canım ben 7 ocakta çektirdim sakın korkma yazılan çizilen korkunç şeylere aldanma ben okadar cok korkmustumkı sana anlatamam öyle bır stres yaptımkı ama cok gereksızmıss...adetliyken ınsanın ağaran yerı kasıkları nasıldır ılık ılık bır ağrı olur buda aynen onun gıbı aletlerı taktıktan sonra 3 dk bile sürmüyo ...hiç ağarmıo demıyorum tabıkıde ağarıyor ama dayanılmayacak bır ağrı değil sakın korkma hsg cektır muhakkak ... küçüçük meleğine kavusmak için bir yol katetmiş olucaksın onu düşün :)))
Bende 1 sene önce çektirdim usg.
Benim çok şiddetli adet sancısı gibi sancım oldu ve gözüm falan karardı ama bittiği an hepsi geçti
Çekilmeden önce güya ağrı kesici iğne vurdurdum ama yinede hissettim ve yanlız gitmiştim eşim gelecekti iş çıkışı neyse aksilik oldu gelemedi.Annem çok kızdı neden yanlız gittin diye gözüm karardı yatarken falan diyince
Eşim tedavi sürecimizi anneme ve ablama anlatmamı istemedi söylemeyelim dedi ben tamam dedim ama tabi ki dayanamadım ki zaten biliyorlar bebek istediğimizi eşim bilmiyor ama annnem ve ablam anı anıma herşeyimi biliyor ve çok destek alıyorum moral alıyorum onlardan :)
Eşimin ailesine gelince kayınvalidem iyi birisi ama yinede onunla hiç konuşmuyoruz bu konuları ama onlarda bebek istediğimizi biliyorlar hatta ramazanda kayınvalidem mukabele yaptı orada kadınlar hoca falan elmaya dua okununca bebek oluyomuş falan diye konuşulmuş kayınvalidem bana okutup getirmişti sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Hatta anneme iftara gelmişlerdi eltim falanda.. o akşam verdi elmayı
Masada yemek yerken 7 yaşında kızı var herkesin içinde dedi ki yenge sen elmayı yiyince bebek olacak mı beynimden vurulmuş gibi oldum dondum kaldım eltim kızdı sus yemeğini ye diye ama ben mahvoldum
Ondan sonraki bi zamanda eltim bana ayy günüm geçti hamilemiyim falan dedi bence bana inat yaptı hamile değilmiş zaten doğrumu yalanmı söyledi bilmem Benim için kim ne düşünürse Allah ona bin katını versin iyi yada kötü
ben eşimin tarafını pek kaale almıyorum umrumda bile değiller kayınvalidem hariç o iyi birisi
Yani böyle işte hanımlar bu süreç gerçekten çok zor çok büyük bi sınavdayız rabbim sabrını da versin.