Günaydn hayrli sabhlar..
İlk hamismz yosun olsun insallah
Benide benide ekleee :)siz yazdığım bu mesajı beğenmeniz yeterlidir yeni liste yapacam cünki
iyi akşamlar cnm inşallah rabbime cok dua ediyorum hepimiz teker teker hamiş kalalım dıye... listeyi yapmaya çalışacam becerebilirsem inşşş
Yosun ne yapti acaba bugun kan testi yaptimi coookk merak ediyorum gelmedi bugun dimi?
Hadi verse ii haberi bizlere biran once sen ne yaptim belirtiler varmis sendedeCanm geldi ama yarni bekliyo sanirm..
İnsallah canim sorun cikmaz sen pozitif oll ii dusun iyi olsunsıkıldım yaaaa.... oooff yarın doktora gıdıcem kızlar dua edın bana dusugumun neden oldugunu ogrencekler butun hormon ve kanda pırtılasma testlerıne bakılcakk bakalım ne sorunmus? işallah onemlı bısey deıldırde bıdahakı ayaa hemen tutar yıne bebegım....
allah rahmet eylesin ben cok uzuldum onun haberleri sunarkenki yorumlarini ozlicem allah gunahlarini affetsinkızlar listemizi yapmaya başlıyorum inşallh becerrrm konun açıldığı itibaren tek tek okuyup kaçırdıgımız varsa yazacam
Bu arada m ali brand ölmüş çok üzüldük ya inşşş mekanı cennet olur
allah rahmet eylesin ben cok uzuldum onun haberleri sunarkenki yorumlarini ozlicem allah gunahlarini affetsin
Evet cnm artk belrtmi blmyorm.. bide huzursuz hallerm var smdide ne istedgmi blmyorm nie böyleym anlamadm ..Hadi verse ii haberi bizlere biran once sen ne yaptim belirtiler varmis sendede
Aslinda ben en erken belirti adet gecikmesi diye dusunuyorum cunku digerleri adet belirtileriyle ayni ama hic hamile kalmadimEvet cnm artk belrtmi blmyorm.. bide huzursuz hallerm var smdide ne istedgmi blmyorm nie böyleym anlamadm ..
Aslinda ben en erken belirti adet gecikmesi diye dusunuyorum cunku digerleri adet belirtileriyle ayni ama hic hamile kalmadimbenim dusuncem
hergün kendimi kontrol etmekten bıktım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?