valla ben zaman kaybetmemek için 3 gun testtimi elime alıp gitcem baksın ilaca baslatsın cunku 3 gun baslatıyordu beni önceki
yada bu ayy sadece testlerle gecirip dinlensemde sonraki aymı gitsem belki ara verince olur.genelde oyle oluyomus yaa ama benim yumosların olusmama riskide varr yani bir ayy hiç yumosum olmadı... yani öncelerdede oyle oldugu olmusturda... kafam cok karısık bir iyi bir yere gidiyim diyorum bi bu dr gidiyim asılama bir yapsın sonra baska dr diyorum bir hiç birsey yapma sadece testle gecir diyorum.vveee saglıklı dusunemıyorum aglamakdan beynimide yıtırdım galibaa
canım bu kadar kasma kendini, şimdi sen bu gittiğin dr dan memnun değilmisin?? Yaptıracağım dediğin testleri dr mu istedi? Klomen tedavin bittimi çünki ben 3 kür yaptım yani 3 çatlatma dr bu son dedi aşılamaya geçicez
sanada böyle dediyse yorma kafanı bu dr dan memnunsan 1 kere aşılama bunda dene olmazsa sonra benim dediğim yere bakarsın gidersin kendimizi böyle kasıp üzdükçe iyiye gideceği yerde kötüye gidiyor herşey