arkadaşım benimde klomenim biteli bugün 5 gün oldu yarın doktoruma gidecem,bakalım ne diyecek,benide 5 gün sonra çağırdı yani..
herkese merhaba
bende 8 aydır bebek için uğraşıyorum ama olmadı malesef
26 şubatta doktora gittim klomen verdi beş gün kullandım günde ikitane
7 marta gel dedi gittiğimde bayağı bi yumurtam oluşmuştu ve hepsi 22mm 23mm
çivarındaydı hemen çatlatma iğnesi yapıldı 4 doz 5gün düzenli ilişki verdi şimdi
beklemedeyim inşallah bu ay olur
rabbim bebek aşkıyla yanan bizlerin dualarını kabul etsin ve bizi çok bekletmesin
inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız
Merhaba cemre. Dr un sana verdiği ilaçlar hormon ilacı mı(östtojen, progesteron gibi?.)bende aynı durumdan müzdaribim arkadaşlar bana hap ve jel verdi hapın ismi estrofem 2mg jelin ismi ise crinone umarım işe yarar.
slm arkadaşım bende özel bir hastaneye gidiyorum ilk gittiğimde muayene ücreti ödüyorsun sonrasında 10 günlük süreçte ödemiyorum kontrol yerine geçiyor yani yumurta takibi yaparken ayrıca ücretlendirme olmuyor. 2 defa takibe çağırdı zaten ve ben ödeme yapmadım. bir sonaki gidişimde tekrar ücret ödiyeceğim. büyük ihtimalle sanada yumurtaların için hap vericek sonrasındada çatlatma iğnesi verir. benimde senin gibi hiç sıkıntım yok yumurtlama konusunda ama eşimin morfolojisi 2 buyüzden evicap adında bir vitamin kullanıyor şimdi spermleri harekete geçiriyormuş bide ben keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime bakalım fayda edecekmi?
slm arkadaşım bende özel bir hastaneye gidiyorum ilk gittiğimde muayene ücreti ödüyorsun sonrasında 10 günlük süreçte ödemiyorum kontrol yerine geçiyor yani yumurta takibi yaparken ayrıca ücretlendirme olmuyor. 2 defa takibe çağırdı zaten ve ben ödeme yapmadım. bir sonaki gidişimde tekrar ücret ödiyeceğim. büyük ihtimalle sanada yumurtaların için hap vericek sonrasındada çatlatma iğnesi verir. benimde senin gibi hiç sıkıntım yok yumurtlama konusunda ama eşimin morfolojisi 2 buyüzden evicap adında bir vitamin kullanıyor şimdi spermleri harekete geçiriyormuş bide ben keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime bakalım fayda edecekmi?
Merhaba cemre. Dr un sana verdiği ilaçlar hormon ilacı mı(östtojen, progesteron gibi?.)
benim kocada sorunum ama keçiboynuzuyla evicap ( e vitamininin kendisi) ben de içiriyorum. Ama biliyorum gerçekte sorun bende
Bir şey daha soracaktım sana.:26:cahilliğimde ver:26: kaçıncı günler ilişki öneriliyor. Bir de yumurta çatladıktan sonra mı yoksa öncesinde mi? Çünkü ben 12. Gün yumurtluyorum, Dr 11. Güne kadar ilişkiye girme dedi de ben de merak ettim...:44:
eşime dr ilaç bile vermedi cnm ya ben de havuç suyu kürünü uyguladım inşallah faydası olmuştur.bende ayrı ücret olmadığını düşünüyordum ama bir arkadaş fiyat yazınca bende merak ettim.bakalım regli olursam gideceğim bende hangi gün gitmek gerekir regli zamanımı başlıyorsunuz ilaç kullanmaya.
inş. hepimizin bekleyişleri boşa çıkmaz mutlu haberi alırız... bende 1.5 yıldır bekliyorum bakalım bu ay ne olacak bata son 12
eşim üroloji dr na göründü varikosel olabilirmi acaba diye çok şükür yok. ama morfoloji 2 olduğundan vitamine başladı zaten yeni başladık bende 8 aydır evliyim 6 aydır olmuyor bebek. bizde yeni başladık tedaviye. çokta kürler falan denemişliğimiz yok hani havuçu bilmiyordum bak o nasıl oluyor merak ettim. bide bu evicap dediğim hap b 12 vitamini sıkıntısı olacağını sanmıyorum sizde bi sorun dr bakalım tavsiye ederse içersiniz.
estafurullah ne cahilliği burda merak ettiğimiz ve bilgi sahibi olmadığımız konularda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz hemde dertleşiyoruz. iğneyi bu akşam ol dedi benim bugün 12. günüm. ilişkiyede 14 mart 16 ve 17 martta girin dedi. bu günlerde benim 14. 16. ve 17. günlerime tekabül ediyor. verdiği ilaçlarda muhtemelen hormon ilaçları canım.
inşallah sabrının ve dualarının mükafatını alırsın canım. hayırlı haberler verirsin bizlere buradan. birbirimiz için dua edelim.
bunları duyunca kendi sabırsızlığıma kızıyorum inş olur bu arada beklenmeyen adet tarihin ne..
canım bende bugün doktora gittim. 12.günüm ve bana buakşam vurulmam için 2 adet ovitrelle adında iğne verdi hatta şimdi onu vurdurup öle açtım interneti. yapılan yorumları okudumda bu iğneden sonra kasık ağrısı oluyormuş umarım olmaz. gerçi klomeni kullanıp aynı ağrıyı çektiğini yazanlarda olmuştu ama bende ağrı falan olmadı. inşallah yine olmaz. gerçi insan herşeye razı oluyor bebiş glsin diye. bide bugün ben hamile olan bir arkadaşımla beraber gittim drmua onunda kontrolü vardı ultrasonda gördüm her halini içim gitti Allah bizlere nasip etsin İNŞALLAH .[/QUOTEcanım ya mrb,ben dün iğnemi 12 de oldum ama bende hiç bir değişiklik yok,birde doktor bana 1 tane verdi ovitrelle,kasık ağrım falan hiç yok acaba iğne etkili olmadı mı ki,offfffffff
Sağol cnm cevabın için,gittin mi doktoruna sonuç ne oldu?
Cnm insan biran önce olsun istiyor herşeyin bi zamanı var hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim 25mart bat tatlım ya seninki ne zaman
uuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff oooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff uuufffffffffffffffffffffffffffff artık kımse gelmıyorr.
benim batta 23-24 mart bi kaç gün oynayabiliyo günlerim seninle aynı sayılır tarihlerimizz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?