Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kızlar klomende 2.ayım, bugün 25.günüm..

kendimi hamile hissediyorum....

ama bu sefer bekliycem aklımı başka şeylere veriyorum, düşünmemeye çalışıyorum böyle daha iyi oluyor, beklemek çok zor

bu arada bu ay yaptıklarımı söyliyim, kocişe keçiboynuzu kürü (40 gün oldu başlayalı), çatlatma iğnesinden sonraki ilk iki ilişkide silkeleme yöntemi

valla sonucu sizinle paylaşıcam, şu silkeleme yöntemini çok duydum ve denedik, bakalım nolcek

kızlarrrrr klomende ilk ayımdı. şuan hamileyim :))))))))))))))

hayırlı olsun , allah sağlıkla kucağına almayı , büyütmeyi nasip etsin arkadaşım çoookk sevindim

böyle güzel haberler insanın moralini yerine getiriyor, umutlarımızı yeşertiyor :13:

biraz anlatırmısın cnm, neler yaptın, ilişki günlerine dikkat ettin mi, bitkisel takviye kullandınız mı?, hamilelik belirtilerin nelerdi? :26:

nazarcim seninle günlerimiz aynı eğer hamileysek beraber ogreniriz.. sende ne gibi belirtile var.insallah rabbim bu ay yüzumuzu guldurecek

hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın
az da kalmış öğrenmene
hayırlısı olsun

Ya arkadaşım ayıp deyilse bizede anlatırmısın bende klomrnde 3.ayım ama tık yok sanırım hasta olucam ümidim yok...yöntemi paylaşırsan sevinirim teşk

merhaba kıslar,
ilk kez klomen denedim ama bitanesi cok buyumus ve catlamamıs catlamazda dedi, diğerleri de kucuk kalmıs
Üzgün hissediyorum kendimi. yine de dun gece ilişki oldu ama işte.. öylesine.

ilk kez kullandıgım için mi sizce böyle oldu?

Sizin yumurtalarınız kac taneydi ve kac mm idi? hepsi aynı buyuklukte oluyor mu? bide ben incir yedim hergun oda bitanesini çok buyuttu anlasılan..

cevaplarınızı beklerim kıslar, biraz moral verelim birbirimizee.. ihtiyacım var.. yaa bide ikiz olsa saglıklı olsaa aah aaah :)

Canım benim bu ay 1 tane 18 mm ama ilk aydan incir yemen ters tepmiş olabilir ben herkeze diyorum.yumoslarınız ilacla buyumezse incir yiyin yoksa coook buyur olmaz.yani incir v.s. yemeden insanın bir ay kendini denemesi lazım ilacla kac mm oluyor diye.neyse sende uzulme ilk ay zaten boyle ters gidenler var.bir dahakı ay sadece ilacla dene zaten gereklı boyuta gelir sen gene bu ay denemelere devam et o kucuk olanda catlarsa tutabilir.benim gecen ay yumos buyumedide gene olur diye devam ettim.yolun daha cok basındasın.stres yapma yeter

ay canım ne güzel yazmıssın, tesekkurederim.
bide ben balıkyagı da ictim yumurtalarım için oda etkilemiş olabilir. bu ay eger tutmaz ise yine klomen kullanıcam ikiz olabilme ihtimalinden dolayı :)
hayırlısı olsun canım

senin kacıncı denemen?

merhaba canım silkeleme yöntemi dediğin ne açıklayabilir misin

3. denemem ama igneyle 2.ignem benim gecen kinde yumoslar buyumedi bu ay klomen ve incirle bu boyuta geldigine inanıyorum.dr dedim o alakası yok yeme incir kilo yapar dedi ama ben incir sayesinde olduguna inanıyorum.burda senin aracılıgınlada diyer arkadaslara da söyleyelim klomeni tek denemeden incir v.s. yemesinler canım sen kac yasındasın canım kac yıldır isitiyosun kac yıldır evlisin

kızlar vende ilk ay klomen etki etmedi bu aya hamile kalamazsın dedi doktorum nasıl üzüldüm anlatamam eve geldim ağladım ama rahatladım adet olayım yine gideceğim dozunu arttıracak eşimde klomen kullanıyor rabbim herkesin kucağını hayırlısı ile doldursun inş.

merhaba canım silkeleme yöntemi dediğin ne açıklayabilir misin

silkelemeyi bende sormustum da ilişkiden hemen sonra kalkmadan eşinin ayaklarından tutup asagıda dogru sallaması..
halı cırpar gibi :)

birde arkadaslar misyoner yani yuzyuze olan ilişkide ayaklarınızı kocanızın omuzunda atıp, eşiniz bosaldıgında bi 4-5 dk bu sekılde içinizde kalmalı. cunku spermler dısarı akabiliyor.
sonrasında da silkeleme yontemı ile spermlerin cıkmamasını saglarsınız. sonrasında da bı yarım saat bacaklar ve popo yukarda olacak sekılde beklemenizi öneririm. duvara yaslayıp beklemek
ve yarım saatin sonunda da poponuzun altına yastık koyup yatın sabaha kadar, yada 4-5 saat..

bunlar benım arastırmalarım sonrasında edindiğim tecrubeler, paylasmak istedimmmm

silkelet sonra hamiş kal.... burdan okuyun kızlar o topikde okudum bende deniyorum.bu ay bakalım neler olcak igneyle daha 2.gunum.

sağol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…