1 hafta çok erken yapmışsın gerçekten bende geçen sene o kimyasal gebeliğimde 1 hafta önceden başlamıştım test yapmaya 2 gün kala çıkmıştı ama çok çok silikti tabi sağlıklı olanı adet geçtiğinde yapmak.. ama ben sabırsızım :) 1 gün kala yaparım heralde tutabilrsem tutcam kendimi yapmıcam ama işte sabırsızlık
ilk asılamam da o belirtilerede kanıp 15.gun sabahdan gıtmıs buyuk bır yıkıntı halinde dönmustum eve vee adet olmustum simdi temkınlıyım zaten hamile olduguma dahi hıcbırssey yok ortada ondan boyle rahatım ins.bebek sessizce gelmıstır demek baska bısey gelmıyor elimden cook mutsuzum.
mutsuz olma inş.. meleğin seninledir ve dediğin gibi sessizce gelmişştir...
herkese merhaba
bende 8 aydır bebek için uğraşıyorum ama olmadı malesef
26 şubatta doktora gittim klomen verdi beş gün kullandım günde ikitane
7 marta gel dedi gittiğimde bayağı bi yumurtam oluşmuştu ve hepsi 22mm 23mm
çivarındaydı hemen çatlatma iğnesi yapıldı 4 doz 5gün düzenli ilişki verdi şimdi
beklemedeyim inşallah bu ay olur
rabbim bebek aşkıyla yanan bizlerin dualarını kabul etsin ve bizi çok bekletmesin
inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız
bu ay hersey yolunda gitmişti ondan boyleyim simdihersey farklı olabılırdı.
canım bende bugün doktora gittim. 12.günüm ve bana buakşam vurulmam için 2 adet ovitrelle adında iğne verdi hatta şimdi onu vurdurup öle açtım interneti. yapılan yorumları okudumda bu iğneden sonra kasık ağrısı oluyormuş umarım olmaz. gerçi klomeni kullanıp aynı ağrıyı çektiğini yazanlarda olmuştu ama bende ağrı falan olmadı. inşallah yine olmaz. gerçi insan herşeye razı oluyor bebiş glsin diye. bide bugün ben hamile olan bir arkadaşımla beraber gittim drmua onunda kontrolü vardı ultrasonda gördüm her halini içim gitti Allah bizlere nasip etsin İNŞALLAH .[/QUOTEcanım ya mrb,ben dün iğnemi 12 de oldum ama bende hiç bir değişiklik yok,birde doktor bana 1 tane verdi ovitrelle,kasık ağrım falan hiç yok acaba iğne etkili olmadı mı ki,offfffffff
keşke gitmeseydin ben gitmezdim hatta mümkünse hamile olan kimseyle oturup konuşmak istemiyorum çünki laf hep bebek hamilelik vs oluyor ve bu da bizi çok üzüyor...........
kızlar dün aşılamam oldu ve beklediğim gibi hiçte zor geçmedi kolay geçti klomenı 3aydır kullananlar direk aşılamaya geçsin hiç beklemesin bence... gercekten cok kolaymış 5 dk bile sürmedi ağrısız acısız sanki doktoruma yumurta takıbıne gittim gibi bişey oldu yanı o kadar :) ve kesinlikle devlet karşılıyor 1 kuruş ödemedik...benden size tavsiyemdir
daha hiçbirşey belli değilki dur bakalım hem illa belirti olcak diede bişey yok ki ne zamandır çocuk içim uğraşıorsun..
benim işler biraz uzun karısık bosver.uzun zamandır ugrasıyorum.
senin gittigin hastane özel dı canım.dimi? burdan ulasıyım sana dedim
canım sen en azından adet gününe kadar o heyecanı yaşıyorsun benim hep 3-4 gün önce oluyor..
inşallah olmazsın
ne diebilirimki üzüldüm inş.. bu bekleyişlerinin mükafatını alırsın Bende 1,5 yıldır uğraşıyorum ama olmuyo hiç sorun yokmuş ama olmuyo işte
senin gittigin hastane özel dı canım.dimi? burdan ulasıyım sana dedim
Birilerinin sorması gerçekten rahatsızlık verici helede aileden biri kaynanam her telefonda sormaya başladı dün eşim kızdı sorup durma diye insan üzülüyor ister istemez bide benim eşim wenice de çalıştı 6 yıl şuan iflas etti ve bebeklerimizin 3 yaşa kadar kıyafetleri hazır inşallah kendide gelir...
canım özel de yaptırsa devlet karşılamaz benim bildiğim devlet hastanesinde yapmıştır.Bende merak ettim şimdi bebetommm acil cevap nerde yaptırdın?? Benim özeldeki dr um ilaçları devlet karşılamıyor dedi paralı bide sperm yıkamaya para vericez sen nasıl ücretsiz yaptın??
canım daha hamile kalmadan kıyafet almasaydın keşke üzer seni daha aceleci olursun beklemek çok daha zor gelir
bende çocuk giyim firmasında çalışıyorum akrabalara arkadaşlara çok hediye aldım ama kendime almayı hiç düşünmedim almam da..
ama tercih meselesi tabi inşallah sana uğur getirirler..
banda sorun yok dediler ama bence varda bulamadılar ben tekrar bu ay testleri yenilicem canım.senin de testlerin uzerinden uzun zaman gectiyse yenile bence
oyle dıyosunda işde bende belirtilerden anlıyorum durumu kanda gelmeyınce umutlanıyorum hemen su an cok kötuyum yani ... adet olsam yok der gecerim belirsizlikde kötu senin gene erkenmı geldi.birde fatma bu dönemi nasıl atlatıyosun ben her ay adet döneminde bunalıma giriyorum bana da anlat
ayyy yok canım ben daha cmt iğne yaptım aman mümkünse 9 ay gelmesinler :)) kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş canım benim ben adet olana kadar iyiyim kötü olmuyorum umut devam ediyor çünki ama o lekeler gelmeye başlayınca çöküyorsun tabi moralmen ağlıyorum napalım başka sonra alışıyoruz yine baştan başlıyoruz bazı ay çok kötü oluyorum bazende kısmet deyip geçiyorum ama uzadıkça insan daha çok üzülüyor ilaç tedavisini bitirdik mesela klomen bu ay sondu benim şimdi sırada aşılama var ondada yaptır yaptır tutmazsa tabi üzüntü kat kat artıyor tüpe gerek olmasın istiyorum inşallah olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?