Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

2si evet 2si hayır :)
Benim umudum var. Ben inanmıyorum. Bu ay bir kez daha klomen kullancam sonra da klomensiz takip edicem kendimi. İlaçsız da yumurtlama oluyormu diye.

sagol canım aldım randevuyu jınekolojiye dr söylerim bastan herseyı anlatırım bugun 3 gunum hormon testlerimi yaptırmak ıstıyorum maglum olmadı cocugum derim.eger iyi ilgili biri cıkarsa devam ederim sonucda hastane buyuk ve benim gibi kımler gecmıstır ordan tecrubelilerdir.ama devlet olması beni ilgisiz olucaklar diye korkutuyor.eger ilgisiz biri cıkar beni dinlemezse sadece test yaptırır özel umut hastanesine giderim.o testleri gösteririm.
canım bence sende pco yok 2 katı falan demişsin ama olsada pcolu hamıle kalan cook canım sebebsiz olması daha kötü ve bu ayın hamişi sen cıkarsın belkı daha kırmızılr gelmedi plan yapma hemen

gun asırı git sen genede işi hızlandırr

yarın doktora gidiyorum ilk kez klomen kullandım ve ilk kez takip yapılacak bakalım =)

bu işe yeni baslayan birine tek dıyecegim stres yapma ve testlerini mutlaka yaptırrr ins. ilk ay tuturanlardan olursun.(gelen her taze ye böyle derim ben)

Kesinlikle çok doğru bir karar. Şimdi sıfırdan başlamış gibi düşün herşeyi, geçmişi unut ve değerlerine göre tedavine başla.
Güneşş ışığı ve egzersizlerin yumurtlama üzerinde etkisi varmış. Her gün yürüyüş yapmaya çalış ama bunu görev gibi değil keyif alarak yap. Bir de elde değil biliyorum ama çok stres yapma eğlen, keyif almaya bak hayattan. 25-30 gün saymak işkence çünkü...

Ben bugün idrar testi yaptım iki gün var ama negatif. Çoğu kişi erken öğrenmiş.. olsaydı çıkardı.
HCG 22.gün 0.25 ti.
Zaten belimde ağrıyor..
Geleceği varsa gelsinde acaba diye düşünmeyeyim bende.

Ben çıktım canım. Yarın tekrar konuşuruz inşallah.
İnşallah bu sefer doğru doktora denk gelirsin.
İnşallah rabbim yüzünü güldürür.

hersey için sagol canım iyi geceler gene gel mutlaka yanlız kalınca deliriyorum beenn 14 rendevu aldım mutlaka konusmaları yazarım.

selam kıslar,
malesef bhcg hormonum 0.1 cıktı, reglıme de 1 gun kaldı.
olmadı bu ayda.. ilk kez klomen kullanmıstım doktoruma maıl attım, oda reglının ıkıncı gunu gel tedavını yapacagız demıs.
aslında klomeni baska bi doktorda baslamıstım ama memnun kalmayınca yenı hastane ve yenı doktor sectım. oda sanırım klomenden devam ettirecek.

hayırlısı olsun hakkımızda, ama bu ay umutluydum nedense, olmadıgını gorunce insan bi burkuluyor.
neyse simdi daha iyiyim, yenı aya yeni umut insallahhh

bizim bebişler 2014 bebişi olacaklar heralde :)

ebrusen benımde ılk klomen kullandıgımda olmadı, sımdı ıkıncı kez klomene baslıycam reglımın 2. gunu dr a gidicem. bakalım insallah hayırlısıyla benımde 2.klomende gelir yavrularım.
hatta ikizlerim olsun insallah :) saglıkla ve hayırla insallah :)

ZD iyi bir hastanedir zeynep kamil, en buyuk kadın dogum hastanesi..

ZD iyi bir hastanedir zeynep kamil, en buyuk kadın dogum hastanesi..

bende oyle dusundum hemde kar gutmedikleri icin belki.ilgilenirlermi bilmiyorum bakalim ilgilenirlerse devam etcem ilgilenmezlerse umut tup bebek gitcem ama onlarda para icin direk tup derlermi acaba neyse yarin bir gidiyim bakalim.

ben isilik olmusum uzuntuden yuzumu gormeyin hep kabarmiss 2 gunde ne hala geldim aynada kendimi taniyamadim.

kızalr aranzıa çatlatma iqnesinden sonra 3-5 gün geçmesine raqmen kasıklarında gaz gibi bir aqırlık ve basınç olan varmı duramıyorum yürüyemiyorum resmen...10.30 da doktora gidicem gitmeye bile korkuyorum kötüyüm yaa..

kız bilmiyorum hani diyorlar ya acı var diye o yüzden korkuyorum sen anestezili mi çektirdin bide özelde mi yaptırdın.tam olarak ne yapıyorlar anlatırmısın belki biraz korkum hafifler.

arkadşım yazını görünce yazmak istedim, hsg için yani rahim filmi kesinlikle anestezi alınacak bir durum değil öyle abartıklarına bakma bence kişinin kendisi ile alakalı ben 2 kere çekildim tam 5 bilemedin 10 dakikalık işlem. kendini sterse sokma rahat ol kendini telkin et basit bir işlem, ne var bunda gibi kelimeler ile rahatlat kendini:) ben biekere daha çekinicem yani 3. olucak şuan reglimi beliyorum...korkan arkadaşlara rahtalaması için yazdım

Ben adet olduuummmm bak hiç yanıtmaz beni bu belirtiler ama cook agrım var vee aglıyorum.senle konustukdan sonra wc gittim gördum

canım üzüldüm sen çok daha fazla üzüldün ama hmen toparlan ve çalışmalara başla tüp bebek demişsin önce aşılama dene derim inş gelir bebişin

cnm doğuda 3 yıl yaşadım ne demek çok iyi bilirim herşey mahrumiyet

ben isilik olmusum uzuntuden yuzumu gormeyin hep kabarmiss 2 gunde ne hala geldim aynada kendimi taniyamadim.

cnm bu kadar üzme kendini bakbebişin gelince ona bakacak güç kuvvet lazım sana sağlığından olacan

Merhaba Arkadaşlar ben de yeni üyeyim Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. 3 yıllık evliyim uzun süredir bebiş istiyoruz fakat prolaktin yüksek olduğu için sıkıntı yaşadık. İlaç tedavisi sonunda sonuçlar normal çıktı. Klomene başladım akabinde çatlatma iğnesi kullanacaktım. Doktorum izinli olduğundan Başka bi doktora görünmek zorunda kaldım o da çatlatma iğnesi vermedi.Ve sanırım büyük olan yumurtam için artık çok geç. Yine de dün iğneyi kullandım şansa olursa diye verdi doktorum. fakat birliktelik yaşamadık. bugün iğnenin 2. günü hala etkisi var mıdır ne yapmam gerekir bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Ve henüz tamamen büyümemiş olan yumurtalar için işe yarar mı?

selam canım hadi hayırlı olsun tedavin
ben kalçadan vurulan pregnyl iğneyi zar zor arayıp buluyorum fiyatıda ucuz
dr bulamazsan ovitrelle al demişti şansa buldum şimdiye kadar ovitrelle sanırım karından vuruluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…