart ve 16 martta değerlendir dedi. bu günler oky cepte. peki sonra hiçmi olmıcak biraz komik bir soru oldu amaaklıma takıldı yani bir sakıncası yada yararı olurmu ki
canim troid bakti gecen ay ondan eminim sorun yok.ama sut hormanima bakilmadi birde bisey sorcam sen bilirsin bu testte neler olcak kac madde eksik yapmasinlar diye bakcamm guvenmiyom artik onlara
FSH, LH, Östrojen, Progesteron, Prolaktin, Testesteron, TSH, T3, T4
bunlar benim bildiklerim..
kendi durumumu neye benzetiyorum biliyomusunuz hani kumanda calismazda isigini denk getirmeye calisiriz turk akli vururuz atarizda sonradan piline bakmak aklimiza gelir ve pili bitmistir.yani benim sorunumun anlasilmasi lazim ve bunu bulucak dr lazim ins.testlerde cikar ve ufak bir sorun cikar herseye sifirdan baslicaamm
İlk gittiğimde adetin 19.gün yapılan tahlillerim vardı bunların bir gecerliliği yok dedi dr.
son yazdığın kısmı anlamadım canım. ama anlamadığım nokta şu aslında bilen varsa yazarsa sevinirim. şimdi bana 13 mart 15 mart ve 16 martta değerlendir dedi. bu günler oky cepte. peki sonra hiçmi olmıcak biraz komik bir soru oldu amaaklıma takıldı yani bir sakıncası yada yararı olurmu ki
sagol canim bu konuda cok yardimci oldun.tsh t3 t4 sorun yok onlara gecen ay bakildi benim bu digerlerinde sorun cikcak kesin Allah razi olsun senden gonlune gore versin ins.sendeki sorun neydi bu testleri hep yapiyosun
ogünler önemli günler bende klomenle hamile kaldım suan 26 haftalık hamileyim doktorun verdiği günler ilişkide bulunduk sonra adet günüm gecikince bidaha hiç ilişkiye girmedik korktuk ve sonuc hamileydim 2.klomen kullanısımda hamile kaldım darısı sizlerin basına
neylerin troid le ilgili olanlarmi canim bende kilo varda biraz ondan troid kadin dogum icin degil normalde yaptiriyorum ama gecen ay kadin dogum icin yaptirdim peki pco nasil anliyolar
Allah hepimizden razı olsun, hepimizin gönlüne göre versin.
Ben yeni başladım yapmaya. Adetlerim hep düzenliydi, gecen ay korunmayı bıraktık gecikti. Üzerine bir kez daha gecikti. Önce sigortaya gittim 19.gün hiç problem yok dedi, başından savdı. Sonra özele gittim o da polikistik over dedi.
İlk önce çok üzüldüm sonra başka dr.gittim pko tek başına ultrason ile teşhis edilemez dendi. Şimdi bu yüzden tahlil yaptırıyorum.
Bir de ben o doktora 6 aydır deniyoruz dedim hani bir an önce olsun diyeDoğru olmadığını biliyorum. Klomen verdi.
klomenle yumurtam çatladı ama sanırım hamile değilim (adet ağrılarım var)
Beni bu kadar tahlil, teste araştırmalara iten polikistik over oldu..
Pko hastalarının çocukları ya geç oluyormuş ya da .... olmayabiliyormuş.
Şimdiki tahlil sonuçlarım açıkcası pko olmadığım yönünde. Sonuçta bazen yumurtlayamayabiliyoruz.
Takıntılı hale geldim, ovulasyon testleri, makaleler, kadın anatomisine resmen hakimim :)
Benim ki erken gebelik istemekten çok polikistir over dendiği içindi. Değilimdir inşallah...
insallah canım degilsindir bana malum sebeplerden pcolusun denmedi ama .... degilim diyemem testlerde cıkcak cok oldum ama bişey sorcam.ben test yaptırmak için oylesine devlet hastanesinden randevu aldım ama zeynep kamil var ist.cook buyuk bir devlet hastanesi bu testler için ordan randevu alsam daha iyi dimi? hıc duydunmu zeynep kamil hastanesini
benim lh:9 fsh:7 idi.
Bir doktor evet pko dedi. Diğeri pko'dan bahsetmek için lh fsh'ın 2 ya da 3 katı olmalı dedi.
Kafam bir milyon oldu anlayacağın...
İnfertilite 1 Polikliniği (kadın Kısırlığı) ve Jinekoloji 1 Polikliniği (kadın Hastalıkları, Tümörler,Kanamalar, Adet Düzensizlikleri) bölümler var sence ben hangisine giriyorum hngisinden alıyım randevuyu ben 2 daha uygun geldı sonucda adet duzensizligi en buyuk sebep ti bende kızlıgımdan beri sen ne dersinn
canım degerlerden anlamıyorum hıc gormedim arastırmadım ama degilsin diyorlarsa degilsindir.cogunluk ne diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?