3 gün testleri nedir ?
ya hamilelik günlerini öğrenmek için değil mi
oranın herşeyi son teknolojiyle yapıyormuş herşeyi netten bir bak istersen ağrısız diolar ama fiyat nedir hiç bir bilgim yok fındıkzadede nette hemen çıkıo
zd86 yazmış ama hiç duyduğum bir şey değil
şimdi benim gittiğim hastane öyle araştırıp öyle gittim çünkü değiştirdim doktorumu hiç bir bilgi vermiyor .sana bahsettiğim yerde tüb bebek merkezi doktorları öyle anlayışlıki.evet bazı doktorlar gibi hiç birşeyin sonucun araştırmadan klomene başlattı.dünkü doktorum kızamıkçık testine varana kadar herşeyi yaptırdı.
sen yaptırdın mı canım
ben de ilk defa duydum onlar daha fazla ilerlemişler canım biz daha oralara gelmedik
canım ne o 3 günlük testleri neye yarıyor
Sanırım 3.gün yapılan hormon tahlillerinden bahsediyor, tamam tamam yaptırdık biz onlardan
3 gün testleri nedir ?
ya hamilelik günlerini öğrenmek için değil mi
zd86 yazmış ama hiç duyduğum bir şey değil
ben de ilk defa duydum onlar daha fazla ilerlemişler canım biz daha oralara gelmedik
öğreniriz, yaparız ki bizde
canım ne o 3 günlük testleri neye yarıyor
Sanırım 3.gün yapılan hormon tahlillerinden bahsediyor, tamam tamam yaptırdık biz onlardan
valla ben zaman kaybetmemek için 3 gun testtimi elime alıp gitcem baksın ilaca baslatsın cunku 3 gun baslatıyordu beni önceki
yada bu ayy sadece testlerle gecirip dinlensemde sonraki aymı gitsem belki ara verince olur.genelde oyle oluyomus yaa ama benim yumosların olusmama riskide varr yani bir ayy hiç yumosum olmadı... yani öncelerdede oyle oldugu olmusturda... kafam cok karısık bir iyi bir yere gidiyim diyorum bi bu dr gidiyim asılama bir yapsın sonra baska dr diyorum bir hiç birsey yapma sadece testle gecir diyorum.vveee saglıklı dusunemıyorum aglamakdan beynimide yıtırdım galibaa
kızlar ben cooookk önce yaptırdım kac sene oldu hatırlamıyorum ama 3-4 sene olmustur herhal kalktımı yoksa hani adet olunca 3.gun hormon testleri yapıyolar yaa fsh lh gibi birseyler sizde yaptırmıssınızdır.dr ilk bunları ister sonra tedavı baslar falan siz yaptırmadınızmı tedavi öncesi test?
bende m.ö. denmi bahsediyom dedim kalktımı yoksa dedimdiii
yaptırdım canım benim sorun o yüzden biz başka bir şey anladık
Hehehe benim burda ilk ayım da, sohbetten yazışalım demişsin, orası neresi ? Nasıl gidiyoruz oraya
yani gelin burda konuşalım dedim bizde bu akşam başka alemlere uçuyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?