• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Hoşbulduk esincim :) ben bide şunu söylemek istiyorum size bu ay yumurta takibine başlayınca birazda korktum açıkçası! Sorumluluktan korktum yaş birazda ilerleyince ve çevremdeki çocuklu hanımları görünce ya ben cidden istio muydum acaba diye düşünmeye başladım ve kimseyle paylaşamıorum bana manyaksın mısın diecekler eminim :) tuhaf duygular içindeyim açıkçası,işin hamilelik kısmı çok çekici gelio ama sonrası için bilemiyorum offfff :(.

bence daha tam olarak emin değilsin karar vermelisin ama gerçekten çocuk istiyorum anne olmak istiyorum dediğinde bence tedavne başla canm

cuma doktora gitcem detaylı soacam doktoruma canım bende bilmiyorum tam ama dedigi günler gibi 2 günde bir sonra bıraktım öle
Canımmmmmmm yarın ki gelişmeleri yaz bende haber vercem Mutlaka hayırlı haberlerini bekliyorummmmm

merhaba kıslar,
ilk kez klomen denedim ama bitanesi cok buyumus ve catlamamıs catlamazda dedi, diğerleri de kucuk kalmıs :(
Üzgün hissediyorum kendimi. yine de dun gece ilişki oldu ama işte.. öylesine.

ilk kez kullandıgım için mi sizce böyle oldu?

Sizin yumurtalarınız kac taneydi ve kac mm idi? hepsi aynı buyuklukte oluyor mu? bide ben incir yedim hergun oda bitanesini çok buyuttu anlasılan..

cevaplarınızı beklerim kıslar, biraz moral verelim birbirimizee.. ihtiyacım var.. yaa bide ikiz olsa saglıklı olsaa:D aah aaah :)

mrb canım
klomen ilk ayda biraz ters tepkiler yapabiliyor benimde ilk ayımda yumurtam çok büyümüştü dr bişey yapamayız dedi o ay boşa gitti ama sonraki aylar yumurtalarım çok güzel büyüdü çatlatma iğnesi de yaptım ama şimdilik kısmet değilmiş olmadı
hiç üzülme ama incirde yeme bence
ben hiç bişey yapmıyorum sadece ilaç
hepimize bol şans :)

silkelemeyi bende sormustum da ilişkiden hemen sonra kalkmadan eşinin ayaklarından tutup asagıda dogru sallaması..
halı cırpar gibi :)

birde arkadaslar misyoner yani yuzyuze olan ilişkide ayaklarınızı kocanızın omuzunda atıp, eşiniz bosaldıgında bi 4-5 dk bu sekılde içinizde kalmalı. cunku spermler dısarı akabiliyor.
sonrasında da silkeleme yontemı ile spermlerin cıkmamasını saglarsınız. sonrasında da bı yarım saat bacaklar ve popo yukarda olacak sekılde beklemenizi öneririm. duvara yaslayıp beklemek
ve yarım saatin sonunda da poponuzun altına yastık koyup yatın sabaha kadar, yada 4-5 saat..

bunlar benım arastırmalarım sonrasında edindiğim tecrubeler, paylasmak istedimmmm

bunların hepsi bi gecede yapılırsa insanın beli kopar :)
ben bi kaç kere belimin altına yastık koydum 45 dk yattım da belim çok ağrımıştı
benim dr um 45 dk yat yastık koy dedi o kdr
bu yöntemler işe yarar belki ama olacağı varsa oluyor ztn dr lar sperm dışarı aksa da içeri giden yeter diyorlar..

benim de klomende ilk ayım .kendimi resmen hamile gibi hissediyorum :-) cumartesi 14. günüm kontrolum var ya of bu ay test yapmayacagim

arkadaşlar bana doktor hem yumurtlamayı kolaylaştıran ilaç verdi 5gün kullanıcam 10 tane sabah akşam hem de 12 gün sonra kullanmam gereken adet söktürücü verdi. sizce neden vermiş olabilir ikisini birden

arkadaşlar bana doktor hem yumurtlamayı kolaylaştıran ilaç verdi 5gün kullanıcam 10 tane sabah akşam hem de 12 gün sonra kullanmam gereken adet söktürücü verdi. sizce neden vermiş olabilir ikisini birden

O adet söktürücü değilde progestan yani rahim duvarının kalınlaşması ve spermin tutunabilmesi için verilen ilaç olabilir mi ? Banada verdi 10 gün sabah akşam içicim ve bittikten sonra gebelik yoksa adet olucam ! Seninkide bu sanıorum

benim de klomende ilk ayım .kendimi resmen hamile gibi hissediyorum :-) cumartesi 14. günüm kontrolum var ya of bu ay test yapmayacagim

:)) inşallah hissettiklerin olur bizde güzel haberlerini alırız Rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin (amin)

amin isteyen herkesin kucağını doldursun Mevlam inşallah tez zamanda. hamile haberlerini duymak çok güzel.herkes bu güzel haberi paylaş sın burada

ben burdayım

QUOTE=tuq17;29097098]kızlarrrr hadi sohbete :))) kimler var ?? kimler yeni[/QUOTE]

kizlar merhaba topiginize yeni katildim,ben kasim ayinda klomen kullanmistim gunde iki tane vermisti doktorum kontrole gittigimde 4 yumurta olusunca dr iliskiyi yasakladi dorduzunuz olur buda risk dedi bizide korkuttu ve biz o ay korunduk sonrasinda dr degistirdim, bu ayda klomen kullandim adetimin 3.gunu basladim gunde 1 tane 5 gun ictim 12.gunu doktoruma kontrole gittim sagda 18mm,sol tarafimda 16,14 ve 12 mm boyutunda yumurtalar olusmus dr cok iyi oldugunu ikiz olma ihtimalide oldugunu soyledi esimde cok istiyor ikizi :) o gun sabahki kan tahlilime gorede catlatma ignesi verdi iki gun sonra vuruldum vurulduktan 36 saat sonra iliski onerdi bugun igneyi olali 8 gun oldu ben cok meraktayim kizlar ya,umutlu gibiyim ama biryandanda fazla umutlanmak istemiyorum sastim iyice,bunun yaninda mide bulantilarim agrilarim var, bizde 5 yildir evliyiz ve iki yildirda ciddi anlamda bebek istiyoruz tum tahlillerimiz yapildi hatta tekrarlandi hersey normal hicbir problem yok.allahim hepimize bu guzellikleri yasamamiza izin verir insallah..

Back