Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

KıZlarrrr acaba dış gebelikmi oldu bana yaaaa

canim senin kan testi sonucunu bir dr gordumu?benim 3 sene once adetim gecikti acaba dis gebelikmi dediler hemen kan testi yaptilar yok dediler o zaman bebek yeni dusunmeye baslamistim.

canim senin kan testi sonucunu bir dr gordumu?benim 3 sene once adetim gecikti acaba dis gebelikmi dediler hemen kan testi yaptilar yok dediler o zaman bebek yeni dusunmeye baslamistim.
Yok canım pazardı ya laborant gebelik yok dedi okadar bende Çarşamba gidecektim ama sanırım yarın fırsat bulursak gidecez geciktirmim ağrılarım var bide su gibi şarı akıntı arttı korkmaya başladım

bende artik gece kusculugu yapamicam maluummm kizlar 2 hafta geceleri erken yatcam artik.

Eleğim Merhaba,

Geçmişe yönelik okuma fırsatım pek olmuyor, Adet oldun mu?Son adet tarihin nedir?Bende halen olmadımda bugün itibarıyla 3 gün geçikti ?Kanda baktırmayada korkuyorum negatif çıkar diye

Eleğim Merhaba,

Geçmişe yönelik okuma fırsatım pek olmuyor, Adet oldun mu?Son adet tarihin nedir?Bende halen olmadımda bugün itibarıyla 3 gün geçikti ?Kanda baktırmayada korkuyorum negatif çıkar diye

Olmadım canım sat 25 ocaktı ilk defa gecikti böle 24 Şubat'ta test yaptım 2,00 negatif ama olmadım doktora gitcem işte

selam kızlar, aslında biraz canım sıkıldı.
dun doktora gittim 29mm lik bi yumurtamın olustugunu catlayıp catlamayacagı belli olmadıgını soyledı. catlatma ıgnesı de yapmadı sımdı dıgerlerını etkılemeyelım dıye.
kafam karısık. persembe gunu benı yanına cagırdı bakıcak catlamıs mı yoksa kistemi dönusmus diye.

pazartesi carsamba ilişki önerdi. ama dun yapamadık, bugunde yapamıycaz yatılı misafir var,
carsamba yapıcaz artık. benım yumurtlama gunumde carsamba gunuydu zaten ama klomen butun herseyi degıstırdı.

ovulasyon testi yaptım dun hıc bısey cıkmadı, silik cizgi bile yoktu.

kafam karısık neler oluyor bana? bu ayı boş mu gecsem ne yapsam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…