• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Merhaba bende aranıza yeni katıldım bu ay ilk defa Prolaktin ovitrelle ve progestan kullandım ama nedense oldu gibi gelmiyor bana aslında sadece 2 kere ilişkide bulunduk ondan umutlu değilim

Klomen ovitrelle ve progestan demek istedim yanlış olmuş

ben 3 doktor gezdm 9 aylık evliyim 9 aydr deniyoruz ama olmuyo doktrlar hep farklı şeyler syledi 4 gün önce bi doktra gttim klomen verdi önmzdeki ay kullanmaya başlıcam neye yaradığınıda fazla bilmiyorum aydınlatrsanız sevnirim

yumurtalarını geliştirıyor canım kullancaksın dr dedigi gunlerde kont.gitceksin artık boyutuna göre dr igneyle çatlatcak yada kendi catlar dicek sana ilişki gunlerini söylıcek.

Benim işim cıktı ben cıkıyorum.siz istrseniz gecmişide okuyun ordanda bilgi edenebilirsiniz.sorunlarınızın cavabını bulursunuz.

o iki gun igneden sonraki 2 gunmu? o zaman tutmus olabilir tutmazsa bır dahakı ay tutar kısmet artık takılmak uzulmek yok.

Yani ovitrelle iğneyi Perşembe günü oldum cuma ve pazar ilişki oldu Dr salıda olsun dedi ama şans eşinle tartışma yaşadık :( olmadı batmalarım vardı. Kasıklarımda ama artık yok belliki olmadı hayırlısı! Teşekkür ederim

özel değilse senn sorunun neydi ilk ne içn doktra gtmiştn

2.5 senedir evliyim ben 33 eşim 44 yaşında ve ilk bir sene korunmadık ve bebek olmadı sonra tahliller yapıldı ve ne eşimde ne bende sorun çıkmadı Allah'a şükür sadece neden olmuş diye gitmiştim ve şimdide takipteyiz :) bakalım hayırlısı

Evet canım insanın elinde değil ama başka şeylerle oyalan stresini at ben kuş aldım biraz onunla ilgilenmek iyi geldi

kuş da aldı eşim balıklar da aldı ama aksam başbasa kaldıkmı bi bebeğimz olsada evde ses olsa dedik mi hemen moralim bozuluyo bazen bu yzden eşime çıkıştığım oluyo insan ister istemez dşünüyo ya yapıyrz neden olmuyo az değil 9 ay bn ve eşim bir kez bile korunmadıgmız halde

kuş da aldı eşim balıklar da aldı ama aksam başbasa kaldıkmı bi bebeğimz olsada evde ses olsa dedik mi hemen moralim bozuluyo bazen bu yzden eşime çıkıştığım oluyo insan ister istemez dşünüyo ya yapıyrz neden olmuyo az değil 9 ay bn ve eşim bir kez bile korunmadıgmız halde

doktorlar nededi peki? yumurtlama sorunumu varmıs? belki de ovulasyon zamanına denk gelmemiştir?

2.5 senedir evliyim ben 33 eşim 44 yaşında ve ilk bir sene korunmadık ve bebek olmadı sonra tahliller yapıldı ve ne eşimde ne bende sorun çıkmadı Allah'a şükür sadece neden olmuş diye gitmiştim ve şimdide takipteyiz :) bakalım hayırlısı

ben ilk doktra akıntı şikayeti için gttm yumurtalıklarımın fazla çalışmadığını tembel yumurtalık olduğunu syledi büyüklü küçklü yumurtalıkların biri çatlasa diğrei çatlmadığı içn engelliyor dedi ömr boyu dzensz adet olucaksın dedi çatlatma iğnesi yaparz br sene dolunca dedi şu anki doktorum ise klomen verdi adet olunca beni ara ben sana anlatıcam nasıl kullanıcağını dedi bu sabahda eşim işe gderken seni ryamda hamile olarak grdüm ddi gtti inşallah vardır bişeyler belki ilaç kullanmama bile gerek kalmaz

Tug17cim Allah sanada yaşatacak ama bu kadar stres yapmamaya çalış ben 2.5 senedir korunmuyorum sen düşün!ama hala olursa güzel olur modundayım hiç stres yapmıyorum ve İnan bu psikolojik sağlığımız için çok önemli Allah'ın izniyle olacak ama vakit var kendini çok üzme canım benim

ben ilk doktra akıntı şikayeti için gttm yumurtalıklarımın fazla çalışmadığını tembel yumurtalık olduğunu syledi büyüklü küçklü yumurtalıkların biri çatlasa diğrei çatlmadığı içn engelliyor dedi ömr boyu dzensz adet olucaksın dedi çatlatma iğnesi yaparz br sene dolunca dedi şu anki doktorum ise klomen verdi adet olunca beni ara ben sana anlatıcam nasıl kullanıcağını dedi bu sabahda eşim işe gderken seni ryamda hamile olarak grdüm ddi gtti inşallah vardır bişeyler belki ilaç kullanmama bile gerek kalmaz

İnşallah gerek kalmaz canım benim dualarım seninle

doktorlar nededi peki? yumurtlama sorunumu varmıs? belki de ovulasyon zamanına denk gelmemiştir?

tam olarak iki doktrda umurtalıklarıma baktı ama net cevap vermedi 4 gn önce doktrumu değiştrdm sizden önce ki doktrm iğne ile catlatrz dedi bu doktrm ise çok merak edyorum olmayan bişeyi nasıl çatlatcak dedi

Back