Günaydın cnm nasılsın inşş. ikimizde güzel haberler veririz
günaydın iiiki geldin canım çok sıkıldı zaman geçmio :) ama beklemeye değer diyorum artık umutsuz olmıcam :) ayyy walla kendimden çok istiyorum senin olmasını inşş. rabbim güler yüzümüze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın cnm nasılsın inşş. ikimizde güzel haberler veririz
günaydın iiiki geldin canım çok sıkıldı zaman geçmio :) ama beklemeye değer diyorum artık umutsuz olmıcam :) ayyy walla kendimden çok istiyorum senin olmasını inşş. rabbim güler yüzümüze
Cevabın için sağol canım.
Bir de önceki sayfalarda klomenin düşüğe sebep olabileceği gibi bir şey okudum doğru mu acaba kızlar? Çünkü eşim Dr uma üstüne basa basa zararı var mı? Varsa biz kullanmak istemiyoruz dediğinde hiçbir zararı yok demişti!!
Çok korktum okuyunca. Zaten bir ölü doğumum var bir de düşüğü psikolojimin kaldırabileceğini düşünmüyorum
Çok sagol cnm düşünmemeye çalış benim gibi yapma ben gün sayıyorum resmen ama iyi bişey yapmıyorum
nolur çok düşünme RABBİM bizimde dualarımızı geri çevirmez inş.. yaş kaçtı bide nerde oturuyorsunuz ist mi
Bu sefer düşünmeyecegim boşverecem diyorum ama beynime işlemiş ben izmitte oturuyorum 31 yaşındayım ya sen
bende nisanda 24 olcak yaşım istanbuldayım bende yakınız yinede çok uzak değil hamiş kaldığında hemen gelirim kutlarız :))))
İst. sürekli geliyoruz ama bu aralar gitmiyoruz kayınvalidem orda oturuyo hamile kalalım en güzel kutlamayı yaparız tatlım
Derya cnm benim şimdi cıkmam lazım daha sonra görüşürüz
Canım senin BAT ne zamandı?
selam ne kadar kaldı batınıza?
sizlere bişe sormak istiorum, kullananlar olduysa cewap werirlerse çook mutlu olurum.. dr. klomenden sonra çatlatma iğnesi wermedi , istediğinden fazla yumurta olmuş die,bence çok değil ama.. merak ettiğim çatlatma iğnesi olmassa çatlamıcak mı yumurtlarım?
öncelikle kaç yumurtan olduğunu ve kaç mm olduğunu söledimi sana bende klomen kullandım bu ay bende çatlatma iğnesi kullanmadım eğer yumurtaların kendiliğinden çatlayacak durumdaysa zaten o iğneye gerek duymuyorrlar..
benim klomende 4. günüm ve bende ağrı yok sadece çok başım ağrıyor arada da belim yoksa büyümüyor mu yumoşlarım (
ewet canım söyledi. 4 tane yumurt olmuş büyük 16-17-19-21 mm 4 adet arkada küçük bi tane war ama bunun hakkında bişe demedi,zaten yarısı kadar duruodu.. 4 üz olmasından korkuyorum dedi.. yani bende şöyle düşündüm,"çatlatma iğnesiz 4 üz olmaz demek istedi"die.. 4 üz bende istemem tabii çok riskli ama, ayda 1 tane olan yumurtam döllenip hamile kalamadım zaten 4 tane olunca nasıl dördünü birden döllensin tutunsunki.. bana göre hamiş olmak için şansım artardı, doktorda riski düşünüp wermek istemedi.. bu boyutlar çatlamak için yetersiz mi?