• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Allah bağışlanın Can'ım be güzel umarım. Benim ve isteyen herkesinde beklemediği bir anda olur

olur inş benim hiç beklemediğim bir anda geldi memlekete gittiğim için düşer belki diyede iğne olmak istememiştim zaten kendiliğnden oldu bence her şeyin başı stres doktor sen olacakmı olmayacak mı diye stres yaptığın için olmuyor demişti keşke kafaya takmasak ama nerdee sakın stres yapma bakarsın hamilesinn :38:

Bana zararı yokmuş laporoskopi acil gerek değilmiş bende burda doktora para dökmeyi düşünmüyorum canım yaa Türkiye'de iyi bir doktora Gidecem hatta en iyisine muayene olim bakalım be Dicek ona göre yol alım şimdilik normal akışına bırakacam bakarsın kendi kendine olur dimi

acelesi yoksa turkıyeye gelene kadar akısına bırak bakalım burda gösterirsin dr.hem dinlenmıs olursun belki o şilik iner laporoskopi ne bilmiyorum ama türkiyeye gelene kadar kendin dene bence

nasılsınız anne adayları biraz yoktum gelemedim adetim sekizinci günündeyim ve halen adetim bitmedi.... 3 ay kullandım klomeni ve hamilelik oluşmadı belkide çok şartladım klomenle hamile kalırım diye ama umudumu kaybetmedim halen dewam ediyorum klomene dördüncü ayımdayımm doktoruma gittim dediki istersen aşılamaya geçelim istersen 1 ay daha dene dedi çok şükürki klomen bende kist oluşturmadı ben karar veremedim zaten bu ay iğne yapılacak birde yumurtamın yeterli olgunluğa gelmesi lazımmış aşılam olmam için.... dua edin kızlar çarşama tekrar gidicem inşallah RABBİM tez vakitte hepimize nasip eder bebişlerimizi....:16::16::16:

hos geldin böcegimm nerdesin dunden beri yoksun ortalıkda gittimi? misafirin kız butun sayfalrı okuyabilcenmi?nerdeyse 1 hafta olduu sevindimmm ama
:38: :38:

nasılsınız anne adayları biraz yoktum gelemedim adetim sekizinci günündeyim ve halen adetim bitmedi.... 3 ay kullandım klomeni ve hamilelik oluşmadı belkide çok şartladım klomenle hamile kalırım diye ama umudumu kaybetmedim halen dewam ediyorum klomene dördüncü ayımdayımm doktoruma gittim dediki istersen aşılamaya geçelim istersen 1 ay daha dene dedi çok şükürki klomen bende kist oluşturmadı ben karar veremedim zaten bu ay iğne yapılacak birde yumurtamın yeterli olgunluğa gelmesi lazımmış aşılam olmam için.... dua edin kızlar çarşama tekrar gidicem inşallah RABBİM tez vakitte hepimize nasip eder bebişlerimizi....:16::16::16:

seni çook iyi anlıyorum inş hamile kalırsın tez zamanda :34:

hos geldin böcegimm nerdesin dunden beri yoksun ortalıkda gittimi? misafirin kız butun sayfalrı okuyabilcenmi?nerdeyse 1 hafta olduu sevindimmm ama
:38: :38:

canım herşey yolunda çok şükür hani bazı sıkıntılarım vardı ya şimdi bitti hepsi iyiyiz :9: yok ya okuyamam kocamla gezmeye çıkacaz ..deniz bi diyet listesi buldum yiğneimin spor hocası vermiş 1 haftada garanti en az 4 kilo çok iyi yaparsan 7 kilo verıyorsun ben deneyecem pazartesi yiğenim listeyı söylecek bende yazacam yaparsan sanada vereyımmmmııı???:32::32::32:

arkadaşlar mrb bende aranıza yeni katıldım,bu ay klomen kullanmaya başladım:)beni de aranıza alırmısını?

canım herşey yolunda çok şükür hani bazı sıkıntılarım vardı ya şimdi bitti hepsi iyiyiz :9: yok ya okuyamam kocamla gezmeye çıkacaz ..deniz bi diyet listesi buldum yiğneimin spor hocası vermiş 1 haftada garanti en az 4 kilo çok iyi yaparsan 7 kilo verıyorsun ben deneyecem pazartesi yiğenim listeyı söylecek bende yazacam yaparsan sanada vereyımmmmııı???:32::32::32:

bu hafta kociş yılık izinde yapamam ki ama sen listeyi yolla bizde birazdan cıkcaz hava burda cok guzel ama herseyin yolunda olduguna sevindim boyle olcagını biliyodum zaten aksamda fes gelmeyınce anladımmm :9: :9: ayyy ne guzel bir gun :32: :32: :32:artık gelirsin dimi seni görmek istiyorum heryerde int.gircen artık dimi :32: :32:

acelesi yoksa turkıyeye gelene kadar akısına bırak bakalım burda gösterirsin dr.hem dinlenmıs olursun belki o şilik iner laporoskopi ne bilmiyorum ama türkiyeye gelene kadar kendin dene bence

yok canım acelesi yaa beklerim normal yoldan denicem yaza kadar olmazsa ozman doktora giecem

türkiye gelince mutlaka görun ama ne zaman gelcen

bu ay sonu gidecem ama birkaçgünlügüne canımm ben istanbulda kagan kocatepeye gtmeyi düşünüyorum birkac ay beklesem normal yoldan denesem zararı olmaz heralde cünkü bir zararı yok sadce şansın azalır dedi

anlatsana hikayeni

tabi anlatayım,yeni evliyim aslında,geçen ay günümde adet olamadım gecikince doktora gittim,adet söktürücü ilaç verdi.ilaç bitti 2 gün sonra adet oldum.adetin 2.günü tekrar doktora gittim alttan muayene etti ve klomen verdi,11 mart ta gel dedi,şuan klomen içiyorum 11 de tekrar gidecem acaba ne olacak çok merak ediyorum??

tabi anlatayım,yeni evliyim aslında,geçen ay günümde adet olamadım gecikince doktora gittim,adet söktürücü ilaç verdi.ilaç bitti 2 gün sonra adet oldum.adetin 2.günü tekrar doktora gittim alttan muayene etti ve klomen verdi,11 mart ta gel dedi,şuan klomen içiyorum 11 de tekrar gidecem acaba ne olacak çok merak ediyorum??
bebek istiyosun dimi ins.yumoslar buyur ve hersey yolunda gider

Back