Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

İnsan hep dua ediyor.bebisler gelirde nasil buyutucez diye birbirimize sorar oluruz bak yebi topik acariz bebek nasil buyutulur gaz alt degistirme vs. hayali guzel dimi:)

açarız demi canım yaaa ne kadar tatlı olur neler yapacağımızı nasıl büyüteceğimizi konuşuruz hep birlikte hamile kalan arkadaşlar sırasıyla onlarda gelir dolar taşar inaşşal hamişlerle

açarız demi canım yaaa ne kadar tatlı olur neler yapacağımızı nasıl büyüteceğimizi konuşuruz hep birlikte hamile kalan arkadaşlar sırasıyla onlarda gelir dolar taşar inaşşal hamişlerle
Sen hic calistinmi ben isden ayrildim belki stresden olmuyordur diye iyimi yaptim kotumu bilmiyorum bu arada yumoslar buyuyo hissediyorum agri var sanada oldumu

Sen hic calistinmi ben isden ayrildim belki stresden olmuyordur diye iyimi yaptim kotumu bilmiyorum bu arada yumoslar buyuyo hissediyorum agri var sanada oldumu

oh oh maşallah büyüsünler çatlasınlar bebişimizde tutunsun inşallah
2 senedir evliyim hiç çalışmadımmmm ama keşke çalışabilsem kafayı dağıtırdımm

oh oh maşallah büyüsünler çatlasınlar bebişimizde tutunsun inşallah
2 senedir evliyim hiç çalışmadımmmm ama keşke çalışabilsem kafayı dağıtırdımm
Yok ya ben is yuzunden kontr gidemiyodum dusun 4 ay klomen kullandim ama yumos takipsiz.sonuc alamadim gittim dr.kizdi niye gelmedin dedi bende karar verdim ciktim bu ise yogunlasmak icin:) bende biraz panik var hep telasliyim dr.sakin olman stres yapmaman lazim dedi ama biliyomusun hamis oldugumu ogrenince kesin bayilirim o test sonucunu beklerken elim ayagim zangir zangir titriyor tabii dr.cok kiziyo bana gecen sen cok meraklisin diye kizdi

Saol canim seninde az kalmis hadi sirayla teker teker herkez hamis olsun
Amin canim insallah..
Evet cnm bu sfer cok bska belrtlere taklmim dyorm ama yemektmdn braz snra icm bayilyo hcbse yememsm gabi hayrlisi.. Takpteym kuzm burdaym listeyde yapmssn o sekilde ekletmek isteyenleri eklersn sana zahmet cepten cok yor oluyo tesekkr ederm canim

Kuzum bence hamşsn sen negatf yanls olblyo ama pozitf dogruyu gósterir dgern cok düsk oldgndan dger test alglamayablr.. Senin yernde olsam kan verirdm bat yarn zaten hadi ilk hamısmz sen ol..

Günaydn hayrli sabhlar..
İlk hamismz yosun olsun insallah

günaydın canım ne haber nasılsın
merak ediyorum ilk hamişimizi
inş en yakın zamanda hepimiz oluruz

Sükür tatlm iyim.. Sen naslsn?
Bende merak ediyorm bati gelen hamis olsun insallah..

Günaydn hayrli sabhlar..
İlk hamismz yosun olsun insallah

inşallah ilk tarih onun... allah gönlüne göre versin ... deep yenı bat göremıyorum sen hazırlıyacaktın sanırım ... yenı bat veren arkadaslar varmı ...?benide eklermisin 29 ocak

Sükür tatlm iyim.. Sen naslsn?
Bende merak ediyorm bati gelen hamis olsun insallah..

inşallah canım bnde iyyim soğan kürü arada sancı yapıyor
ya da başka birşey ama ben soğana bağlıyorum bakalım ne olucak

inşallah ilk tarih onun... allah gönlüne göre versin ... deep yenı bat göremıyorum sen hazırlıyacaktın sanırım ... yenı bat veren arkadaslar varmı ...?benide eklermisin 29 ocak

insallah tatlım.. Teldn grdgm icn zor oluyo bebetm güncellicek artk kuzum ama senin icn dneyeblrm..

inşallah canım bnde iyyim soğan kürü arada sancı yapıyor
ya da başka birşey ama ben soğana bağlıyorum bakalım ne olucak

İnsallah hayrla sonuclanr cnm klomen icmicekmsn bu ay?

Y0osun >>> 19 ocak
Betül1645 >>> 24 ocak
Filologum >>> 23-25 ocak
bebetom >>> 25 ocak
deep >>> 25 ocak
Reallove >>> 28 ocak
Scor >>>29 ocak
crocus55 >>> 6 şubat
nclysf >>> 7 şubat
zd86 >>> 7 şubat
fatmaa >>>7 subat

Evet artk batlara iyice yaklastk kzlar :)

insallah tatlım.. Teldn grdgm icn zor oluyo bebetm güncellicek artk kuzum ama senin icn dneyeblrm..

İnsallah hayrla sonuclanr cnm klomen icmicekmsn bu ay?

hayır cnm bu ayı es geçiyorum
kistim var diye doğum kontrol hapı kullanıyrm
batımıda geçiktirmek için bir kutu daha dğom hapı kullanırım
sonrasında bırakıp adet olduktan sonra dr giderim
bu defa aşılama dedi bakalım
ayrıca hsg istedi ayyy bnde hsg de çok korkuyrm((((((((((((

deep şimdi benım adetim normalde gecikir aslında ama klomen kullanınca aynı gecen ayki gununde olursun dıyorlarlar gecersede hamileisn dıyolar benım hıc gununde adetım olmadı da şüpheliyim oyuzden ...hep bir hafta fln geçikir... yarın doktora gidiyorum kızlar çatlamışmı bakacağız salı perşembe ilişki verdi doktorum sonra geliyosun dedi hayırlısı inşallah...

canım ben 7 ocakta çektirdim sakın korkma yazılan çizilen korkunç şeylere aldanma ben okadar cok korkmustumkı sana anlatamam öyle bır stres yaptımkı ama cok gereksızmıss...adetliyken ınsanın ağaran yerı kasıkları nasıldır ılık ılık bır ağrı olur buda aynen onun gıbı aletlerı taktıktan sonra 3 dk bile sürmüyo ...hiç ağarmıo demıyorum tabıkıde ağarıyor ama dayanılmayacak bır ağrı değil sakın korkma hsg cektır muhakkak ... küçüçük meleğine kavusmak için bir yol katetmiş olucaksın onu düşün :)))

evet sanırımben yaklaşıyorumm

Anladm tatlim bende cok korkuyorum insallah gerek kalmaz sanada bir mucize olur.. Bol bol dua edelm üzülme..
cnm adet tarhnde test yaparsn ckmazsa beklersn.. İns catlamstr yumoslarn hayrli haberle gel ins..

evet sanırımben yaklaşıyorumm

Evet tatlm bse kalmams hadi hayrlisi
belrti flan varmi?

günaydın arkadaşlar umarım güzel haberlerle yeni yeni umutlara yelken açarız

canım sağolasın valla çokca tedirginim eşim bu ay çektirelim dedi
yok dedim bir sonraki aya erteledim sen anestezilimi çektirdin birde
çektirdikten sonra ilaç verdimi? birde hsg çektirdiğin ay gebelik durumu erteleniyormu
sanki oy sıkıntı olacağı için bir sonraki aya erteleniyor diye duydum doğrumu acaba?

Anladm tatlim bende cok korkuyorum insallah gerek kalmaz sanada bir mucize olur.. Bol bol dua edelm üzülme..

QUOTE]
inşallah canım gerek kalmaz artık kendimi kasmaktan yoruldum
inşallah dua edelim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…