inş gerçekleşir rüyan canım hepimizin rüyaları hayalleri gerçek olsun inş
sen iğne oldun mu
sen oldun mu klomeni kullanışın kaçınci ayın yumurta takibi yaptırdın mı yaptırdıysan gelişimleri nasıl ben bu ay ilk defa kullandım
sen iğne oldun mu
Kızlar selam 3 gün gecikmeli hastalandım malesef ama üzülmüyorum, bu ay aşılama beni bekliyor.Aşamalarımı ayrıntılı yazarım size. Yarın adetimin 2. günü doktoruma gidicem ve aşılama istediğimi söyliyecem, Bugün bi arkadaşımın 2. aşılamada hamile kaldığını öğrendim ,nasıl mutluydu , oda 2 sendir uğraşıyoruz. Hiç üzülmeyelim kızlar Rabbim er yada geç bizede güzel bebişler nasip edicek. Yeterki Allahtan dua edelim ve umudumuzu kaybetmeyelim.
kızlar bugün de adete olmadım 2. gün test yaptım negatif niye böle ya olsa çıkmazmıydı ya kan testini de erken dedi arkadaşlarım idrarda çıksaın sonra yaptır dediler beklemeye devam yorumlarınızı bekliyorum
sen oldun mu klomeni kullanışın kaçınci ayın yumurta takibi yaptırdın mı yaptırdıysan gelişimleri nasıl ben bu ay ilk defa kullandım
Arkadaşlar netten bulamadım bilginize ihtiyacım var.
Takip için bugün gittiğimde 20 mm olduğunu öğrendim yani henüz çatlamadı şu durumda en geç ne zaman ilişkiye girmeli. İşin kötüsü bu hafta eşimin sürekli gece nöbeti var :s
Kızlar selam 3 gün gecikmeli hastalandım malesef ama üzülmüyorum, bu ay aşılama beni bekliyor.Aşamalarımı ayrıntılı yazarım size. Yarın adetimin 2. günü doktoruma gidicem ve aşılama istediğimi söyliyecem, Bugün bi arkadaşımın 2. aşılamada hamile kaldığını öğrendim ,nasıl mutluydu , oda 2 sendir uğraşıyoruz. Hiç üzülmeyelim kızlar Rabbim er yada geç bizede güzel bebişler nasip edicek. Yeterki Allahtan dua edelim ve umudumuzu kaybetmeyelim.
kızlar bugün de adete olmadım 2. gün test yaptım negatif niye böle ya olsa çıkmazmıydı ya kan testini de erken dedi arkadaşlarım idrarda çıksaın sonra yaptır dediler beklemeye devam yorumlarınızı bekliyorum
Adet oluyorummmm iyikide beklemişim) bu ay olmadı ama Ağlamam üzülmem isyan etmem ben Bu ay yakı vuracam incir yicem ayaklarım havada dayanacamm çok zor olsada balçörek otu ihmal etmeden yicem vee golik asit denicem ilk kez ciddi uğraşacam ve gün saymicam ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?