- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- 363
cnm dr sana progestan verdimi?
yok vermedi canim sen ictinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm dr sana progestan verdimi?
yok vermedi canim sen ictinmi
benim drum ağızdan değil.vajinadan koy dedi bende öle yaptım.iki gün kullandım ama.sölemesi ayıp dün ve bugün çok kaşıntım var.bıraktım bende.yarın druma gitcem işte bakalım hayırlısı ya.
Herkese merhaba ben 3. ayimda klomenle hamile kaldim Rabbim sizlere,tüm isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle sinamasin..
Amin.. İnsallah Canım Rabbim Vermediyse Sebebleri var. Ve Bu Sebebleri Çok iyi Gözlemledim. Allahıma Binlerce Şükür olsun. Rabbim Çok Büyük ona güveniyor ve Allahıma Sığınıyorum.
Herkese merhaba ben 3. ayimda klomenle hamile kaldim Rabbim sizlere,tüm isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle sinamasin..
Arkadaslar yardıma ihtiyacım var :/
cnm bendede aynı.ara ara kassıklarımda batma var.benimde rahimde sızlama ve ara ara rahimde batma oluyor.bende anlamadım ne olduğunu.sonu hayırlı olur inş.bide göğüslerim şişti okadar.ben yarın kesin kandan baktırcam.sen bilirsin.ben daha fazla beklemek istemiyorum çünkü çok merak ediyorum.
esincim senin sorunun ne kac yasindasin ilk cocuk icin mi tedavi oluyorsun
ben 12.5 tl katkı payı ödüyorum sadece doktorumda çok iyi biri...tahlillerimide devlet hastanesinde yaptırdım hiç ücret ödemedim...
kızlar neler yapıyosunuz giremiyorum 1-2 gündür yarın iğnemin 15. günü. sabah bir baş dönmesiyle uyandım şuandada mide bulantım var. hersabah uyandığımda adet olucakmışım gibi ağrıyla uyanıyorum sonra geçiyo akşamlarıda iğne batması gibi ayrılar oluyo kasığımda. ben bebekten çok kistten korkuyorum ya klomende kiste dönüşme yoğunlukta olduğu için bu hafta adet olmazsam cuma kan testi yaptıracam dua edin bana olurmu
Sankı bebek var gıbı geldı bana, cumadan once yaptırsan kan testını cıkar dıye dusunuyorum ben :)
iyiakşamlar kızlar
yaa zaman geçmek bilmiyor salı günü gelsede yumoşlar büyümüşmü belli olsa... kaç tane yumoşum var onu bile bilmiyorum..sanırım ben çok sabırsızım..
pixiess cim sen ne şikayetin wardıda dk klomen werdi.inşallahkalırz
benim drum ağızdan değil.vajinadan koy dedi bende öle yaptım.iki gün kullandım ama.sölemesi ayıp dün ve bugün çok kaşıntım var.bıraktım bende.yarın druma gitcem işte bakalım hayırlısı ya.