Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

kızlar dün akşam rüyamda çiçek görüyordum ve rüya tabirinde(( anlamı kadının çiçek görmesi hamilelikle gelecek sevince işarettir.))rüyamın anlamı bu inşallah gerçekleşir .kurban olduğum allahıma hepimiz için dua okuyorum inşallah olur.

sen oldun mu klomeni kullanışın kaçınci ayın yumurta takibi yaptırdın mı yaptırdıysan gelişimleri nasıl ben bu ay ilk defa kullandım

sen oldun mu klomeni kullanışın kaçınci ayın yumurta takibi yaptırdın mı yaptırdıysan gelişimleri nasıl ben bu ay ilk defa kullandım

Kızlar selam 3 gün gecikmeli hastalandım malesef ama üzülmüyorum, bu ay aşılama beni bekliyor.Aşamalarımı ayrıntılı yazarım size. Yarın adetimin 2. günü doktoruma gidicem ve aşılama istediğimi söyliyecem, Bugün bi arkadaşımın 2. aşılamada hamile kaldığını öğrendim ,nasıl mutluydu , oda 2 sendir uğraşıyoruz. Hiç üzülmeyelim kızlar Rabbim er yada geç bizede güzel bebişler nasip edicek. Yeterki Allahtan dua edelim ve umudumuzu kaybetmeyelim.

hayırlısı canım yaaaaa bn hala olmadımmm bugün gidemedik yarında misafirim var öbürgünde arkadaşlarla cıkacaz bakalım bi gidemedim doktora herseyde var bir hayır böle işte sabredecez olacak ne diyelim takdir allahtan

kızlar bugün de adete olmadım 2. gün test yaptım negatif niye böle ya olsa çıkmazmıydı ya kan testini de erken dedi arkadaşlarım idrarda çıksaın sonra yaptır dediler beklemeye devam yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

bence idrar testi yanlis sonuc veriyor beklemek istemiyorsan kanda baktir sgk ertesi gun soyluyolar.ama o deger once kana sonra idrara geciyormus o yuzden zaten idrar testide dogrulugu tartisilir.

Bugun ulrtason için takibe gittim 13.günümdeyim yumurta 20 mm. (klomenle ilk ay) Çatlarmı çatlamazmı yorum yapmadı hatta ben sorana kadar boyutunu bile söylememişti.

az önce konuya yazdığım gibi bu gün gittim ve 20 mm olmuş. Benimde ilk kullanışım hayır bu ebatlar normal mi onuda bilmiyorum henüz :)

Arkadaşlar netten bulamadım bilginize ihtiyacım var.
Takip için bugün gittiğimde 20 mm olduğunu öğrendim yani henüz çatlamadı şu durumda en geç ne zaman ilişkiye girmeli. İşin kötüsü bu hafta eşimin sürekli gece nöbeti var :s

canım benim yumurtan güzel gelişmiş peki sana dedi mi kaçtane yumoş oluşmuş gün aşırı ilşki yap doktorun söylemedi mi ilişki günlerini söylemesi lazım.eşin çalıştığı için sende sabahları yap canım bu şansı kaçırma derim

inşallah canım rabbimin vardır bir bildiği allah hiç kimseyi mahrum etmesin.neden aşılamayı sen mi istedin?

adetinden kaç gün geçti ki bence kan testi yaptır en iyi sonuç o canım

Adet oluyorummmm iyikide beklemişim ) bu ay olmadı ama Ağlamam üzülmem isyan etmem ben Bu ay yakı vuracam incir yicem ayaklarım havada dayanacamm çok zor olsada balçörek otu ihmal etmeden yicem vee golik asit denicem ilk kez ciddi uğraşacam ve gün saymicam ))

canim incir bal corek otu yemeden once yumoslarin buyuyup buyunediginden emin ol eger seninkiler klomenle iyi buyurse ustune incir vs yersen dahada buyur sana zarari olur.dikkat et derim ben yani kucugu ve cok buyuk yumoslar ise yaramiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…