• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

evetde canım çatlatmadan sonraki 15.günden 19. güne kadar adet olabiliyomuşsun ondan dolayı erkenden gidip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum açıkcası o yuzden bekliyim diyorum

Hadı hayırlısı :)
Benım doktorumda 12. Gun test yaptır dedı oma gore tekrar gel konusalım dedı. Ondan dedım vıkar dıye :)

slm kizlar ne yapiyorsunuz ben utumude yaptim geldim su anda cay iciyom birbimizi taniyalim mi

34 yasındayım ıstanbuldan katılıyorum
Ilk bebegım olacak ınsallah
6-7 aydır demedık hızlandırmak ıcın klomen kullandım ılk kez.
Suan 4. Gunumdeyım, beklemedyım :)

34 yasındayım ıstanbuldan katılıyorum
Ilk bebegım olacak ınsallah
6-7 aydır demedık hızlandırmak ıcın klomen kullandım ılk kez.
Suan 4. Gunumdeyım, beklemedyım :)

bende 22 yasindayim istanbulda oturuyorum benimde ilk cocuk iste biz yeni denemelere gecen ay klomenle basladik yarin adetimin 30.gunu alip test yapsam acaba cikar mi .ben cepten yaziyorum biraz gec olabilir kusura bakma canum

Hadı hayırlısı :)
Benım doktorumda 12. Gun test yaptır dedı oma gore tekrar gel konusalım dedı. Ondan dedım vıkar dıye :)

bana doktorum gecikirsen gel test yapalım dedi ama şehir dışındayım şuanda ve normaldede geciktiğim için acele etmek istemiyorum varsa elbet öğrenicez dimi :) zd86 arkadaşımız var burda o 15. gün oluyomuş ve normalde 19.gün bile olan varmış. hayırlısı benimde bu ay ilk denemem 27 yaşındayım. sen iğnenin 4. günündemisin

bana doktorum gecikirsen gel test yapalım dedi ama şehir dışındayım şuanda ve normaldede geciktiğim için acele etmek istemiyorum varsa elbet öğrenicez dimi :) zd86 arkadaşımız var burda o 15. gün oluyomuş ve normalde 19.gün bile olan varmış. hayırlısı benimde bu ay ilk denemem 27 yaşındayım. sen iğnenin 4. günündemisin

Evet okudum onun yazdıklarını

2 ay once kımyasal gebelık gecırdım yumurta spermle dollenıyor ama tutunamadıgı ıcın veya saglıklı sekılde cogalamadıgı ıcın vucud kendını atıyor. Ondada yıne gebelık var gıbı gorunuyor. Bu alternatıfe oldugubdan en uyısı reglı beklemek..
Ama kımyasal olunca kan degerlerı baya duduj oluyor normalden..
Ve aslında bı ok kadın bu sekılde farkına varmadan gebelık gecırıyor defı

bende 22 yasindayim istanbulda oturuyorum benimde ilk cocuk iste biz yeni denemelere gecen ay klomenle basladik yarin adetimin 30.gunu alip test yapsam acaba cikar mi .ben cepten yaziyorum biraz gec olabilir kusura bakma canum

Perıodun kac gun, eger 28 ıse zaten 2 gun gecmıssın
Kan testı yaptırsan kesın cıkar

Evet okudum onun yazdıklarını

2 ay once kımyasal gebelık gecırdım yumurta spermle dollenıyor ama tutunamadıgı ıcın veya saglıklı sekılde cogalamadıgı ıcın vucud kendını atıyor. Ondada yıne gebelık var gıbı gorunuyor. Bu alternatıfe oldugubdan en uyısı reglı beklemek..
Ama kımyasal olunca kan degerlerı baya duduj oluyor normalden..
Ve aslında bı ok kadın bu sekılde farkına varmadan gebelık gecırıyor defı

eğer gebelik oluştuysa zaten canım şunda 14. günüm yine değerler düşük çıkar bence çünkü 2 haftalık oluyo normalde adetten sayılıyoyo

eğer gebelik oluştuysa zaten canım şunda 14. günüm yine değerler düşük çıkar bence çünkü 2 haftalık oluyo normalde adetten sayılıyoyo

Reglınden sayarsak kacıncı gundesın Canım sımdı?
Bat ına 2 gun kala test ettıgınde cıkıyor. Hamılelık yoksa zaten hıc bısey cıkmayacaktır
Benım 0.1 cıkıyor hamılelık yoksa

ben senin yerinde olsam idrar testti yapardim.sonuca guvenmesemde pozitifi gorursem kan testti yaptirim.ilk ignemde 15.gun sabah gitmistim kan testtine eve gelince adet olmustum o ani yasamani istemem.gerci idrarda negatif cikmisti ama idrar testlerine guvenmiyorum sadece on bilgi oluyor insan kendini one gore hazirliyor.12.gun de ciktigini soyleyenler var idrari yap duruma gore kan testti yaparsin bence benim fikrim beklemek daha kotu bende zor bekliyorum.5.gunum igneyle...

slm kizlar ne yapiyorsunuz ben utumude yaptim geldim su anda cay iciyom birbimizi taniyalim mi

selam canim,ben 27 yasindayim,5 bucuk yildir evliyiz fransada yasiyorum 2yildirda cocuk dusunuyoruz dr gidiyoruz tum tahlillermiz normal herseyden gectik ama hamilelik gerceklesmeyince klomene verdi dr 3 ay once gunde iki tane 4 olgun yumurta olunca dr iliskiyi yasakladi bize dorduzumuz olurmus :) sinir olduk dr degistirdik, bu ayda tekrar klomen ictim gunde 1 tane yine 4 yumurtam olusmus ignemide oldum bugun 12.gunum bazi belirtiler var sanki adet olcakmisim gibi 10 gundur agrilarim var,mide bulantisi kramplar yarin kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum en azindan kafami rahatlatirim negatifse adetimi beklerim artik napalim..

ben senin yerinde olsam idrar testti yapardim.sonuca guvenmesemde pozitifi gorursem kan testti yaptirim.ilk ignemde 15.gun sabah gitmistim kan testtine eve gelince adet olmustum o ani yasamani istemem.gerci idrarda negatif cikmisti ama idrar testlerine guvenmiyorum sadece on bilgi oluyor insan kendini one gore hazirliyor.12.gun de ciktigini soyleyenler var idrari yap duruma gore kan testti yaparsin bence benim fikrim beklemek daha kotu bende zor bekliyorum.5.gunum igneyle...

canım ben bekliyorum ve adet gelmiyoya o yuzden sıkıntı yapmıyorum biliyorumki adet gelirse üzülecem ama boşuna testi alıp tek çizgiyi görmek istemiyorum sonuçta cuma gününe kadar beklesemde birşey değişmiycek bebek yoksa 5 günde bebek olmıycak ama adet gelmezse iğne vurulduğum günü sayarsam 19. günü oluyo daha bir ümitle yaptırırım testi

hayal kırıklığından korkuyorum :( tek çizgi görmeye alışınca 4-5 kez

canim hangimiz gormedik ki ve ben adetim saatinde gelmedi deyip test yaptim kac sefer,ama umudumuzu kirmiycaz ki 2 gun gecmis benim bile daha gecmeden yarin kan tahlili yaptircam yani igne olali 13 gun olcak yarin dr cikar dedi bakalim, hayirlisi olsun hakkimizda..

canım ben bekliyorum ve adet gelmiyoya o yuzden sıkıntı yapmıyorum biliyorumki adet gelirse üzülecem ama boşuna testi alıp tek çizgiyi görmek istemiyorum sonuçta cuma gününe kadar beklesemde birşey değişmiycek bebek yoksa 5 günde bebek olmıycak ama adet gelmezse iğne vurulduğum günü sayarsam 19. günü oluyo daha bir ümitle yaptırırım testi

bence yap ve yuzles :9: :9: :9: ooo ben olsam kesin yapardim.

canim hangimiz gormedik ki ve ben adetim saatinde gelmedi deyip test yaptim kac sefer,ama umudumuzu kirmiycaz ki 2 gun gecmis benim bile daha gecmeden yarin kan tahlili yaptircam yani igne olali 13 gun olcak yarin dr cikar dedi bakalim, hayirlisi olsun hakkimizda..

orası öyle canım benim iğne gününüde sayarsak yarın 16. günüm ne bileyim ya bir kaç gün daha bekliyim diyorum çok hevesleniyo insan çünkü biliyosun

Back