sagol canım ben baktırıyım o zaman dr istemesede yaparlar zaten parasıyla degilmi? ya yaparlar dimi illa dr istemesine gerek yoookk
hakkında hayırlısı canım bencede biraz bekle doktorunla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canım ben baktırıyım o zaman dr istemesede yaparlar zaten parasıyla degilmi? ya yaparlar dimi illa dr istemesine gerek yoookk
hakkında hayırlısı canım bencede biraz bekle doktorunla
Ama neden kimse yok kafam Cook karışık deger 2,00 gebelik yok adet olmadım göğüslerim kocaman oldu ağrıyor neden böle oldu yaaa doktoruma mı gitsem biraz beklesem mi
belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo göğüs uçlarım hassaslaştı başım gönüyo midem yanar gibi bulanıyo yumurtamın kist olmasından korkuyorum adetime 6 gün var :S
21. günüm ayın 6 na denk gelıyor o testi yaptırmaya calıscam canım sagolun bilgilendirdiniz için ee sen ne yaptın anlat bakımm
Tabi canım ben gidip hastanede yaptırıyorum. Adetin 3. günü 21.günü tahlillerimi yaptırıyorum dr.istesede istemesede. sonucta dr.değişikliği olduğunda onları elimde bulundurup göstericem.
ayrıca bu tahlillere para vermiyorum devlet hastanesi acile gidip yumurta takibi için bu tahlili yaptırmalıyım diyorum.
benim aile hekimim cok iyi bir adam ama sgk onun tahlil yapmasi kisitli bazilarini yapiyor bazisini kadin dogum bolunu olan hastaneler yapiyor sen ne durumdasin
bugün adetimin 23.günü ben dünden beri göğüs uçlarım kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum ama çok kötü şuanda bile ağrıyor klomen kullanıpta böyle ağrı yaşadınız mı?
FSH, Prolaktin ve TSH ve progesteron gibi testler yapılır. Bunların amacı yumurtalık işlevlerini kontrol etmek ve yumurtlamayı bozan bazı problemleri ortaya çıkarmak. İlk 3 hormon testi adetin 3 günü, progesteron ise genelde 21 günü yapılmaktadır.
Progesteron testi , adetin 20. gününden sonra , luteal faz adı verilen dönemde( adet döneminin 21 22 23 günlerinde) yapılır. Test değerlerine göre rahimde yumurtlama olup olmadığına karar verilir. 21. günde 4 ün üzerinde olması yumurtlamanın olduğunu 10 üzerinde olması ise yumurtanın kaliteli bir yumurta olduğunun göstergesidir..
3.günü ve 21.günü bunları yaptırıyorum ve 12.13 günde ugs için bir kadın doğuma gidiyorum. Ultrason da önemli.
selamhatunlar
nasılsınız haftasonum çok yoğun ve güzeldi
regle 3 gün var aa benimhiç umudum yok ömrümde ilk defa regl günümü beklicem sanırım sizde durumlar ne
cnm kan dğerini bilmem ama göğüsleri klomen öyle yapıyor diye düşünüyorum.çünkü bende de hiç öyle olmazdı ama bu ay ilk defa klomen kullandım şimdi adetime 4-5 gün var 1 haftadır göğüslerime dokunamıyorum.özellikle uçları çok hassas.ben ilaca yoruyorum çünkü başka hiç bir belirtim yok.inşallah seninki öyle değildir ve gerçekten hamişsindir.haberleri verirsin.
surekli degisiyormu degerler ben 21.gun baktiririm yeter sorun cikarsa birkac ay devam ederin cikmazsa birakirim.sen hic catlatma ignesi vuruldunmu?
surekli degisiyormu degerler ben 21.gun baktiririm yeter sorun cikarsa birkac ay devam ederin cikmazsa birakirim.sen hic catlatma ignesi vuruldunmu?
İyi akşamlar herkese çok yazı var okudum ama tek tek teldan cevap zor olacak yeni gelenler hoş gelmiş tedaviler hayırlı olsun Rabbim bize annelik yaşatsın
Ben klomene daha yeni başladım ilk ayım. Kontrole gidicem bakalım nasıl olacak.
Senin kaçıncı ayın?