Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın
az da kalmış öğrenmene
hayırlısı olsun
inşa canımmm :) iyi haberler ver bende hastalandım malesef doktora gidecem öleee :::::::)
sağol tatlım güzel dileklerin için sen neler yapıyon
kizlar merhaba topiginize yeni katildim,ben kasim ayinda klomen kullanmistim gunde iki tane vermisti doktorum kontrole gittigimde 4 yumurta olusunca dr iliskiyi yasakladi dorduzunuz olur buda risk dedi bizide korkuttu ve biz o ay korunduk sonrasinda dr degistirdim, bu ayda klomen kullandim adetimin 3.gunu basladim gunde 1 tane 5 gun ictim 12.gunu doktoruma kontrole gittim sagda 18mm,sol tarafimda 16,14 ve 12 mm boyutunda yumurtalar olusmus dr cok iyi oldugunu ikiz olma ihtimalide oldugunu soyledi esimde cok istiyor ikizi :) o gun sabahki kan tahlilime gorede catlatma ignesi verdi iki gun sonra vuruldum vurulduktan 36 saat sonra iliski onerdi bugun igneyi olali 8 gun oldu ben cok meraktayim kizlar ya,umutlu gibiyim ama biryandanda fazla umutlanmak istemiyorum sastim iyice,bunun yaninda mide bulantilarim agrilarim var, bizde 5 yildir evliyiz ve iki yildirda ciddi anlamda bebek istiyoruz tum tahlillerimiz yapildi hatta tekrarlandi hersey normal hicbir problem yok.allahim hepimize bu guzellikleri yasamamiza izin verir insallah..
hayırlısı olsun cnm
ama o dört yumurtan olduğunda keşke korunmasaydın dördününde tutması çok düşük bi ihtimal tutarsada çocuk olayını toptan kapatırdın işte :))
benımde catlamaz denılen yumurtam catladı ve ılıskı önerdi doktor, birde bebısın tutunabilmesi için vajinal jel verdi.
onu kullanmaya basladım bugun. 12 gun kullanıcam sonra tahlil yaptır dedi.
bakalım bebişimiz gelecek mi :)
anlayacağınız bende beklemedeyim 12 gun kadar :)
bende bi cacık çıkmadı ilaç verdi günde 3 tane sökülmem için. Gebelik testi. 3.0 çıktı bu sefer. Insallah hakkımda hayırlısı neyse o olur :))
Sıkmıyorum Kendimi. Rabbimin bir bildiği vardır elbet. Allah bize Sadece Sabır İhsan eylesin...Hayırlısı canım sıkma canını vardır bundada bi hayır
sıkmıyorum kendimi. Rabbimin bir bildiği vardır elbet. Allah bize sadece sabır ihsan eylesin...
Amin.. İnsallah Canım Rabbim Vermediyse Sebebleri var. Ve Bu Sebebleri Çok iyi Gözlemledim. Allahıma Binlerce Şükür olsun. Rabbim Çok Büyük ona güveniyor ve Allahıma Sığınıyorum.Aminn inş hepimize sabır versin rabbim ve tez zamanda kucaklarımız dolsun :)
Bende Bi Cacık Çıkmadı İlaç verdi Günde 3 Tane Sökülmem için. Gebelik Testi. 3.0 Çıktı Bu Sefer. İnsallah hakkımda hayırlısı neyse o olur :))
Aynen Canımmmm Beni boşver umutsuz vakka sen neler yaptın gelişmeler neeler canımmm ???insallah hemen adet olursunda yeni aya yeni umutlarla baslarsınn beklemek cok sıkıcı
Bende Bi Cacık Çıkmadı İlaç verdi Günde 3 Tane Sökülmem için. Gebelik Testi. 3.0 Çıktı Bu Sefer. İnsallah hakkımda hayırlısı neyse o olur :))