Allah bağışlanın Can'ım be güzel umarım. Benim ve isteyen herkesinde beklemediği bir anda olur
Bana zararı yokmuş laporoskopi acil gerek değilmiş bende burda doktora para dökmeyi düşünmüyorum canım yaa Türkiye'de iyi bir doktora Gidecem hatta en iyisine muayene olim bakalım be Dicek ona göre yol alım şimdilik normal akışına bırakacam bakarsın kendi kendine olur dimi
nasılsınız anne adayları biraz yoktum gelemedim adetim sekizinci günündeyim ve halen adetim bitmedi.... 3 ay kullandım klomeni ve hamilelik oluşmadı belkide çok şartladım klomenle hamile kalırım diye ama umudumu kaybetmedim halen dewam ediyorum klomene dördüncü ayımdayımm doktoruma gittim dediki istersen aşılamaya geçelim istersen 1 ay daha dene dedi çok şükürki klomen bende kist oluşturmadı ben karar veremedim zaten bu ay iğne yapılacak birde yumurtamın yeterli olgunluğa gelmesi lazımmış aşılam olmam için.... dua edin kızlar çarşama tekrar gidicem inşallah RABBİM tez vakitte hepimize nasip eder bebişlerimizi....
hos geldin böcegimm nerdesin dunden beri yoksun ortalıkda gittimi? misafirin kız butun sayfalrı okuyabilcenmi?nerdeyse 1 hafta olduu sevindimmm ama
seni çook iyi anlıyorum inş hamile kalırsın tez zamanda
canım herşey yolunda çok şükür hani bazı sıkıntılarım vardı ya şimdi bitti hepsi iyiyizyok ya okuyamam kocamla gezmeye çıkacaz ..deniz bi diyet listesi buldum yiğneimin spor hocası vermiş 1 haftada garanti en az 4 kilo çok iyi yaparsan 7 kilo verıyorsun ben deneyecem pazartesi yiğenim listeyı söylecek bende yazacam yaparsan sanada vereyımmmmııı???
arkadaşlar mrb bende aranıza yeni katıldım,bu ay klomen kullanmaya başladım:)beni de aranıza alırmısını?
acelesi yoksa turkıyeye gelene kadar akısına bırak bakalım burda gösterirsin dr.hem dinlenmıs olursun belki o şilik iner laporoskopi ne bilmiyorum ama türkiyeye gelene kadar kendin dene bence
yok canım acelesi yaa beklerim normal yoldan denicem yaza kadar olmazsa ozman doktora giecem
yok canım acelesi yaa beklerim normal yoldan denicem yaza kadar olmazsa ozman doktora giecem
türkiye gelince mutlaka görun ama ne zaman gelcen
bekle canım tabıı:)))
teşekkür ederim arkadaşım,hoşbulduk
anlatsana hikayeni
bebek istiyosun dimi ins.yumoslar buyur ve hersey yolunda gidertabi anlatayım,yeni evliyim aslında,geçen ay günümde adet olamadım gecikince doktora gittim,adet söktürücü ilaç verdi.ilaç bitti 2 gün sonra adet oldum.adetin 2.günü tekrar doktora gittim alttan muayene etti ve klomen verdi,11 mart ta gel dedi,şuan klomen içiyorum 11 de tekrar gidecem acaba ne olacak çok merak ediyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?