Ayy su kistte ne cok taniyonuz.bu belirtiler adet belirtisiyle ayni canim yani bebisde olabilir adetin ne zamankızlar bir şey soracam cevaplarsanız sevinirim çünkü bazen kimse cevap vermiyor o yüzden kızlar yumurtlama gününden beri beyaz akıntı devam ediyor sadece bir gün göğüs uçlarım ağrıdı ondan sonra bir daha ağrımadı ve karnım çok şişti.sizlerde de böyle oldu mu korkuyorum eğer hamilelik yoksa eğer adet olmasam ya kist oluşmuşsa diye çok korkuyorum.
yeni ayin ugurlu olsun ovulasyon testti ise yarar ins. dr soyledinmi yediklerini ictiklerini ona gore degerlendirsinselam kızlar reglin 2. günü dra gittim bu seferki başka bie doktordu klomen vermedikendi seyrindeizleyelim dedi
hormonlarnormal çıktı 21. progesterona bakılacak
bu ay yine bal tarçın çörek otu yiyorum hergün adaçayı içiyorum
şimdide ovülasyon testi aldım inş bu ay olur olmazsada önümüzdeki ay inş
canım hsg çektirmişmiydin :26:nasılsınız anne adayları biraz yoktum gelemedim adetim sekizinci günündeyim ve halen adetim bitmedi.... 3 ay kullandım klomeni ve hamilelik oluşmadı belkide çok şartladım klomenle hamile kalırım diye ama umudumu kaybetmedim halen dewam ediyorum klomene dördüncü ayımdayımm doktoruma gittim dediki istersen aşılamaya geçelim istersen 1 ay daha dene dedi çok şükürki klomen bende kist oluşturmadı ben karar veremedim zaten bu ay iğne yapılacak birde yumurtamın yeterli olgunluğa gelmesi lazımmış aşılam olmam için.... dua edin kızlar çarşama tekrar gidicem inşallah RABBİM tez vakitte hepimize nasip eder bebişlerimizi....
canım herşey yolunda çok şükür hani bazı sıkıntılarım vardı ya şimdi bitti hepsi iyiyizyok ya okuyamam kocamla gezmeye çıkacaz ..deniz bi diyet listesi buldum yiğneimin spor hocası vermiş 1 haftada garanti en az 4 kilo çok iyi yaparsan 7 kilo verıyorsun ben deneyecem pazartesi yiğenim listeyı söylecek bende yazacam yaparsan sanada vereyımmmmııı???
Kızlar bir sorum olacak. İlk kez klomene başladım bu ay. 7 tane yumurtam göründü adetimin 5. günde.
Klomenle bu yumurtalar çatlamazsa kiste mi dönüşür? Bir de tarçın balla birlikte alıyorum ağır mı olur ki? Dün ağır olur diyenler oldu ama ikisini bir arada kullananlar var mı acabaa???
Canım bende pko yok ki.
Hormonlarım adetim düzenlidir sıkıntı yok çok şükür..
Offf stressss yapıyorumm valla zd86 nin dediği gibi...
canım herşey yolunda çok şükür hani bazı sıkıntılarım vardı ya şimdi bitti hepsi iyiyizyok ya okuyamam kocamla gezmeye çıkacaz ..deniz bi diyet listesi buldum yiğneimin spor hocası vermiş 1 haftada garanti en az 4 kilo çok iyi yaparsan 7 kilo verıyorsun ben deneyecem pazartesi yiğenim listeyı söylecek bende yazacam yaparsan sanada vereyımmmmııı???
canim 4 martta olmam lazim
Nereden anladılar peki pkolu olduğunu? bu zamana kadar hiçbir doktorum bana pko demedi. Adetlerim düzenli hormonlar düzenli yumurtaların iyi dediler.cnm eminmisin5. o kadar yumurta ancak pkoda olur gibi geldi benimde adetlerim düzenli cnm onu baz alma
Kızlar ıstanbuldan yazıyorsanız doktorunuz kım ozel mı yoksa hastane mı?
benim ist ozel hastane ama unlu bir hastane degil canimKızlar ıstanbuldan yazıyorsanız doktorunuz kım ozel mı yoksa hastane mı?
Kızlar ıstanbuldan yazıyorsanız doktorunuz kım ozel mı yoksa hastane mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?