yarın doktora gidiyorum ilk kez klomen kullandım ve ilk kez takip yapılacak bakalım =)
2si evet 2si hayır :)
Benim umudum var. Ben inanmıyorum. Bu ay bir kez daha klomen kullancam sonra da klomensiz takip edicem kendimi. İlaçsız da yumurtlama oluyormu diye.
Bir de biz yeni bıraktık korunmayı, eşim benim kadar takıntılı değil. Yani o daha rahat.
Özellikle şu gün ilişkiye girelim konuşması bile yapmadık, tıpkı diğer zamanlardaki gibi nasıl denk geldiyse.
Önümüzdeki ay yine öyle olacak, hani şu günler ilişkiye girelim diyemiyorum. Henüz çok yeniyiz çünkü hem evlilikte hem korunmama da.
Önümüzdeki ay da olmazsa 12-14-16 şart diyeceğim :)
Biraz da o girsin strese, yeter:)
yarın doktora gidiyorum ilk kez klomen kullandım ve ilk kez takip yapılacak bakalım =)
sagol canım aldım randevuyu jınekolojiye dr söylerim bastan herseyı anlatırım bugun 3 gunum hormon testlerimi yaptırmak ıstıyorum maglum olmadı cocugum derim.eger iyi ilgili biri cıkarsa devam ederim sonucda hastane buyuk ve benim gibi kımler gecmıstır ordan tecrubelilerdir.ama devlet olması beni ilgisiz olucaklar diye korkutuyor.eger ilgisiz biri cıkar beni dinlemezse sadece test yaptırır özel umut hastanesine giderim.o testleri gösteririm.
canım bence sende pco yok 2 katı falan demişsin ama olsada pcolu hamıle kalan cook canım sebebsiz olması daha kötü ve bu ayın hamişi sen cıkarsın belkı daha kırmızılr gelmedi plan yapma hemen
Kesinlikle çok doğru bir karar. Şimdi sıfırdan başlamış gibi düşün herşeyi, geçmişi unut ve değerlerine göre tedavine başla.
Güneşş ışığı ve egzersizlerin yumurtlama üzerinde etkisi varmış. Her gün yürüyüş yapmaya çalış ama bunu görev gibi değil keyif alarak yap. Bir de elde değil biliyorum ama çok stres yapma eğlen, keyif almaya bak hayattan. 25-30 gün saymak işkence çünkü...
Ben bugün idrar testi yaptım iki gün var ama negatif. Çoğu kişi erken öğrenmiş.. olsaydı çıkardı.
HCG 22.gün 0.25 ti.
Zaten belimde ağrıyor..
Geleceği varsa gelsinde acaba diye düşünmeyeyim bende.
Ben çıktım canım. Yarın tekrar konuşuruz inşallah.
İnşallah bu sefer doğru doktora denk gelirsin.
İnşallah rabbim yüzünü güldürür.
bu işe yeni baslayan birine tek dıyecegim stres yapma ve testlerini mutlaka yaptırrr ins. ilk ay tuturanlardan olursun.(gelen her taze ye böyle derim ben)
ogünler önemli günler bende klomenle hamile kaldım suan 26 haftalık hamileyim doktorun verdiği günler ilişkide bulunduk sonra adet günüm gecikince bidaha hiç ilişkiye girmedik korktuk ve sonuc hamileydim 2.klomen kullanısımda hamile kaldım darısı sizlerin basına
insallah canım degilsindir bana malum sebeplerden pcolusun denmedi ama .... degilim diyemem testlerde cıkcak cok oldum ama bişey sorcam.ben test yaptırmak için oylesine devlet hastanesinden randevu aldım ama zeynep kamil var ist.cook buyuk bir devlet hastanesi bu testler için ordan randevu alsam daha iyi dimi? hıc duydunmu zeynep kamil hastanesini
ZD iyi bir hastanedir zeynep kamil, en buyuk kadın dogum hastanesi..
kız bilmiyorum hani diyorlar ya acı var diye o yüzden korkuyorum sen anestezili mi çektirdin bide özelde mi yaptırdın.tam olarak ne yapıyorlar anlatırmısın belki biraz korkum hafifler.
Ben adet olduuummmm bak hiç yanıtmaz beni bu belirtiler ama cook agrım var vee aglıyorum.senle konustukdan sonra wc gittim gördum
Ben iş durumundan dolayı doğudayımAğlamak istiyorum bu kadar stresin üzerine bir de burada olmak, doğrusu yapayalnız olmak, ne arkadaş, ne dost..
Herkesle tlf.la konuşarak idare ediyorum.
Ben 6 aylık evliyim klomenle ilk ayım :)
Biz yeni başladık çalışmalara 2 ay oldu da doktora 6 aydır yardırıyoruz dedimSonra bana klomen verdi tabi.
klomenle yumurtam çatladı aslında ama bu ay klomeni bir kez daha kullanıp diğer ay klomensiz takip edicem kendimi.
klomen olmadan da yumurta oluyor mu gelişiyor mu çatlıyor mu vs...
ben isilik olmusum uzuntuden yuzumu gormeyin hep kabarmiss 2 gunde ne hala geldim aynada kendimi taniyamadim.
Bugün kotrolde yumurtalar 18ve 19 milim rahim çeperi kalınlığında 7,64 çıktı. Çeperin kaılnlaşması için tabi ilaç verdi estrofem diye bi tablet günde 1 adet içiyorum.Yarında kullan son dedi yani toplamda 3 gün kullanmış olucam ve yarın çatlatma iğnesini vurucam. Bu arada çatlatma iğnesi için 2 seçenek sundu karından vurulan iğne ve popodan vurulan diye basitçe anlattı aralarındaki fark sadece fiyatı dedi.Buda eczanelerin kar etmemeleri sebei ile kalçadan vurulanı getirtmiyolar dedi bilgilerinize:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?