Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

ben ozelde bile 350 kagit aldilar sen ucretlimi yaptirdin yaptirdiysan kaca yaptirdin.ist nerde oturuyorsun canim

ben 12.5 tl katkı payı ödüyorum sadece doktorumda çok iyi biri...tahlillerimide devlet hastanesinde yaptırdım hiç ücret ödemedim...

ben ozelde bile 350 kagit aldilar sen ucretlimi yaptirdin yaptirdiysan kaca yaptirdin.ist nerde oturuyorsun canim

muane ucreti 30-35 oduyorum heray ama unlu bir hastane degil anadolu yakasinda sultanbeylide canim

kızlar klomen sizde aqrı yaptımı bugün başlayalı 4 gün oldu özellikle sol kasıqım inanılmaz aqrıyor..

cnm yumoşların büyüyor o ağrı ondaniyiye işaret uani

salı gününe kadar idare edebilirim inşallah.. birde bugün misafirlerim gelecek işlerimde var hem temizlik hem yemek nasıl olucak bilmiyorum..bana kalsa yatıp dinlenmek istiyorum.

salı gününe kadar idare edebilirim inşallah.. birde bugün misafirlerim gelecek işlerimde var hem temizlik hem yemek nasıl olucak bilmiyorum..bana kalsa yatıp dinlenmek istiyorum.

cnm çok abartmadan haraket etmek bana daha iyi geliyordu insan yattıkça kendini dinliyor

iyiyim canim sen

iyiyim cnm ne olsun eşim görevde oğlumla vakit geçiriyoruz

bu ayda klomen kullanmıyorum hayırlısı senin kaçıncı günün

igneyle 5. gunum sence en erken kacinci gun belli olur

Son düzenleme:
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var yaa,igne olali 12 gun oldu 1 haftadir adet olcakmisim gibi agrilarim var iki gundurde rahmimde yumusama olusuyor ve sizliyor kafam cok karisti bir an evet hamileyim diyorum ama bir yanda ya adet olursam bu hissettiklerim ne?demekten korkuyorum yarin kanda baktirsammi?

kızlar merhaba.yarın iğneyle 12.günüm olcak.kandan baktırcam.çok merak ediyorum.bakalım hayırlısı.

canım ben 15 gunden once yanlıs sonuc cıktıgını falan duydum ama emin degilim herkez 14-15 .gun yaptır dıyor.öncesinde ignenin etkisiyle o içindeki sıvı sayesinde pozitif cıkıyor dıyorlar.sen nerden duydun 12.gun dogru cıktıgını?bende bıran önce ogrenmek isitiyorum bu belirsizlik kafamı karıstırıyor.eger yaparsan kan testini mutlaka sonucu yaz bizi bilgilendir.12 gun cıkan sonuc dogrumu degilmi?

cnm bendede aynı.ara ara kassıklarımda batma var.benimde rahimde sızlama ve ara ara rahimde batma oluyor.bende anlamadım ne olduğunu.sonu hayırlı olur inş.bide göğüslerim şişti okadar.ben yarın kesin kandan baktırcam.sen bilirsin.ben daha fazla beklemek istemiyorum çünkü çok merak ediyorum.

tamam cnm yazarım.yarın sabah çok erken gitcem dr.inş yarın güzel haberleri veririm.cnm ben bi topikte okudum.12.günde çıktığını yazmış bi bayan.ovitrelle kullanan kaçıcı günde sonuç aldınız diye bi anket yapmışlar orda gördüm. hayırlısı bakalım.eğer çıkıyosa 12.günde çokta beklemenin bi faydası olmadığını düşünüyorum.çünkü hergeçen gün dahada bi umutlanıyo insan.en azından sonucu öğrenir ona göre hareket ederim.sen nezaman oldun iğneni cnm?

benimde 5. gun igneyle bende bir yerde okudum kadin 8.gun 82 ckmis sonuc ins.seninde hemen belli olur.ama bir yerdede kadin 12 idrar yapmis cikmamis.15 gun yapmis cikmis.kismet artik idrar yaptinmi canim

benimde 5. gun igneyle bende bir yerde okudum kadin 8.gun 82 ckmis sonuc ins.seninde hemen belli olur.ama bir yerdede kadin 12 idrar yapmis cikmamis.15 gun yapmis cikmis.kismet artik idrar yaptinmi canim

yok cnm.idrarda hemen çıkmıyomuş diye yapmadım.bakalım yarın görcez sonucu hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…