meraba arkadaşlar olmadı bu ay adet oldum ve 2. ayım tekrar klomen verdi dr. artık umutlarım tükeniyo geçen ay o kadar umutlanmıştımki olmadı neyse bu aya bakıcaz arkadaşlar önere bileceginiz bişey varmı bu hapı kullanıyorum ama başkayapa bilecegim bişey varmı ha bu arada incir yazmıştınız nasıl kullanıcam yazarmısınız
canım yumurtaların düzenli gelişiyormu ? gecen ay ölcusu ne ? herkeze incir yaramıyor.zararlı bişey yapmayalım.
umudun tükenmesi canım benim arkadasım 4.ignede gebe kaldı ve ikizdi.bizimde bir ay tutucak moralimizi yüksek tutalım.
ölçüsünü bilmiyorum canım ama dr bana çok ii demişti hepsi çatlamış yani klomeni kullandıktan 11 gün sora gittim hepsi çatlamış büyük ihtimalle gebe kalırsın demişti olmadı bu 2. ayım ve olmasını istiyorum o yüzden ne yapmam gerekiyosa yapıyım istiyorum sizinde yardımlarınızla incir iyi gelmezmi şimdidilerim rabbimden herkesiçin en hayırlısını versin
ölçüsünü bilmiyorum canım ama dr bana çok ii demişti hepsi çatlamış yani klomeni kullandıktan 11 gün sora gittim hepsi çatlamış büyük ihtimalle gebe kalırsın demişti olmadı bu 2. ayım ve olmasını istiyorum o yüzden ne yapmam gerekiyosa yapıyım istiyorum sizinde yardımlarınızla incir iyi gelmezmi şimdidilerim rabbimden herkesiçin en hayırlısını versin
canım senin düzenli buyuyorsa incir yemen dahada buyutur ve de cook buyunce ters tepki yapar eger gecen ay yolunda gittiyse yumoslar yeme bence senin sadece bulusma gerceklesmedi. demekki takma kafana ilacını iç dua nı et yeter.
doktorlar ne kadar farklı yağmurcum ben geçen ay kolmenin bitiminde 5. günde gittim doktor (7. gün gel demisti dayanamadım ) yumurtalar 2 gün sonra kesin çatlar dedi 7. gün iliski bir sonraki günde riske atmayalım iğne yaptır ve iliski dedi ama tutmadı .
senin doktorun ta 11 gün çatlmıs demis dimi . bu ay da bakalım klomenlerim bitti ve bugun 4. günüm cuma yada cumartesi gideceğim
ayrıca bende klomen yan etki yaptı müthis göz ağrısı aksam prospektüsünü okudum yazıyor :26::26:
Ovulasyon testinde T çizgisi C den daha belirgin çıktı şimdi. Bu sabahta çalışma olmuştu. Tekrar çalışmaya gerek var mı acaba?
senle yumurtlamamız aynı gunler galiba ama sen calısmalara gun asırı devam et bence birde igne olmusmuydun.
Aynı evet. Hatta 21'indeki progestron testimizde aynı güne geliyor diye hatırlıyorum.
Çalış çalış nereye kadar vallahi düşünmekten hesap yapmaktan yoruldum:)
Mesajı yazdıktan sonra okudum netten. Çizf çizgiden 24-36 saat sonra ovulasyon gerçekleşirmiş:s hemen olsa keşke. Bu hafta eşimin nöbet saatleri hem fazla hem yoğun.
Eğer devamı olmazsa da bu sabahtan umutluyum. Yani insallah olur.
Benim klomenle ilk ayım iğne vermedi. Sanırım önce klomene yanıt almayı bekliyorlar.
cuma doktora gitcem detaylı soacam doktoruma canım bende bilmiyorum tam ama dedigi günler gibi 2 günde bir sonra bıraktım öleklomen içince daha çok dikkat etmek lazım mı ilişki sıklığına ayakları diikmeye falan canım
benimde bu aksam ve yarın aksam önemli igneyi dun oldum.ovulasyon yapmadım ıgne oldugum için bakalım kısmet artık.
bırde o testler ne kadar içinde kac tane var merak ettim.
simdi ben de alcaktim ama igne olunca vazgectim bakalim neler olucak onumuzdeki gunler ne gostercek.Canım ben 27 liraya 30 tane aldım ve sonuç mükemmel ben çok memnun kaldım.
memleketimden sevgilerle kızlar :) siz çalışın çalışın ben çalışmaları bitirdim artık bekliyorum bakalım hayırlısı burda güzel haberi alabilecekmiyim bilmiyorum kendimi %90 hamile gibi hissediyorum hiç böyle hissetmemiştim yanlış histe olabilir ama 7 martta öğrenirim inşallah
memleketimden sevgilerle kızlar :) siz çalışın çalışın ben çalışmaları bitirdim artık bekliyorum bakalım hayırlısı burda güzel haberi alabilecekmiyim bilmiyorum kendimi %90 hamile gibi hissediyorum hiç böyle hissetmemiştim yanlış histe olabilir ama 7 martta öğrenirim inşallah
Hoşgeldin tatlımmmmÇok şükür sen nasılsın ? evet anlat bakalım ne kadardır bebiş istiyosun klomeni ne kadar kullandın ? haha gelir gelmez soru yağmuru
evet canımm birbirimize dua edelim dualarda buluşalım en makbülü ..
tabiki pozitif düşünüyorum ama kendimi kaptırmak istemiyorum pskolojik gebe oluveriyorum sonra
Ayy canım Allah razı olsun o kutsal topraklarda dualarını esirgeme bizlerden..
Rabbim inşallah sana da hemen mucizeni verir o kutsal topraklar vesile olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?