Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canım yumurtaların düzenli gelişiyormu ? gecen ay ölcusu ne ? herkeze incir yaramıyor.zararlı bişey yapmayalım.
umudun tükenmesi canım benim arkadasım 4.ignede gebe kaldı ve ikizdi.bizimde bir ay tutucak moralimizi yüksek tutalım.

Son düzenleme:

ölçüsünü bilmiyorum canım ama dr bana çok ii demişti hepsi çatlamış yani klomeni kullandıktan 11 gün sora gittim hepsi çatlamış büyük ihtimalle gebe kalırsın demişti olmadı bu 2. ayım ve olmasını istiyorum o yüzden ne yapmam gerekiyosa yapıyım istiyorum sizinde yardımlarınızla incir iyi gelmezmi şimdi dilerim rabbimden herkesiçin en hayırlısını versin

canım senin düzenli buyuyorsa incir yemen dahada buyutur ve de cook buyunce ters tepki yapar eger gecen ay yolunda gittiyse yumoslar yeme bence senin sadece bulusma gerceklesmedi. demekki takma kafana ilacını iç dua nı et yeter.

doktorlar ne kadar farklı yağmurcum ben geçen ay kolmenin bitiminde 5. günde gittim doktor (7. gün gel demisti dayanamadım ) yumurtalar 2 gün sonra kesin çatlar dedi 7. gün iliski bir sonraki günde riske atmayalım iğne yaptır ve iliski dedi ama tutmadı .

senin doktorun ta 11 gün çatlmıs demis dimi . bu ay da bakalım klomenlerim bitti ve bugun 4. günüm cuma yada cumartesi gideceğim

ayrıca bende klomen yan etki yaptı müthis göz ağrısı aksam prospektüsünü okudum yazıyor :26::26:

canım senin düzenli buyuyorsa incir yemen dahada buyutur ve de cook buyunce ters tepki yapar eger gecen ay yolunda gittiyse yumoslar yeme bence senin sadece bulusma gerceklesmedi. demekki takma kafana ilacını iç dua nı et yeter.

sagol canım öyle yaparız bakalım bu ay olucak

herkesinki farklı oluyo demek bu ayda adetimin 3 günü gittim tekrar klomen verdi ve martın 9 unda gidicem 13 gün sora işte canım benimkiler büyüyo hepsi çatlıyo ama olmadı işte bakalım i,şallah bu ay olur seninde benimde bizimgibi isteyen herkesinde

meraba arkadaslar uzun zamandr kk ne girmiyrdum dr um bu gibi şeylerden uzak durmamı aklımı başka seylere yormamı istedi dediğini yaptım ama 2.klomende de olmadı bu ay klomen vermedi 1 yumurta catlamamıs bu ay böle gecsin diğer ay klomen kullanalım dedi olmazsa aşılamaya geceriz dedi.dr u değiştrsem mi diye düşünyrum ama eşim iyi diyr braz daha bekleyelm dyr ama içim içimi de yemiyr değil.adet düzensizliğim de var.aAllah hepizimzn dualarını kabul etsin.stresten uzak duralım.

Ovulasyon testinde T çizgisi C den daha belirgin çıktı şimdi. Bu sabahta çalışma olmuştu. Tekrar çalışmaya gerek var mı acaba?

Ovulasyon testinde T çizgisi C den daha belirgin çıktı şimdi. Bu sabahta çalışma olmuştu. Tekrar çalışmaya gerek var mı acaba?

senle yumurtlamamız aynı gunler galiba ama sen calısmalara gun asırı devam et bence birde igne olmusmuydun.

merhaba arkadaşlar bende dün itibariyle klomene başladım bakalım bu ay nolucak çokta ümitlenmek istemiyorum olmazsa gene çokk üzülürüm ama inş olurrrr

senle yumurtlamamız aynı gunler galiba ama sen calısmalara gun asırı devam et bence birde igne olmusmuydun.

Aynı evet. Hatta 21'indeki progestron testimizde aynı güne geliyor diye hatırlıyorum.
Çalış çalış nereye kadar vallahi düşünmekten hesap yapmaktan yoruldum:)
Mesajı yazdıktan sonra okudum netten. Çizf çizgiden 24-36 saat sonra ovulasyon gerçekleşirmiş:s hemen olsa keşke. Bu hafta eşimin nöbet saatleri hem fazla hem yoğun.
Eğer devamı olmazsa da bu sabahtan umutluyum. Yani insallah olur.
Benim klomenle ilk ayım iğne vermedi. Sanırım önce klomene yanıt almayı bekliyorlar.

benimde bu aksam ve yarın aksam önemli igneyi dun oldum.ovulasyon yapmadım ıgne oldugum için bakalım kısmet artık.
bırde o testler ne kadar içinde kac tane var merak ettim.

Son düzenleme:
memleketimden sevgilerle kızlar :) siz çalışın çalışın ben çalışmaları bitirdim artık bekliyorum bakalım hayırlısı burda güzel haberi alabilecekmiyim bilmiyorum kendimi %90 hamile gibi hissediyorum hiç böyle hissetmemiştim yanlış histe olabilir ama 7 martta öğrenirim inşallah

insallah hamile cikarsin canim

inşa canımmm :) iyi haberler ver bende hastalandım malesef doktora gidecem öleee :::::::)

kızlarrrrr klomende ilk ayımdı. şuan hamileyim :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…