Bence arabadan Cook rahatt araba daha Cook sarsıyor korkma
KıZlarrrr acaba dış gebelikmi oldu bana yaaaa
canım ne belirtilerin varki
KıZlarrrr acaba dış gebelikmi oldu bana yaaaa
canım ne belirtilerin varki
bu belirtiler benim gecen ayki belirtiyle ayni valla yumoslar gelismemisti yaa bende bunlari yasadimm ama kesin bisey diyemicemAdet gecikmesi , akıntı kazıkta batma göğüs te batma bel agrısı böle
Yok canım pazardı ya laborant gebelik yok dedi okadar bende Çarşamba gidecektim ama sanırım yarın fırsat bulursak gidecez geciktirmim ağrılarım var bide su gibi şarı akıntı arttı korkmaya başladımcanim senin kan testi sonucunu bir dr gordumu?benim 3 sene once adetim gecikti acaba dis gebelikmi dediler hemen kan testi yaptilar yok dediler o zaman bebek yeni dusunmeye baslamistim.
Adet gecikmesi , akıntı kazıkta batma göğüs te batma bel agrısı böle
bu belirtiler benim gecen ayki belirtiyle ayni valla yumoslar gelismemisti yaa bende bunlari yasadimm ama kesin bisey diyemicem
canım onlar bendede var ya akıntım çok çok yoğun değil ama ağrılarım yoğun baya ve göğsümde damarlar çıktı
Ah Ahh bebişlerimiZe deger bee çekecez
orası öyle canım belim kopuyo sanki ama mercimeğim için değer :)
Bencede ii geceler canlar
yok canim yumos buyumedigi icin gec adet oldum kistden korkma cikarsada adetle atarsinPeki kistmi oldu sende gecen ay of ya bebek yerine kist oda güzel))))
Eşim Çarşamba götürecek doktora yarın gidemicem bakalım ne Dicek kist çıkarsa dkh verirse almicam klomende bırakırım akışına bırakacam inş kist değildir bir mucize olurda bebiş çıkar :))) zor ama Rabbim isterse olur
Eleğim Merhaba,
Geçmişe yönelik okuma fırsatım pek olmuyor, Adet oldun mu?Son adet tarihin nedir?Bende halen olmadımda bugün itibarıyla 3 gün geçikti ?Kanda baktırmayada korkuyorum negatif çıkar diye
bat 28 idi ama ben regl oldum çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?