İns cnm güzel haberler bekliyoruz sendn :)günaydın arkadaşlarumarım güzel haberlerle yeni yeni umutlara yelken açarız
Anladm tatlim bende cok korkuyorum insallah gerek kalmaz sanada bir mucize olur.. Bol bol dua edelm üzülme..
QUOTE]
inşallah canım gerek kalmaz artık kendimi kasmaktan yoruldum
inşallah dua edelim canım...
cnm umreye gdnce skintlarn gecer allahn iznyle ordaki manevi hava sana cok iyi gelicek insalah..
Hakkında hayırlısı olsun canım, regl olmazsam söylerim zaten :) Rabbim seni de tüm isteyenleri de evlat yokluğuyla terbiye etmesin, olacak inşallah bebişlerimiz
Y0osun >>> 19 ocak
Betül1645 >>> 24 ocak
Filologum >>> 23-25 ocak
bebetom >>> 25 ocak
deep >>> 25 ocak
Reallove >>> 28 ocak
crocus55 >>> 6 şubat
nclysf >>> 7 şubat
zd86 >>> 7 şubat
Benim7subat cuma kont.gitcem yumos icin bakalim inslah cabuk buyurde catlatiriz gene gerci dr.gore sorun yok ya ben cok umutsuzum ama su bat onde olanlar gebe cikarsa umudum dogacak oluyomus dicem yumos buyuyunce yaki takcam belime 2 gun ne kaybederim biraz yakiyomus ama olsun
ALLAH aşkına lütfenn bi an önce olsun bi an önce olsun hamile kalalım diye rica ediyorummmm acele etmeyelimmm...biz ne yapsak bOş herşeyi gözeten RABBİM değilmi o' ol demedıkten sonra olurmu sizce? ve ayrıca umudumu yitirdimmm falan cümleler kullanmayalımmmm haşa RABBİMİZE karşı gelmeyelim..dua her kapıyı açar inşallahhh...RABBİM'min sevdiği kullardan olalım inşallah.. O herseyin vaktini saatini ayarlamıştır acele etmeyelim... ben artık böyle düşünüp böyle yaşacağımmm...bakın altını çiziyorum ben hamile kalmak değil çocuk sahibi olmak istiyorummm... RABBİM demezmii hamile kalmak istiyorsun ozman hamilesin sonra 5 aylık 6 aylık hatta doğğumuna 1 gün 1 hafta kala bebeğini kaybedenler var ya bize onu yaşatırsa o yüzden hayırlı dualarla isteyelimm eminim hepimiz evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza alacağız...hepiniz çok değerlisiniz... sadece tevekkül olun güvenin....
Sen hic calistinmi ben isden ayrildim belki stresden olmuyordur diye iyimi yaptim kotumu bilmiyorum bu arada yumoslar buyuyo hissediyorum agri var sanada oldumu
Yok ya ben is yuzunden kontr gidemiyodum dusun 4 ay klomen kullandim ama yumos takipsiz.sonuc alamadim gittim dr.kizdi niye gelmedin dedi bende karar verdim ciktim bu ise yogunlasmak icin:) bende biraz panik var hep telasliyim dr.sakin olman stres yapmaman lazim dedi ama biliyomusun hamis oldugumu ogrenince kesin bayilirim o test sonucunu beklerken elim ayagim zangir zangir titriyor tabii dr.cok kiziyo bana gecen sen cok meraklisin diye kizdi
canım ben 7 ocakta çektirdim sakın korkma yazılan çizilen korkunç şeylere aldanma ben okadar cok korkmustumkı sana anlatamam öyle bır stres yaptımkı ama cok gereksızmıss...adetliyken ınsanın ağaran yerı kasıkları nasıldır ılık ılık bır ağrı olur buda aynen onun gıbı aletlerı taktıktan sonra 3 dk bile sürmüyo ...hiç ağarmıo demıyorum tabıkıde ağarıyor ama dayanılmayacak bır ağrı değil sakın korkma hsg cektır muhakkak ... küçüçük meleğine kavusmak için bir yol katetmiş olucaksın onu düşün :)))
Cuma gunu gitcem canim bakalim yarin belli olcak pek dr mm soylemiyor bana bakalm ogrenirsem yarin soylerimCanım biz seninle aynıyız
Bende cuma kontrole gidicem senin kaç yumurtan var ne kaç mm??
Cuma gunu gitcem canim bakalim yarin belli olcak pek dr mm soylemiyor bana bakalm ogrenirsem yarin soylerim
:) benimki asistanina bilgisayara not aldirtiyo ama benim adet 17 gun sonra buyumustu gecen ay o zaman catlattik herkezin degisiyo sanirim oncedende kist falan hic olmadi ama 4 ayda bir hastalik gecikiyo o zaman kucuk 1 kist olmustu hasta olunca gitti hatta dr sasirdi bazen vucudum klomene alisti galiba diyorumdoktorlar sağolsun cımbızla alıyosun lafı ağzından
benim geçenki kontrolümde ben ultrasondan ölçerken gördüğüm kadarı ile sordum 2 tanemi yumurta var dedim evet dedi cuma yeniden bakalım dedi ben geçen ay başladım bu doktora ve başladığımdan beri bi kağıda yazıyo ay ay ne olduğunu kontrol tarihlerini falan her gidişimde o kağıdı veriyorum dr a
bende kağıttan okudum 3 yumurta falan diye
Şansımız bol olsun cnm :)
Ben bugün ne çok konuştum yaa :) kimsede yok kendi kendime anlatıyorum :))
Çakışmak zor oluyor tabi
Yarın kontrolüm var aynı zamanda eşimin d.günü inşallah iyi haberler alırız çatlatma yaparız da haftasonu depremmmmm :))))
Öptüm hepinizi :))
canım benımde yarın kontrolum var inşallah catlamıştır yumurtalar pazartesi 18 m 16 m o aralıktaydı yumurtalar bakalım neolucak yarın .... Cok merak edıyorum sonrada tabı adet gununu beklicez zaman duruyor sankı hiç geçiçek gibi değil değilmi ...hakkımızda hayırlısını versin rabbim allahım bizide cemi cümleyide isteyen herkesi evlat sahibi yapsın aratmasın....
amin canım amin...
bende aralıkta içmeye başladım klomen ve 5 gun içtim ilaç bittikten 10 gun snr kasıklarımda ağrı başladı ve şimdi adetime 2 gün var beklıyorum acaba habilemiyim diye hep düşünüyom sizce hamileyimmidir bu kasık ağrısı normelmı acaba kızlar cvp verin
bende aralıkta içmeye başladım klomen ve 5 gun içtim ilaç bittikten 10 gun snr kasıklarımda ağrı başladı ve şimdi adetime 2 gün var beklıyorum acaba habilemiyim diye hep düşünüyom sizce hamileyimmidir bu kasık ağrısı normelmı acaba kızlar cvp verin
canım bende bugün doktora gittim adetimin 17. günü doktor çatlamış çok güzel dedi . Bugün, yarın ,perşembe ilşki dedi. bakalım artık daha adete çok var benim yumurtalıklar 9 ocak 15 ve 20 mm hayırlısı inşallah seninde çatlamışdır
İnsallah hamilesindir ama klomen kasik agrisi da yapiyor adet olurken baska belirti yokmu?bende aralıkta içmeye başladım klomen ve 5 gun içtim ilaç bittikten 10 gun snr kasıklarımda ağrı başladı ve şimdi adetime 2 gün var beklıyorum acaba habilemiyim diye hep düşünüyom sizce hamileyimmidir bu kasık ağrısı normelmı acaba kızlar cvp verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?