Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

iyi akşamlar cnm inşallah rabbime cok dua ediyorum hepimiz teker teker hamiş kalalım dıye... listeyi yapmaya çalışacam becerebilirsem inşşş

Becerkli hatn seni yaparsn sen.. )
canm batmz ayni belirtmi varmi sende benim sürekli cism geliyo buda piskoljk olablr mi

Yosun ne yapti acaba bugun kan testi yaptimi coookk merak ediyorum gelmedi bugun dimi?

sıkıldım yaaaa.... oooff yarın doktora gıdıcem kızlar dua edın bana dusugumun neden oldugunu ogrencekler butun hormon ve kanda pırtılasma testlerıne bakılcakk bakalım ne sorunmus? işallah onemlı bısey deıldırde bıdahakı ayaa hemen tutar yıne bebegım....

İnsallah canim sorun cikmaz sen pozitif oll ii dusun iyi olsun

Reyyan msj simdi gordum ama yeni uye oldugum icin cvp yazamadim 100 msj olsun bak nasil rahatsiz etcem seni

kızlar listemizi yapmaya başlıyorum inşallh becerrrm konun açıldığı itibaren tek tek okuyup kaçırdıgımız varsa yazacam
bu arada m ali brand ölmüş çok üzüldük ya inşşş mekanı cennet olur

allah rahmet eylesin ben cok uzuldum onun haberleri sunarkenki yorumlarini ozlicem allah gunahlarini affetsin

Hadi verse ii haberi bizlere biran once sen ne yaptim belirtiler varmis sendede
Evet cnm artk belrtmi blmyorm.. bide huzursuz hallerm var smdide ne istedgmi blmyorm nie böyleym anlamadm ..

benide yaz arkadaşım çarşamba yunurta takıbıne gıttım klomenden sonra 3 yumurtam var 2 si 20mm diğeri 18mm bat 4 şubat inşallah güzel haberler alırız ya Allah Bismillah hadi bakalım

Evet cnm artk belrtmi blmyorm.. bide huzursuz hallerm var smdide ne istedgmi blmyorm nie böyleym anlamadm ..
Aslinda ben en erken belirti adet gecikmesi diye dusunuyorum cunku digerleri adet belirtileriyle ayni ama hic hamile kalmadim benim dusuncem

kızlar bugun saat 10 bucukda kan tahlıllerımı yaptırıcam düşüğe ney neden olmuş öğrenicem... umarım ciddi bişey deıldır ... ve bıdahakı gebelıgımde bana zorluk yasatmaz işallah.... su sonuclar bı bellı olsun hemen adet olur olmaz bende baslıcam yumurtlama takıbıne ... gelsın klomenler gelsın catlatma iğnelerıı.... hadi bakalım dualarınızı esırgemeyın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…