Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

benim klomende 4. günüm ve bende ağrı yok sadece çok başım ağrıyor arada da belim yoksa büyümüyor mu yumoşlarım (

benimde kasıklarım ağrıodu canım,yumurtanın çok oldugu tarafımda da belime vuruodu.. bence büyüodur yumurtların merak etme..

senin gittigin hastane özel dı canım.dimi? burdan ulasıyım sana dedim

ayyy ne güzel gelmiş günün inşş. hamişsindir :) sadece klomenmi kullanmıştın

klomen ve catlatma ignesı canım 1 yumurtam vardı 18mm gecen aylarda adet olurken hıssettıklerımı hıssediyorum.yani bebekle ilgili bisey hıssetmedim galiba adet olcam.

19-21 olanlar gayet iii çünkü benim doktorum 18 22 arasındaki yumurtaların döllenmesi daha olası demişti benimde 22mm ler ve çatlamak üzere demişti dok. ve iğneye gerek yok dedi benimde 3 yumurtam oldu sen yinede çalışmalara dewam et derim birer gün arayla benim 22mm demişti ve bir hafta birer gün arayla deneyin demişti...

klomenin yan etkileri var fakat pek görülmeyen yan etkiler yani genelde ağrı olmuyor bende hiç ağrı yapmadı ve 3 tane kaliteli yumurtam oldu çok şükür tabi kişiden kişiye de değişir

inşallah canım cumartesi gideceğim bakalım ne diyecek :)

klomen ve catlatma ignesı canım 1 yumurtam vardı 18mm gecen aylarda adet olurken hıssettıklerımı hıssediyorum.yani bebekle ilgili bisey hıssetmedim galiba adet olcam.

öle düşünme çünkü adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı dior herkez genel olarak ama ben bir kimyasal gebelik geçirdim geçen sene haziran ayında benim tek hissettiğim ufak ufak sol kasığıma giren iğnelenme tarzı batmaydı başka bişey hissetmemiştim ama belirtiler kişiye göre değişiyormuş

inşallah çatlar hepsi.. saol canım içimi rahatlattın bizede ilişki yazdı reçeteye 2 gün üst üste 3. gün çağırdı yine ..inşaAllah hepimiz yüz güldürücü sonuçlarımızı alırız,bayram ederiz..

benimde kasıklarım ağrıodu canım,yumurtanın çok oldugu tarafımda da belime vuruodu.. Bence büyüodur yumurtların merak etme..

inşallah canımm bu ay içim daha rahat nedense

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşşş.. bakalım gittiğinde ne dicek yumurtaların çatlamışmı die bakmak için çağırmıştır belkide bilmiyorum ama inşş. öledir ve çatlarlar

ya aynıymısda göguslerim ıkı gun öncesi basladı acıdı ve gecti sag kasıgımda agrı ara ara oluyor yani hamile olsam gögus agrım gecmezdi dıye dusunuyorum ya bilmiyorumki hamile bırıne sormak lazım.kendimi ıyı hıssetmıyorum.

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşşş.. bakalım gittiğinde ne dicek yumurtaların çatlamışmı die bakmak için çağırmıştır belkide bilmiyorum ama inşş. öledir ve çatlarlar

bana da öyle geldi,inşallah çatlar ohh :) dr. dan dönünce haber weririm o zaman kendı kendılerıne catlayabılıolar mı ,klomen bu konuda ne kadar etkili,hepsini soylerım..

batın yarın dimi ayyy ben olsam dayanamazdım heralde test yapardım senide çok merak ediyorum ne zaman test yapacaksın

batın yarın dimi ayyy ben olsam dayanamazdım heralde test yapardım senide çok merak ediyorum ne zaman test yapacaksın

gecen hafta test yptım negatifti yani erkendi belki ama bu hafta yapmadım yarını geciriyim persembe idrar testini denerim.negatif olursa pazartesiye kadar beklerim gene adet olmazsam pazartesi kan yaptırrım.ama pozitif olursa direk dr oldugu hastanede kan testti yaptırır dr cıkarım.planım buu
sen idrar testini ne zaman yapmıstın normalde 7 gun önce idrar testleri negatif oluyormus.yani adet tarıfınden 7 gun kecmesi gerekıyormus.

Son düzenleme:

1 hafta çok erken yapmışsın gerçekten bende geçen sene o kimyasal gebeliğimde 1 hafta önceden başlamıştım test yapmaya 2 gün kala çıkmıştı ama çok çok silikti tabi sağlıklı olanı adet geçtiğinde yapmak.. ama ben sabırsızım :) 1 gün kala yaparım heralde tutabilrsem tutcam kendimi yapmıcam ama işte sabırsızlık

bende aynı durumdan müzdaribim arkadaşlar bana hap ve jel verdi hapın ismi estrofem 2mg jelin ismi ise crinone umarım işe yarar.

Bayanlar merhaba
Benim dr hiç bahsetmedi böyle rahim duvarı inceliğinden..
Acaba baktı da sorun olmadığı için mi bişey demedi yoksa bakmadı mı?? Ben gittiğimde soracaktım unutuyorum hep. Rahim duvarının inceliği ve rahim boyu çok önemliymiş düşük falan açısından... benimkine baktı mı acaba yaaa onu da düşünüp bakmıştır herhalde
nasıl bakıyor yumurtalara bakarken mi ultrasonla??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…