kızlar vende ilk ay klomen etki etmedi bu aya hamile kalamazsın dedi doktorum nasıl üzüldüm anlatamam eve geldim ağladım ama rahatladım adet olayım yine gideceğim dozunu arttıracak eşimde klomen kullanıyor rabbim herkesin kucağını hayırlısı ile doldursun inş.
3. denemem ama igneyle 2.ignem benim gecen kinde yumoslar buyumedi bu ay klomen ve incirle bu boyuta geldigine inanıyorum.dr dedim o alakası yok yeme incir kilo yapar dedi ama ben incir sayesinde olduguna inanıyorum.burda senin aracılıgınlada diyer arkadaslara da söyleyelim klomeni tek denemeden incir v.s. yemesinler canım sen kac yasındasın canım kac yıldır isitiyosun kac yıldır evlisin
etkı etmedi derken buyumedimi?
canım ben 34 yasındayım 9 aylık evliyim, 6-7 aydır deniyoruz.
aslında yumurtlamam da filan bı sıkıntı yok hersey normal ama tutturamadık bi turlu.
ikiz olur umudu ile de klomen e sıcak baktım ama oda ilk ay elimde patladı :) hayırlısı olsun
insallah bidahaki aylara.
senin durumlar nasıl? yas vs
Evet büyümedi ben çok ümitiydim ama olmadı bazılarının vücudu klomene duyarlıymış işe yaramıyormuş inşallah ikinci ayımda yarar
adetim geçeli 3 gün oldu ama hala test negatif artık test yapmaktan sıkıldım merak etmiyorum negatif çıkacak ama yapım diorum gene tek çizgi kan testine de buggün gidecez o da hemen çıkmayabiliyomuş bakalım hayırlısı
dua edin nolur kan testi sonucum pozitif olsun bariiiii
adetim geçeli 3 gün oldu ama hala test negatif artık test yapmaktan sıkıldım merak etmiyorum negatif çıkacak ama yapım diorum gene tek çizgi kan testine de buggün gidecez o da hemen çıkmayabiliyomuş bakalım hayırlısı
insallah canım baska ilaclarda varmıs dr belki baska ilac verir uzulme.benimde gecen ay buyumedi bu ay buyudu
kızlar klomen kullanıp hamile kalan veya kullandığı halde kalamayan var mı??? Yazarsanız sevinirim
kızlar klomen kullanıp hamile kalan veya kullandığı halde kalamayan var mı??? yazarsanız sevinirim
2 side var canım
canım idrarda zaten hememn cıkmıyor varsa kanda kesin belli olur hadi hayırlısı
Ilk ay olmadı bende ama insan önce şu stresi atacak üzerinden kafa rahat olacak yani
ne bilim etfarımdakilere soruyorum ya adetten önce yada gününde öğrenmişler benim gibi olana pek rastlamadım internet dışında ondan galiba stres yapıyorm[ canım benim stresi atmamız lazımmış beynimizden beyinde bitiyomuş herşey o yzdende olmuyomuş dktor hiç bişeynde olmasa stres yapsan gene olmaz çocugun bunu unutma demişti
evet stres çok önmliymiş doktrum stres yaptığın içn prolaktinin 48 çıktı bebeğe engel dedi ama ilaç vermedi bu ay gttim düşmüş dedi stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil
ne bilim etfarımdakilere soruyorum ya adetten önce yada gününde öğrenmişler benim gibi olana pek rastlamadım internet dışında ondan galiba stres yapıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?