- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
Merhaba bende aranıza yeni katıldım bu ay ilk defa Prolaktin ovitrelle ve progestan kullandım ama nedense oldu gibi gelmiyor bana aslında sadece 2 kere ilişkide bulunduk ondan umutlu değilim
ben 3 doktor gezdm 9 aylık evliyim 9 aydr deniyoruz ama olmuyo doktrlar hep farklı şeyler syledi 4 gün önce bi doktra gttim klomen verdi önmzdeki ay kullanmaya başlıcam neye yaradığınıda fazla bilmiyorum aydınlatrsanız sevnirim
peki klomen kullanıyomusunuz şuan
Klomen ovitrelle ve progestan demek istedim yanlış olmuş
klomen ve klomen ovitrelle farklı bişey mi?
Evet büyümedi ben çok ümitiydim ama olmadı bazılarının vücudu klomene duyarlıymış işe yaramıyormuş inşallah ikinci ayımda yarar
o iki gun igneden sonraki 2 gunmu? o zaman tutmus olabilir tutmazsa bır dahakı ay tutar kısmet artık takılmak uzulmek yok.
özel değilse senn sorunun neydi ilk ne içn doktra gtmiştn
Evet canım insanın elinde değil ama başka şeylerle oyalan stresini at ben kuş aldım biraz onunla ilgilenmek iyi geldi
sağol canımm
kuş da aldı eşim balıklar da aldı ama aksam başbasa kaldıkmı bi bebeğimz olsada evde ses olsa dedik mi hemen moralim bozuluyo bazen bu yzden eşime çıkıştığım oluyo insan ister istemez dşünüyo ya yapıyrz neden olmuyo az değil 9 ay bn ve eşim bir kez bile korunmadıgmız halde
2.5 senedir evliyim ben 33 eşim 44 yaşında ve ilk bir sene korunmadık ve bebek olmadı sonra tahliller yapıldı ve ne eşimde ne bende sorun çıkmadı Allah'a şükür sadece neden olmuş diye gitmiştim ve şimdide takipteyiz :) bakalım hayırlısı
kuş da aldı eşim balıklar da aldı ama aksam başbasa kaldıkmı bi bebeğimz olsada evde ses olsa dedik mi hemen moralim bozuluyo bazen bu yzden eşime çıkıştığım oluyo insan ister istemez dşünüyo ya yapıyrz neden olmuyo az değil 9 ay bn ve eşim bir kez bile korunmadıgmız halde
ben ilk doktra akıntı şikayeti için gttm yumurtalıklarımın fazla çalışmadığını tembel yumurtalık olduğunu syledi büyüklü küçklü yumurtalıkların biri çatlasa diğrei çatlmadığı içn engelliyor dedi ömr boyu dzensz adet olucaksın dedi çatlatma iğnesi yaparz br sene dolunca dedi şu anki doktorum ise klomen verdi adet olunca beni ara ben sana anlatıcam nasıl kullanıcağını dedi bu sabahda eşim işe gderken seni ryamda hamile olarak grdüm ddi gtti inşallah vardır bişeyler belki ilaç kullanmama bile gerek kalmaz
doktorlar nededi peki? yumurtlama sorunumu varmıs? belki de ovulasyon zamanına denk gelmemiştir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?