Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

günaydın iiiki geldin canım çok sıkıldı zaman geçmio :) ama beklemeye değer diyorum artık umutsuz olmıcam :) ayyy walla kendimden çok istiyorum senin olmasını inşş. rabbim güler yüzümüze

Çok sagol cnm düşünmemeye çalış benim gibi yapma ben gün sayıyorum resmen ama iyi bişey yapmıyorum

canım aynı şeyleri bende okuduğumda tereddüt ettim açıkcası ve kontrole gittiğim ilk gün özellikle sordum düşükle sonuçlanırmı diye ama dr düşük ihtimalinin herzaman olabileceğini bünyenin ne zaman ne sinyal vereceği bilinmez dedi kısacası hap düşüğe sebebiyet değilmiş. rahatlıkla içilebilir demişti. beni drm rahatlattı. benim yarın yumurtlama gününm dün gece ovitrelle çatlatma iğnemi oldum şu saat itibariyle kasık ağrım falan yok. bendemi sorun var acaba herkes ağrım var yazmış. bakalım asıl gün yarın ne olacak.

İst. sürekli geliyoruz ama bu aralar gitmiyoruz kayınvalidem orda oturuyo hamile kalalım en güzel kutlamayı yaparız tatlım

benim burda bir arkadaşım var yani eşimin arkadaşının eşi oda 10 yıllık evli 9 yıldır olmuyodu şuan bir aylık hamile yeni öğrendi hamişliğini oda hep umutsuzdu onu bir süre hiç yalnız bırakmadım hiç düşündürmedim hep dışarı çıktık gezdik dolaştık o şimdi hamiş :)

kızlar dün aşılamam oldu ve beklediğim gibi hiçte zor geçmedi kolay geçti klomenı 3aydır kullananlar direk aşılamaya geçsin hiç beklemesin bence... gercekten cok kolaymış 5 dk bile sürmedi ağrısız acısız sanki doktoruma yumurta takıbıne gittim gibi bişey oldu yanı o kadar :) ve kesinlikle devlet karşılıyor 1 kuruş ödemedik...benden size tavsiyemdir

slm kızlarr
klomen bitti çatlatma iqnemide oldum 2 gün önce şimdi bekleme sürecine geçiyorum...ama nedense çook ümitsizim :26::26:

sizlere bişe sormak istiorum, kullananlar olduysa cewap werirlerse çook mutlu olurum.. dr. klomenden sonra çatlatma iğnesi wermedi , istediğinden fazla yumurta olmuş die,bence çok değil ama.. merak ettiğim çatlatma iğnesi olmassa çatlamıcak mı yumurtlarım?

öncelikle kaç yumurtan olduğunu ve kaç mm olduğunu söledimi sana bende klomen kullandım bu ay bende çatlatma iğnesi kullanmadım eğer yumurtaların kendiliğinden çatlayacak durumdaysa zaten o iğneye gerek duymuyorrlar..

benim klomende 4. günüm ve bende ağrı yok sadece çok başım ağrıyor arada da belim yoksa büyümüyor mu yumoşlarım (

ewet canım söyledi. 4 tane yumurt olmuş büyük 16-17-19-21 mm 4 adet arkada küçük bi tane war ama bunun hakkında bişe demedi,zaten yarısı kadar duruodu.. 4 üz olmasından korkuyorum dedi.. yani bende şöyle düşündüm,"çatlatma iğnesiz 4 üz olmaz demek istedi"die.. 4 üz bende istemem tabii çok riskli ama, ayda 1 tane olan yumurtam döllenip hamile kalamadım zaten 4 tane olunca nasıl dördünü birden döllensin tutunsunki.. bana göre hamiş olmak için şansım artardı, doktorda riski düşünüp wermek istemedi.. bu boyutlar çatlamak için yetersiz mi?

benim klomende 4. günüm ve bende ağrı yok sadece çok başım ağrıyor arada da belim yoksa büyümüyor mu yumoşlarım (

klomenin yan etkileri var fakat pek görülmeyen yan etkiler yani genelde ağrı olmuyor bende hiç ağrı yapmadı ve 3 tane kaliteli yumurtam oldu çok şükür tabi kişiden kişiye de değişir

herkese vermiyor zaten canım vardır bi bildiği sen ümitli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…