İnşallah gerek kalmaz canım benim dualarım seninle
çok sağol canım yeniyiz ama çok istiyoruz inşallah hepimiz alırız kucagımıza bebişlerimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gerek kalmaz canım benim dualarım seninle
ilk zamanlar artık durum vahimdi bende :) şimdi şimdi atlatıyorum o stresi yinede büyük gelişme diyorum :)Tug17cim Allah sanada yaşatacak ama bu kadar stres yapmamaya çalış ben 2.5 senedir korunmuyorum sen düşün!ama hala olursa güzel olur modundayım hiç stres yapmıyorum ve İnan bu psikolojik sağlığımız için çok önemli Allah'ın izniyle olacak ama vakit var kendini çok üzme canım benim
tam olarak iki doktrda umurtalıklarıma baktı ama net cevap vermedi 4 gn önce doktrumu değiştrdm sizden önce ki doktrm iğne ile catlatrz dedi bu doktrm ise çok merak edyorum olmayan bişeyi nasıl çatlatcak dedi
hadi insallah Tug,
arkadaslar bende ilk kez kullanıyorum ya, bu klomen hem yumurtayı cogaltıyor, hemde buyutuyor di mi?
ilk zamanlar artık durum vahimdi bende :) şimdi şimdi atlatıyorum o stresi yinede büyük gelişme diyorum :)
aynen bende de çok fenaydı, hatta gecen ay bildiğin hamileydim ama megerse psikolojik hamileymişim..
stresse girmemek için napmamız lazım bilmiyorum valla :)
aynen bende bilmiyorum 3 ay önce 45 gün geçmişti adet olmamıştım eşim flan herkez hamilesin kesin dediler test yaptım çıkmadı ama hamileyim sanıyodum eşime hissedyorum ya bu sefer kesn var dedim eşimde hamile olmamı istediği için inandı bende öyle tabi hatta bi ara o hamile thşörtlernden alıcaktım nerdeyse ama eşim önce bi tahlil yaptıralım dedi gttk malesef yokmuş büyük hayal kırıklığına uğradık çok ktü bi drum
esincim napsak acaba bişeyler yapınca birbirimize söyleyelim işte şöyle yapınca stresi azda olsa unutuyorm feln diye brbirimz akıl verlim :))
aynen canm bende ben ev hanım oldugum içn örgü cazip geldi bana kısta btti ama en kolayı atkı öreym en iyisi :) yürüyüş yapıyodum ama bu aralar öyle uyuyorm ki önceden 7de uynıp 9 da btn işm bterdi şimdi gzmü acamıyorum devmlı uyku bugn 12de kalktımbol bol yuruyus yapalım, hem endorfin salgılar mutlu oluruz hemde ii gelir.
yada örgü filan mı örsek napsak :) gerci ben calıstıgımdan pek vakit kalmıyor ama oyalamak ii gelecek kesin.
iyiki burası var, burada da paylasınca iyi hissediyorum :)
aynen canm bende ben ev hanım oldugum içn örgü cazip geldi bana kısta btti ama en kolayı atkı öreym en iyisi :) yürüyüş yapıyodum ama bu aralar öyle uyuyorm ki önceden 7de uynıp 9 da btn işm bterdi şimdi gzmü acamıyorum devmlı uyku bugn 12de kalktım
ayy ne guzel
bende haftasonları 11 de kalkıyorum nası 11 oluyo inan anlamıyorum hıc :)
aynen canm bende ben ev hanım oldugum içn örgü cazip geldi bana kısta btti ama en kolayı atkı öreym en iyisi :) yürüyüş yapıyodum ama bu aralar öyle uyuyorm ki önceden 7de uynıp 9 da btn işm bterdi şimdi gzmü acamıyorum devmlı uyku bugn 12de kalktım
neresi gzel cnm günümün tadını çıkartamıyorum iş yap yemek yp akşam oluyo öğlene kadar uymak bana gre değil ama anlamadım bu aralar bu uykuyu
Selam kızlar yemek ve ütümü bitirip tekrar geldim yanınızaa :)
zaten şimdiden uyuyalım, bebiş olunca biraz zor uyuycaz :)
buna da umut denir işte :)
Selam kızlar yemek ve ütümü bitirip tekrar geldim yanınızaa :)
oo epey iş halletmişsin, hosgeldın :)