Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kızlar o zamanlara ait recete buldum 8/2011 yaptırmısım ama elimde sonuçlar yokk hyar dr vermemıs.yani 2 sene olmamıs yaptıralı valla kafayı yedim artık tarihler zamnlar birbirine girdi beynimde

Hayır onların zaten gecerliliği yoktur.
Ben naptım biliyor musun ?
İst.da değilim burada sadece tahlil yaptırıp doktoruma mail atıyorum.
3.günümde hastanede acile gittim ve dedim ki ben ist.da tedavi oluyorum yumurta takibi için bu tahlilleri istiyorum. Verdi tahlil kağıdını gidip tahlillerimi yaptırdım.
Sonra 13. gün kadın doğuma gidip yumurtam kaç mm. dedim.
Sonra 21. gün progestron için yeniden acile gittim. yumurta takibim var bu hormon testini istiyorum dedim.

Sen her hangi bir hastaneye aç gidip o tahlillerini yaptır sonra hemen sonuçlarını alıp 3. yada 4.günü bir başka doktora git.
Ama biraz sabrın varsa, bu ay kendini dinlendir arkadaşım. İlaçsız değerlerini gör.
Çok değil sadece 1 ay geriden gideceksin.

kız iyi olur aslında mesala tatlı tariflerini falan versek .sen nerde oturuyon adın ne canımkaç yıllık evlisin sorunun neydi senin.birbirimize hemen cevap veriyoruz güzel oluyor öyle

Ayrıca zd86 hormon testleri ilk ay her ne kadar bilgi verse de diğer aylarda değişiklik gösteriyormuş.
ben başladım 6 ay boyunca yapıcam.
Ve 6 aylık rapor karşılaştırılıp en büyük değerler baz alınırmış.

kız ağlama doktoruna ne zamandan beri gidiyorsun bence hiç değiştirme değiştirirsen bütün sorunları baştan anlat.hastanenin adı ne gittiğin yerin

canım ben dr hazirandan beri gidiyorum unlu bir hastane degil 3.gun testlerini baska bir dr yaptı devletti sorun yok dedi tabii ilgisizdi falan ama 8/2011 de yapmıstı sonra bana progestan diye ilac verdi.3 ay kadar kullandım baktım hamile kalamadım.haziran ayındada bu dr gittim adet oldum tüplere baktı klomen verdi 4.ay kadar kullandım ama hiç gitmedim 4 ay boyunca arada gecikmeler falan oldu.sonra gittim birdaha aynı dr ben dedim kullanıyom kalamadım hamile ee dedi knt.gelmedin hiçç eee dedim cagirmadın o dedi cagirdim ben dedim cagırmadınnn falan neyse basla dedi hooopbayram tatiliine denk geldi gene takip olmadı sonra ki basladık takibe yumosda buyudu ç.ignesi oldum tutmadı sonrki ayy yumos buyumedi bu ayda hersey yolundaydı adet oldumm benim karısık ve uzun hikayem bu kızlar. yani duzenli takip de 3 aydaydım.5.5 yıllık evliyım korunmayı nezaman bıraktım hatırlamıyorum ama 3.5 yıl olmustur.

kızlar ben çıkıyorum kociş bana bilgisayarı vermişti maçı seyrediyordu.hadi ben cepten gireri ne yapmışsınız diye.. allaha emanet olun sağlıcakla kalın

Son düzenleme:
kız iyi olur aslında mesala tatlı tariflerini falan versek .sen nerde oturuyon adın ne canımkaç yıllık evlisin sorunun neydi senin.birbirimize hemen cevap veriyoruz güzel oluyor öyle

Ben iş durumundan dolayı doğudayım Ağlamak istiyorum bu kadar stresin üzerine bir de burada olmak, doğrusu yapayalnız olmak, ne arkadaş, ne dost..
Herkesle tlf.la konuşarak idare ediyorum.

Ben 6 aylık evliyim klomenle ilk ayım :)
Biz yeni başladık çalışmalara 2 ay oldu da doktora 6 aydır yardırıyoruz dedim Sonra bana klomen verdi tabi.
klomenle yumurtam çatladı aslında ama bu ay klomeni bir kez daha kullanıp diğer ay klomensiz takip edicem kendimi.
klomen olmadan da yumurta oluyor mu gelişiyor mu çatlıyor mu vs...

Tahlillerini mutlaka tazele ihmal etme, her birinin sonucunu al ve kendine ait bir dosya yap. Her şeyi kaydet..
Geçmişinden bahsetmeyi düşünmüyorsun ama düzensiz takibinden klomenden vs.. bahset mutlaka.
Özellikle düzensiz takibini anlat derim ben.

tamam canım sen kontrolünü düzgün bir şekilde yap aksatma .aslında doktor değiştirmek pek iyi değil her doktorun kendine göre metodu var .hiç aksatmadan bu işi yapmak zorundayız canım

canım benim bu gittigim dr.testlere gerek görmedi her ay muane ettigi için göruyomus yumoslara bakıyor ya yetiyomus falan ondan degistirmek ıstıyorum.birde psikolojikmis benim durum

kız dAHA YENİ GELİNSİN iyi etmişssin kontrollerini yap hamile kalıp çocuğu doğurana kadar 2 seneyi bulacak.bende 2 yıllık evliyim bende geçen ay klomene başladım gelişme olmadı 20 gün içinde rahim filmini çektirip doktorum öyle başlatacak

tahlil için gitcem yaa ondan anlatmıcem kendime sectigim dr anlatcam herseyi tabii tahlil isterken anlatmıcam dedim.burda tahlil bile zor yapıyor devlet hastanesi önceden yaptırdıysan yapmıyor falaann sorun cıkıyorr.

canım benim bu gittigim dr.testlere gerek görmedi her ay muane ettigi için göruyomus yumoslara bakıyor ya yetiyomus falan ondan degistirmek ıstıyorum.birde psikolojikmis benim durum

lh-fsh bunlar ultrasonla görülecek şeyler değil. Belki sende troid var. belki süt hormonlarında problem. Bunlar hamileliği etkiler. Ve bir hormonun düzelmesi demek hamile kalabilirsin demek. Hayır bana doktorum hep der ugs tek basına bulgu için kullanılamaz. Tahliller önemli.
Biri blogda yazmıştı. Der ki;
yıllardır hamile kalmak için uğraştım kadın doğum doktorlarından çıkmadım sonunda bir endokrinoloji(hormonlarla ilgili) uzmanına gittim ve hamile kaldım.
Doktora hamile kalamadığını anlatmış ve tüm hormonlarına bakılmış.. sonuçta yüksek olan değeri düşürülmüş.

canim troid bakti gecen ay ondan eminim sorun yok.ama sut hormanima bakilmadi birde bisey sorcam sen bilirsin bu testte neler olcak kac madde eksik yapmasinlar diye bakcamm guvenmiyom artik onlara

kendi durumumu neye benzetiyorum biliyomusunuz hani kumanda calismazda isigini denk getirmeye calisiriz turk akli vururuz atarizda sonradan piline bakmak aklimiza gelir ve pili bitmistir.yani benim sorunumun anlasilmasi lazim ve bunu bulucak dr lazim ins.testlerde cikar ve ufak bir sorun cikar herseye sifirdan baslicaamm

evet canım iğneler çok pahalı ben ovitrelle olanı vuruldum. yarın 14. günüm çok stres yapıyorum yahu içim kıpır kıpır. beni rüyasında hamile olarak gördüğünü söyleyen bir komşum o bilmiyor bebek düşündüğümüzü acaba bi işaretmi diye yordum kendi kendime. umut işte herşeyden bir mana çıkartıyoruz kendimizce. 14 16 ve 17. günler benim değerlendirmem gereken günlerim. offf ya bir an önce geçsin zaman olsun artık gelsin bebeğimmm. bende estrofem kullanıyorum ama günde 3 tane benimki. bide dokrorum bu ilacı devamlı kullanacaksın dedi bana bitince yine al dedi.

Son düzenleme:

sonrasindada devam et calismaya adet 5gun kalana kadar gun asiri git derim ben

bencede arkadaşın söylediği gibi ihmal etme bir düzen tut kendine adet olduğun günleri mutlaka yaz kaç günde bir olduğunu tut. sonra klomene başladıktan sonra dr söylediği günlerde mutlaka yumurta ölçümü yaptır ilişki günlerini dr söylüyor onlarıda değerlendir. bu bebişler naz yapıyor o yüzden katlanıcaz bu aşamalara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…