• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canim incir bal corek otu yemeden once yumoslarin buyuyup buyunediginden emin ol eger seninkiler klomenle iyi buyurse ustune incir vs yersen dahada buyur sana zarari olur.dikkat et derim ben yani kucugu ve cok buyuk yumoslar ise yaramiyor.

Büyüyor canım sanırım çünkü ilk gittiğimde rahim gilmi sonrası kontrolde kaliteli yumurtan var demişti

[Q UOTE=elegimmm;29056859]Büyüyor canım sanırım çünkü ilk gittiğimde rahim gilmi sonrası kontrolde kaliteli yumurtan var demişti[/QUOTE]
yani demek istiyorumki kas yapiyim derken goz cikarma dikkat et klomenle buyuyorsa incit bal v.s yeme yaa cook buyur 1 ayin bosa giderse

[Q UOTE=elegimmm;29056859]Büyüyor canım sanırım çünkü ilk gittiğimde rahim gilmi sonrası kontrolde kaliteli yumurtan var demişti
yani demek istiyorumki kas yapiyim derken goz cikarma dikkat et klomenle buyuyorsa incit bal v.s yeme yaa cook buyur 1 ayin bosa giderse[/QUOTE]

Canım yaa takip te yaptıracam bu ay ona göre yol alacam artık bakalım doktorum ne Dicek iyi haberler ver adet olim deme haaa ;)))

kızlar ilk tedavime başlandı klomen verdi doktor adetin 5.günü başlayıp 13.günü kontrole gidicem....kalırmıyımki hamile yaa...varmı topikte kalan:50:

kızlar ilk tedavime başlandı klomen verdi doktor adetin 5.günü başlayıp 13.günü kontrole gidicem....kalırmıyımki hamile yaa...varmı topikte kalan:50:

Hayırlı olsun tatlım var var hemde Cook benim ilk ayım olmadı bu ay takip yaptıracam gerekirse çatlatma iğnesi isticem hep beraber doğuracaz bitane yapim korumicam hemen ikinci ;))

Hayırlı olsun tatlım var var hemde Cook benim ilk ayım olmadı bu ay takip yaptıracam gerekirse çatlatma iğnesi isticem hep beraber doğuracaz bitane yapim korumicam hemen ikinci ;))

aynen canım 3 çocuğa kadar korunma yok bana herzaman hayalim 3 çocuktur da gerçi ikinciden sonra korunurum heralde 3.üncü sevmelik:21:ama daha birinci de gelmioki allahım için yanıyor resmen klomenle kalanların yorumlarını okumak istiyorumda bulamıyorum

Merhaba bende geçen ay klomen kullandım ama adet oldum dün perşembe yine başlayacam tedaviye inş. bu sefer herşey yolunda gider geçen ayki tedavimde kist oluştu bu sefer olmaz inş.

aynen canım 3 çocuğa kadar korunma yok bana herzaman hayalim 3 çocuktur da gerçi ikinciden sonra korunurum heralde 3.üncü sevmelik:21:ama daha birinci de gelmioki allahım için yanıyor resmen klomenle kalanların yorumlarını okumak istiyorumda bulamıyorum
Can'ım Cook kişi kalmış ben araştırdım bana güven ;)) Cook okuma boşver sen ilacı iç ilişkiden sonra yat İnan olur Allah'ın izniyle

merhaba kızlar umudunuzu ve dualarınızı hic kaybetmeyin ben 2 sene sonra cocuk sahibi oldum ve klomen kullandım ikinci ayımda hamile kaldım oglum 5 aylıkken bidaha hamile kaldım vi bişey kullanmadan

merhaba kızlar umudunuzu ve dualarınızı hic kaybetmeyin ben 2 sene sonra cocuk sahibi oldum ve klomen kullandım ikinci ayımda hamile kaldım oglum 5 aylıkken bidaha hamile kaldım vi bişey kullanmadan
Bende 2. Ayımda kalacam doktorumda umutlu zaten Allah korusun yavrularınıı

Arkadaşlar iyi akşamlar size bir sorum olacak eşimin Fsh : 8.4 ve testosteron : 177 sonuçları bunlardır ve azosperm teşhisi konuldu mikrotese ameliyatı oldu ama çıkmadı sizce bu değerler çok mu düşük ne yapmalıyız ?? Doktor bize hiçbir öneride bulunmadan gönderdi sizlerin yardımına ihtiyacım var ..

kizlar.igneden sonra ignenin etkisiyle pozitif sonuc kacinci gun goruluyor.bilg.olan varmi?hani su yanlis pozitif cikiyorya 15.gun oncesi onu soruyorum.bugun igneyle 1,gunum idrar testti yapcam o ilac etkisiyle pozitifi gorurmuyum.

kizlar.igneden sonra ignenin etkisiyle pozitif sonuc kacinci gun goruluyor.bilg.olan varmi?hani su yanlis pozitif cikiyorya 15.gun oncesi onu soruyorum.bugun igneyle 1,gunum idrar testti yapcam o ilac etkisiyle pozitifi gorurmuyum.

günaydın cnm
gebelik testimi yapacaksın anlamadım
iğneyi daha yeni oldun ne testi...

günaydın cnm
gebelik testimi yapacaksın anlamadım
iğneyi daha yeni oldun ne testi...

canim igne olduktan sonra 15 gun icinde idrar testi yapanlarda yanitma olarak pozitif cikabiliyormus o yaniltma kacinci gunu cikar bilen varmi?amac iki cizgiyi gormek deneme amacli yani karisik biraz ama :) :1: :9:

meraba arkadaşlar olmadı bu ay adet oldum ve 2. ayım tekrar klomen verdi dr. artık umutlarım tükeniyo geçen ay o kadar umutlanmıştımki olmadı neyse bu aya bakıcaz arkadaşlar önere bileceginiz bişey varmı bu hapı kullanıyorum ama başkayapa bilecegim bişey varmı ha bu arada incir yazmıştınız nasıl kullanıcam yazarmısınız :(

Back